Μπάλλας: «Το θέμα με τον Σπανό έσκασε σαν βόμβα»

Μπάλλας: «Το θέμα με τον Σπανό έσκασε σαν βόμβα»

Οι ποδοσφαιριστές του Ατρόμητου παίζουν και για τον πρόεδρό τους σύμφωνα με τον 21 ετών μέσο

Οι δικαστικές περιπέτειες του Γιώργου Σπανού έσκασαν σαν βόμβα στον Ατρόμητο σύμφωνα με τον Μπάλλα που όμως επεσήμανε πως οι παίκτες των Περιστεριωτών αγωνίζονται και για τον πρόεδρό τους εκφράζοντας την αισιοδοξία του για το αίσιο τέλος της υπόθεσης. Επίσης, ο 21 ετών μέσος στη συνέντευξή του στην ΕΡΑ ΣΠΟΡ αναφέρθηκε στους στόχους της ομάδας του, στις προσωπικές του βλέψεις ενώ δεν παρέλειψε να κάνει και τα προγνωστικά του για το Champions League.

Αναλυτικά η συνέντευξή του:

Για τον Ατρόμητο: «Ο Ατρόμητος πλέον έχει σταθερή, ανοδική πορεία, έχει και άλλο δρόμο. Πιστεύω πως ο φετινός Ατρόμητος κάνει την καλύτερη χρονιά του, έχουμε καλή ομάδα, καλό προπονητή και τα δίνουμε όλα για να είναι ψηλά».

Ποιοι είναι οι στόχοι αφού έχετε εξασφαλίσει ήδη τα play-off, θέλετε να πάτε για το Champions League; «Προσπαθούμε να πάμε στα play-off με την καλύτερη συγκομιδή, όνειρο μας η έξοδος στο Champions League, έχουμε καλό ρόστερ και πιστεύουμε πως θα τα καταφέρουμε».

Ποιος πιστεύεις ότι είναι καλύτερος ο ΠΑΟΚ ή ο Παναθηναϊκός χωρίς να θέλουμε να αδικήσουμε βέβαια τον Αστέρα Τρίπολης; «Εντάξει ο ΠΑΟΚ είναι μεγάλη ομάδα, αλλά την καλύτερη αγωνιστική περίοδο την περνά ο Παναθηναϊκός».

Πως πήρατε το θέμα με τον πρόεδρο; Η ψυχοσύνθεση σας σαν άνθρωποι; «Στην αρχή το κλίμα ήταν κάπως, έσκασε σαν "βόμβα" για μας. Ο κ. Σπανός είναι ο πρόεδρος μας και παίζουμε για αυτόν. Πιστεύω πως θα περάσει αυτή τη περιπέτεια».

Μίλησε μας για την Εθνική νέων και το παιχνίδι που δώσατε κόντρα στην Τουρκία; «Θέλαμε να πάρουμε το παιχνίδι, την προηγούμενη μέρα είπα στο ξενοδοχείο ότι πρέπει να κερδίσουμε, δεν μας πήγε καλά στην αρχή το παιχνίδι μείναμε από νωρίς με 9 παίχτες, στο ημίχρονο είπαμε να μην δεχθούμε άλλο γκολ και να χτυπήσουμε στα στημένα».

Για την ομάδα της Πολωνίας; «Αν κερδίσουμε την Σουηδία, στην Ελλάδα πιστεύω πως μπορούμε και την Πολωνία».

Ποια είναι η φυσική σου θέση καθώς σε έχουμε δει να αγωνίζεσαι τα δύο τελευταία παιχνίδια ως δεξί μπακ; «Αμυντικό χαφ είμαι, αλλά παίζω όπου μου πει ο προπονητής μου».

Ποια είναι η αγαπημένη σου θέση; «Όταν ήρθα στον Ατρόμητο έπαιζα πιο μπροστά αλλά ο κ. Δώνης με έμαθε αυτή τη θέση και τον ευχαριστώ για αυτό».

Έχεις κάποιο πρότυπο για την συγκεκριμένη θέση; «Μου αρέσει πολύ ο Γκουντογκάν της Ντόρντμουντ».

Πες μας για το Ολυμπιακός - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ; «Σίγουρα έχει πάρει πολύ καλό αποτέλεσμα στο Καραϊσκάκης αλλά είναι διαφορετικό παιχνίδι στο Όλντ Τράφορντ. Μάλιστα τα δυο τελευταία ματς του πρωταθλήματος η Μάντσεστερ είναι καλή. Μακάρι να περάσει ο Ολυμπιακός για να φέρει βαθμούς στην Ελλάδα αλλά και να μεγαλώσει σαν μέγεθος στο εξωτερικό. Καλή επιτυχία του εύχομαι».

Ποια είναι τα προγνωστικά σου για τα σημερινά παιχνίδια του Champions League; «Η Μπαγερν Μονάχου θα περάσει γιατί είναι καταπληκτική ομάδα, όσο αφορά το δεύτερο ματς πιστεύω πως η Μίλαν θα περάσει γιατί είναι μεγάλη ομάδα, είναι φτιαγμένη για τα δύσκολα».

Ποιος πιστεύεις πως θα κατακτήσει το φετινό Champions League; «Δεν ξέρω ποιος θα το πάρει, αλλά στην τετράδα θα είναι η Ρεάλ Μαδρίτης, Μπάγερν Μονάχου και Μπαρτσελόνα. Πάντως θέλω να το πάρει η Μπαρτσελόνα».

Πιστεύεις ότι μπορείς να παίξεις σε κάποια ομάδα του εξωτερικού; «Όνειρο κάθε ποδοσφαιριστή είναι το εξωτερικό, υπάρχουν συζητήσεις ανάμεσα μας στην ομάδα για το εξωτερικό».

Προτιμάς το εξωτερικό η μια μεγάλη ομάδα στην Ελλάδα όπως έκαναν παλαιότερα; «Όνειρο κάθε ποδοσφαιριστή είναι το εξωτερικό όπως ξανά είπα δεν είναι μικρό βέβαια το Ελληνικό πρωτάθλημα, αλλά ο στόχος είναι το εξωτερικό γιατί υπάρχουν διαφορετικές συνθήκες εκεί».

Δείτε αποκλειστικά βίντεο στο Onsports TV



Οι διαιτητές των playoffs: Σλοβένος στο ΑΕΚ - Ολυμπιακός, Δανός στο Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ
Οι διαιτητές των playoffs: Σλοβένος στο ΑΕΚ - Ολυμπιακός, Δανός στο Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ
Κύπελλο Ελλάδας, Παναθηναϊκός - Άρης: Τελικό με 8.000 κόσμο για κάθε ομάδα θέλει ο Καρυπίδης
Κύπελλο Ελλάδας, Παναθηναϊκός - Άρης: Τελικό με 8.000 κόσμο για κάθε ομάδα θέλει ο Καρυπίδης
Οι Μαξ Φερστάπεν και Σέρτζιο Πέρεζ σε αγώνα ταχύτητας στην... άμμο
Οι Μαξ Φερστάπεν και Σέρτζιο Πέρεζ σε αγώνα ταχύτητας στην... άμμο
Τελικός Κυπέλλου Ελλάδας: Κεκλεισμένων των θυρών το Παναθηναϊκός-Άρης λόγω του νέου νόμου
Τελικός Κυπέλλου Ελλάδας: Κεκλεισμένων των θυρών το Παναθηναϊκός-Άρης λόγω του νέου νόμου
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved