Στέφενς: «Έγινε παρεξήγηση»

Στέφενς: «Έγινε παρεξήγηση»

Ο πρώην, πλέον, προπονητής του ΠΑΟΚ προχώρησε σε διευκρινιστικές δηλώσεις για τα όσα είπε στην Telegraf της πατρίδας του, λέγοντας πως δεν υπήρξαν εσωτερικά προβλήματα στον «δικέφαλο του Βορρά» κατά τη διάρκεια της θητείας του.

Αναλυτικά όσα είπε ο Χουμπ Στέφενς στην εφημερίδα «Τα Σπορ του Βορρά»:

Για την δήλωσή του ότι «κάποιοι άνθρωποι έπαιξαν κάποιο ρόλο» στην απομάκρυνσή του:

«Ήταν μία παρεξήγηση αυτό που πέρασε. Αυτό που είπα ήταν ότι τις τελευταίες εβδομάδες ένιωθα την απογοήτευση στην ατμόσφαιρα της ομάδας. Είμαι ένας έμπειρος προπονητής και μπορώ να καταλάβω την απογοήτευση. Πρώτος ένιωθα εγώ απογοήτευση. Δεν ήταν η εικόνα του ΠΑΟΚ αυτή που ήθελα και περίμενα να υπάρχει με τη δουλειά που κάναμε στις προπονήσεις. Ωστόσο δεν υπήρχε καμία ίντριγκα, ούτε κάποιος εσωτερικός πόλεμος… Χωρίζουμε με τον ΠΑΟΚ σαν φίλοι».

Για τον Ιβάν Σαββίδη:

«Έχω τις καλύτερες εντυπώσεις από τον κ. Σαββίδη. Προσπαθεί να κάνει τον ΠΑΟΚ έναν ακόμη μεγαλύτερο ευρωπαϊκό σύλλογο. Εγώ προσπάθησα να τον βοηθήσω όσο περισσότερο μπορούσα για να πετύχει τον στόχο του. Δυστυχώ δεν μπόρεσα τελικά να βοηθήσω τον ΠΑΟΚ όσο θα ήθελα και όπως θα ήθελα για να ανταμείψω την εμπιστοσύνη που έδειξε η ομάδα. Το σίγουρο είναι ότι θα υποστηρίζω στον ΠΑΟΚ το μέλλον! Έχουμε άριστες σχέσεις και με τον κ. Σαββίδη και με τον κ. Βρύζα και ίσως στο δρόμο να συναντηθούν ξανά οι δρόμοι μας! Θα το ήθελα πραγματικά πολύ για να βοηθήσω περισσότερο τον ΠΑΟΚ να φτάσει εκεί που θέλει…».

Για τη δυσαρέσκεια κάποιων παικτών:

«Κάποιοι ποδοσφαιριστές που δεν έπαιζαν μπορεί να μην ήταν χαρούμενοι, αλλά αυτό συμβαίνει παντού. Εγώ ήμουν πάντα ειλικρινής και έπαιζαν οι καλύτεροι που βλέπαμε στις προπονήσεις. Δεν μπορώ όμως να ελέγχω ποιοι παίκτες είναι χαρούμενοι και ποιοι όχι επειδή δεν παίζουν. Κάθε παίκτης όλη τη σεζόν είχε τις ευκαιρίες του. Η αλήθεια βρίσκεται μέσα στο γήπεδο. Εκεί όλοι είχαν τη δυνατότητα να με διαψεύσουν ή όχι. Και ξαναλέω ότι όλοι πήραν ευκαιρίες…»

Για το θέμα της τακτικής

«Δεν υπάρχει ένας μόνο τρόπος που δουλεύει κάποιος τακτική. Δεν είμαι ο προπονητής που θα παίξει αμυντικογενές ποδόσφαιρο, αλλά γι’ αυτό με έφεραν στον ΠΑΟΚ για να περάσω μία νέα φιλοσοφία. Ωστόσο τι έχουν να πουν εκείνοι που λένε για την τακτική βλέποντας τα παιχνίδια μας με την Μπενφίκα; Η ίδια ομάδα που έκανε στον Ολυμπιακό 30 τελικές προσπάθειες έκανε σε μας μόνο 4 στο πρώτο παιχνίδι και μας κέρδισε με ένα γκολ οφσάιντ.

Στη ρεβάνς έπρεπε να μείνουμε με 10 παίκτες για να μας κερδίσει… Ο ΠΑΟΚ επέλεξε φέτος να επενδύσει σε μία διαφορετική φιλοσοφία με επιθετικό ποδόσφαιρο πρωτοβουλίας, αλλά στην Ελλάδα δεν είναι συνηθισμένο αυτό το μοντέλο. Και για την τακτική ξαναλέω ότι δεν υπάρχει μόνο ένας τρόπος για να την δουλεύεις…».

Για τον Γιώργο Γεωργιάδη:

«Του εύχομαι καλή επιτυχία! Τον θεωρώ έναν φίλο μου είναι κάτι που κρατάω από την παρουσία μου στη Θεσσαλονίκη».

Δείτε αποκλειστικά βίντεο στο Onsports TV



Τσέλσι: Η black list της διοίκησης - Στην έξοδο 11 παίκτες
Τσέλσι: Η black list της διοίκησης - Στην έξοδο 11 παίκτες
Στέφανος Τσιτσιπάς: Ήττα στο διπλό της Βαρκελώνης - Την Τετάρτη αντιμετωπίζει τον Όφνερ
Στέφανος Τσιτσιπάς: Ήττα στο διπλό της Βαρκελώνης - Την Τετάρτη αντιμετωπίζει τον Όφνερ
Παναθηναϊκός: «Συναντήθηκε με τον Αλαφούζο ο Τερίμ, συνεχίζει ακόμα κι αν χάσει τον τίτλο»
Παναθηναϊκός: «Συναντήθηκε με τον Αλαφούζο ο Τερίμ, συνεχίζει ακόμα κι αν χάσει τον τίτλο»
Λεβερκούζεν: Φεύγει ο Μπονιφάτσε - Κλείνει Μπέιερ
Λεβερκούζεν: Φεύγει ο Μπονιφάτσε - Κλείνει Μπέιερ
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved