Ολίσε: «Να προχωρήσουμε μπροστά»

Ολίσε: «Να προχωρήσουμε μπροστά»

Πίσω τους αφήνουν στον ΠΑΟΚ το παιχνίδι με την Μπενφίκα και θέλουν να επιστρέψουν στις νίκες απέναντι στον Εργοτέλη στην Κρήτη, σύμφωνα με τον Σέκου Ολίσε.

«Προερχόμαστε από τον αγώνα της Πέμπτης. Πετάξαμε από Λισαβόνα στην Κρήτη, ξεκουραστήκαμε λίγο χτες το βράδυ και σε λίγο θα πάμε για προπόνηση. Εχουν έρθει τρεις 'φρέσκοι' ποδοσφαιριστές να μας ενισχύσουν. Διαθέτουμε πολλούς ποδοσφαιριστές, είμαστε καλή ομάδα. Ισως ορισμένοι να είναι κουρασμένοι, κάποιοι έπαιξαν ενενήντα λεπτά, μετά ήταν η μετακίνηση με τέσσερις ώρες πτήση...

Αλλά έχουμε μεγάλη ομάδα, με πολλούς ποδοσφαιριστές, ακολουθεί άλλος αγώνας και με τα τρία νέα πρόσωπα... Ο κόουτς ξέρει τί πρέπει να κάνει. Αυτοί που δεν μπορούν ν' αγωνιστούν θα τους ξεκουράσει. Νομίζω πως διαθέτουμε μια αρκετά καλή ομάδα ώστε να κερδίσουμε αύριο», ανέφερε ο Λιβεριανός μέσος στην κάμερα της Nova.

- Τί σου έμεινε από τους δυο αγώνες με την Μπενφίκα;

«Για μένα, ειδικά στον πρώτο αγώνα θεωρώ πως αποδώσαμε πολύ καλά, ανταποκριθήκαμε στις προσδοκίες μας, δουλέψαμε σκληρά, προσπαθήσαμε να κερδίσουμε, δεν επιτρέψαμε ευκαιρίες, δεχτήκαμε ένα γκολ που κανείς δεν είναι σίγουρος πως ήταν 100% έγκυρο αλλά και πάλι πήγαμε εκεί, παίξαμε πολύ καλά όμως μετά την κόκκινη κάρτα και το γκολ από το φάουλ που προήλθε απογοητευτήκαμε και δεν μπορέσαμε να κάνουμε κάτι περισσότερο. Ας μην ξεχνάμε πως παίζαμε με την Μπενφίκα, δέκα εναντίον έντεκα κι ήταν πολύ δύσκολο πλέον.

Ωστόσο, νομίζω πως στο δεύτερο ημίχρονο μπήκαμε στο γήπεδο πολύ καλά αλλά μετά την αποβολή του Κατσουράνη, προσπαθήσαμε να ελέγξουμε το παιχνίδι, τον ρυθμό του δίχως να τα καταφέρουμε. Πρέπει να ξεχάσουμε τον αγώνα αυτόν, ν' αφοσιωθούμε στο πρωτάθλημα για να μπούμε στα πλέι οφ με όσο το δυνατόν περισσότερους βαθμούς κι αυτό είναι το πιο σημαντικό γι' αυτό πρέπει να νικήσουμε αύριο για να συνεχίσουμε με νίκες».

- Κρίνεις πως υπάρχει κάτι θετικό από αυτές τις δυο πρόσφατες αναμετρήσεις που θα ήθελες να διατηρήσει η ομάδα σου και για τη συνέχεια;

«Παίξαμε κόντρα σε μια καλή ομάδα και παλέψαμε μέχρι τέλους. Δεν καταφέραμε να πραγματώσουμε το όνειρό μας που ήταν η πρόκριση στους '16', κάτι που δεν έχει καταφέρει η ομάδα ως τώρα. Δεν τα καταφέραμε αλλά κάτι διδαχτήκαμε. Πρέπει να μείνουμε ενωμένοι ως ομάδα, να κρατήσουμε το δίδαγμα αυτών των αγώνων και να προσπαθήσουμε να δουλέψουμε σκληρά και να προχωρήσουμε μπροστά».

- Η άποψή σου για τον επόμενο αντίπαλό σας, τον Εργοτέλη;

«Η άποψή μου είναι πως πρόκειται για μια καλή ομάδα, είχαμε παίξει μαζί τους και στον πρώτο γύρο όπου σταθήκαμε τυχεροί και νικήσαμε σκοράροντας στο τελευταίο λεπτό με συνέπεια το τελικό 2-1. Είδα και το 1-1 με τον Παναθηναϊκό. Θεωρώ πως είναι συμπαγής ομάδα, καλή ομάδα, παίζουν επιθετικά, μάχονται και ξέρω πως επειδή παίζουν απέναντι στον ΠΑΟΚ θα κάνουν ότι καλύτερο για να κερδίσουν τον ΠΑΟΚ, επειδή όλοι θέλουν να μας νικήσουν. Απλά πρέπει να παίξουμε καλά, να έχουμε συνοχή, να σκοράρουμε και να μην περιοριστούμε στην άμυνα, να επιτεθούμε και να πάρουμε αυτό που μας αξίζει, θα φανεί αύριο».

Δείτε αποκλειστικά βίντεο στο Onsports TV



«Κόκκινη τρέλα» για τον Ολυμπιακό: Τα πρωτοσέλιδα των αθλητικών εφημερίδων
«Κόκκινη τρέλα» για τον Ολυμπιακό: Τα πρωτοσέλιδα των αθλητικών εφημερίδων
Παναθηναϊκός AKTOR: Μόνιμη γιορτή στο ΟΑΚΑ, επέστρεψαν τα παιδικά χαμόγελα!
Παναθηναϊκός AKTOR: Μόνιμη γιορτή στο ΟΑΚΑ, επέστρεψαν τα παιδικά χαμόγελα!
Formula 1: «Αφεντικό» στο πρώτο Sprint ο Φερστάπεν! - Η ώρα και το κανάλι του αγώνα στην Κίνα
Formula 1: «Αφεντικό» στο πρώτο Sprint ο Φερστάπεν! - Η ώρα και το κανάλι του αγώνα στην Κίνα
NBA: Οι Πέλικανς απέκλεισαν τους Κινγκς του Βεζένκοφ – Τα ζευγάρια των playoffs
NBA: Οι Πέλικανς απέκλεισαν τους Κινγκς του Βεζένκοφ – Τα ζευγάρια των playoffs
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved