Άρης: Χωρίς τρεις με ΟΦΗ

Άρης: Χωρίς τρεις με ΟΦΗ

Εκτός αποστολής οι Πουλίδο, Αγκάνθο και Καμινιώτης

Εν μέσω διοικητικών αναταραχών ο Σούλης Παπαδόπουλος και οι παίκτες του καλούνται να μείνουν ανεπηρέαστοι και να συγκεντρωθούν στο προσεχές ματς με τον ΟΦΗ, που μετά και την ήττα από τον Πλατανιά στα Περιβόλι είναι «ζωής και θανάτου». Οι «κίτρινοι» βρίσκονται στην τελευταία θέση με 18 βαθμούς και αναζητούν εναγωνίως το τρίποντο που θα αναπτερώσει κάπως τις ελπίδες τους για παραμονή.

Ωστόσο, το έργο των Θεσσαλονικέων γίνεται ακόμη δυσκολότερο απέναντι στους Κρητικούς, καθώς ο Παπαδόπουλος αντιμετωπίζει και τρεις απουσίες. Συγκεκριμένα, εκτός πλάνων από το σαββατιάτικο (1/3) ματς της 27ης αγωνιστικής βρίσκονται οι τραυματίες Αγκάνθο, Πουλίδο και Καμινιώτης που δεν κατάφεραν να προπονηθούν σε φουλ ρυθμούς ούτε την Παρασκευή (28/2).

Έτσι, αναλυτικά στη διάθεση του Παπαδόπουλου τέθηκαν οι εξής 19 ποδοσφαιριστές: Αγγελούδης, Βανγκέλι, Βλάχος, Γιαννίτσης, Γουναρίδης, Διούδης, Ηρακλής, Καραγιάννης, Καραγκούνης, Κουσίδης, Κύργιας, Μανιάς, Νταμαρλής, Οικονομόπουλος, Ρένια, Σουνάς, Τάτος, Τσιάρας, Τσουμάνης.

Δείτε αποκλειστικά βίντεο στο Onsports TV



Πένθος στον Άρη: «Έφυγε» ο Γιώργος Μπουτοβίνος
Πένθος στον Άρη: «Έφυγε» ο Γιώργος Μπουτοβίνος
LIVE Παγκόσμιο Κλειστού Στίβου: Ο τελικός του Εμμανουήλ Καραλή
LIVE Παγκόσμιο Κλειστού Στίβου: Ο τελικός του Εμμανουήλ Καραλή
Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός 93-103: Τον… σκούπισε και έφυγε για τελικό
Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός 93-103: Τον… σκούπισε και έφυγε για τελικό
Μπάσκετ γυναικών: Στον τελικό ο Αθηναϊκός
Μπάσκετ γυναικών: Στον τελικό ο Αθηναϊκός
©2011-2026 Onsports.gr - All rights reserved