Θύρα 13: «Εχθρός του Παναθηναϊκού ο Καμίνης»

Θύρα 13: «Εχθρός του Παναθηναϊκού ο Καμίνης»

Ανακοίνωση εναντίον του δημάρχουν Αθηναίων Γιώργου Καμίνη εξέδωσε η Θύρα 13 αποκαλώντας τον εχθρό του Παναθηναϊκού.

Αναλυτικά:

«Μετά και από την τελευταία του ενέργεια, ο απερχόμενος Δήμαρχος Αθηναίων αποτελεί και επίσημα εχθρό όχι μόνο δικό μας αλλά και ολόκληρου του Παναθηναϊκού κόσμου. Χωρίς κανένα λόγο, λοιπόν, ζητάει ο κ. καμίνης να μην γίνει δεκτή η αίτηση ακυρώσεως που έκανε ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός κατά του προεδρικού διατάγματος.

Με λίγα λόγια ο εν λόγω κύριος στρέφεται κατά του Παναθηναικού σε μία αντιδικία που δεν έχει καμία σχέση με το Δήμο και ζητά να ισχύσει το να ΓΚΡΕΜΙΣΤΕΙ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΗΣ ΛΕΩΦΟΡΟΥ ΜΕ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΑΝΤΑΛΛΑΓΜΑ ΜΙΑ ΠΙΣΙΝΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΣΤΟ ΒΟΤΑΝΙΚΟ.

Και όλα αυτά για να λειτουργήσει το εμπορικό κέντρο του βωβού που αν δεν ήταν αυτό, θα είχαμε ήδη, εδώ και πολλά χρόνια ένα υπερσύγχρονο ποδοσφαιρικό γήπεδο. Ο Ερασιτέχνης Παναθηναικός προστατεύει τα συμφέροντα του Αθλητικού μας Ομίλου και μόνο. Εσείς κ.καμίνη ποιού συμφέροντα εξυπηρετείτε; Μήπως αυτών που κατασκεύασαν το εμπορικό κέντρο που ακόμα δεν έχει λειτουργήσει;

Ή μήπως των πρώην μεγαλομετόχων και των φίλων τους των πολιτικών που έχουν αγοράσει οικόπεδα γύρω από την έκταση με σκοπό να βγάλουν χρήματα από την εκμετάλλευση του γηπέδου; Ο κόσμος του Παναθηναϊκού κύριε καμίνη θέλει καινούργιο υπερσύγχρονο γήπεδο στη Λεωφόρο και όχι πισίνα και γυμναστήριο στο Βοτανικό. Οι μόνοι που θέλουν να πάνε εκεί είναι όσοι θέλουν να ανεβάσουν την αξία των οικοπέδων τους γύρω γύρω από τη συγκεκριμένη έκταση. Επαναλαμβάνουμε για να καταλάβουν όλοι ότι το γήπεδο θα είχε γίνει προ πολλού αν δεν ήτανε το θέμα του εμπορικού κέντρου.

Οι εκλογές έρχονται και όλοι ξέρουμε τι πρέπει να ψηφίσουμε. Μαύρο σε αυτούς που στρέφονται ενάντια στον Παναθηναϊκό και εξυπηρετούν τα συμφέροντα τρίτων. Για πρώτη φορά στην ιστορία ο κόσμος του Συλλόγου έχει τόσο μεγάλη ευκαιρία να αποδείξει σε όλους πόσο μεγάλη δύναμη έχει και στα κέντρα των αποφάσεων.

Άλλες ομάδες μπορεί να έχουν πολιτικούς, βουλευτές και αρχηγούς κομμάτων που τους κάνουν τα χατίρια. Εμείς έχουμε πλέον το δικό μας όπλο στις εκλογές και ονομάζεται Παναθηναϊκό Κίνημα. Ο μόνος πολιτικός φορέας ο οποίος πραγματικά θα νοιαστεί για την ομάδα μας και μόνο. Η ψήφος μας είναι το μεγαλύτερο μας όπλο. Η 18ηκαι η 25η Μαΐου είναι κοντά.

Να έχετε τα μάτια σας ανοιχτά μέχρι τότε».

Δείτε αποκλειστικά βίντεο στο Onsports TVΜουντιάλ 2022 – Σαουδική Αραβία-Μεξικό 1-2: Ηρωικοί λατίνοι, πικρή γεύση αποκλεισμού (videos)
Μουντιάλ 2022 – Σαουδική Αραβία-Μεξικό 1-2: Ηρωικοί λατίνοι, πικρή γεύση αποκλεισμού (videos)
Μουντιάλ 2022: Με «τανγκό» στους «16», πέρασε και ο «Λέβα» (vids+pics)
Μουντιάλ 2022: Με «τανγκό» στους «16», πέρασε και ο «Λέβα» (vids+pics)
Live Chat Σαουδική Αραβία-Μεξικό 1-2 (Τελικό)
Live Chat Σαουδική Αραβία-Μεξικό 1-2 (Τελικό)
Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια, 01/12
Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια, 01/12