Ανέστης: «Δουλεύουμε σαν οικογένεια»

Ανέστης: «Δουλεύουμε σαν οικογένεια»

Ο τερματοφύλακας του Πανιωνίου υποστήριξε πως το μυστικό για τα καλά αποτελέσματα είναι η οικογενειακή ατμόσφαιρα που επικρατεί στις τάξεις της ομάδας.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γιάννη Ανέστη στον ραδιοφωνικό σταθμό NovaΣΠΟΡ Fm

Για τη μεγάλη νίκη με τον Απόλλωνα:

«Αναμφίβολα είχαμε πίεση, αφού ήταν ένα παιχνίδι ανάμεσα σε ομάδες που προσπαθούν να σωθούν. Εμείς, απ’ την πλευρά μας, δουλέψαμε με καινούργιο προπονητή μέσα στην εβδομάδα και προετοιμαστήκαμε καλά στην τακτική. Στο πώς θα καλύψουμε τους κενούς χώρους και θα βγούμε στην αντεπίθεση. Έτσι, πήραμε ένα πολύ σημαντικό αποτέλεσμα, που μας βοηθάει στο να σωθούμε όσο πιο γρήγορα γίνεται».

Για τις συνθήκες στον Πανιώνιο:

«Υπάρχουν πολλοί πιτσιρικάδες και λίγοι έμπειροι παίκτες. Είμαστε, όμως, μια οικογένεια από την αρχή της χρονιάς και δουλεύουμε πολύ σκληρά. Ωστόσο, κάποια άσχημα αποτελέσματα που είχαμε δεν μας άφησαν να εξασφαλίσουμε νωρίς το στόχο της παραμονής.

Οι συνθήκες δεν είναι πολύ καλές. Όπως και σε όλη τη χώρα, υπάρχουν προβλήματα από την οικονομική κρίση. Εμείς είμαστε επαγγελματίες όμως, δουλεύουμε στις προπονήσεις και προσπαθούμε να το βγάλουμε στο γήπεδο. Όταν μπαίνεις εκεί, τα βγάζεις όλα από το μυαλό σου και σκέφτεσαι μονάχα πώς θα βοηθήσεις την ομάδα σου».

Για τις αντιδράσεις των οπαδών του Πανιωνίου:

«Ο κόσμος αγαπάει την ομάδα και ό,τι και να πει, τον καταλαβαίνουμε. Τον ευχαριστούμε για τη συμπαράσταση στη Ριζούπολη και πρέπει να ξέρει ότι θα κάνουμε τα πάντα για να σώσουμε την ομάδα και μετά ο καθένας να τραβήξει το δρόμο του. Ήταν και καλό που μας ξύπνησαν, αλλά εμείς από πριν προσπαθούσαμε σε κάθε ματς να τα δίνουμε όλα».

Για το πρότυπό του:

«Θεωρώ καλύτερο τερματοφύλακα τον Καρνέζη. Δουλεύει για να βελτιώνεται και αυτό είναι το κυριότερο. Μικρός θαύμαζα τον Νικοπολίδη για τις τοποθετήσεις του και για το ότι ήξερε μπάλα, κάτι που είναι πολύ σημαντικό στο σύγχρονο ποδόσφαιρο».

Δείτε αποκλειστικά βίντεο στο Onsports TVΔημόσιο: Ανοίγει τη Δευτέρα ο β' κύκλος κινητικότητας - Ποιοι εξαιρούνται
Δημόσιο: Ανοίγει τη Δευτέρα ο β' κύκλος κινητικότητας - Ποιοι εξαιρούνται
Γ’ Εθνική: Είδε Φωστήρας-Πόρος ο Στέλιος Μανωλάς – Τι είπε για τους Κρητικούς
Γ’ Εθνική: Είδε Φωστήρας-Πόρος ο Στέλιος Μανωλάς – Τι είπε για τους Κρητικούς
Λάρισα: Αυξημένο το τουριστικό ενδιαφέρον ενόψει Χριστουγέννων
Λάρισα: Αυξημένο το τουριστικό ενδιαφέρον ενόψει Χριστουγέννων
Γ’ Εθνική: Είδε Πανιώνιο ο Θωμάς Μαύρος
Γ’ Εθνική: Είδε Πανιώνιο ο Θωμάς Μαύρος