Μαρινάκης: «Θρίαμβοι σε Ελλάδα και Ευρώπη»

Μαρινάκης: «Θρίαμβοι σε Ελλάδα και Ευρώπη»

Νικητή σε όλα τα επίπεδα ονειρεύεται και ζει σε μεγάλο βαθμό τον Ολυμπιακό ο Βαγγέλης Μαρινάκης, μέσω μήνυμά του σε εκδήλωση της ΠΕΦΟ.

Την Κυριακή (23/2) διεξήχθη η ετήσια γιορτή της ΠΕΦΟ, η οποία βράβευση τον μεγαλομέτοχο των Πειραιωτών, ο οποίος δεν κατάφερε να δώσει το «παρών» ελέω ανειλημμένων υποχρεώσεων και το βραβείο του παρέλαβε ο Κώστας Καραπαπάς.

Ο Διευθυντής Επικοινωνίας της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ, διάβασε το μήνυμα του Βαγγέλη Μαρινάκη, στο οποίο αναφέρεται:

«Θα ήθελα να απευθύνω έναν χαιρετισμό σε όλα τα μέλη της ΠΕΦΟ που χρόνια τώρα δίνουν τον καλό αγώνα για τον Ολυμπιακό Σύνδεσμο Φιλάθλων Πειραιώς, φροντίζοντας ο καθένας με τον τρόπο του να γιγαντώνει τον ένδοξο Ολυμπιακό μας.

Ιδιαίτερα δε για τον πρόεδρο της ΠΕΦΟ, τον κύριο Κωνσταντίνο Μπαρμπή, θα ήθελα να τονίσω ότι πέρα από τη λαμπερή του προσωπικότητα και το ασύγκριτο πνεύμα του, παραμένει σταθερά για πολλές δεκαετίες, ένας άνθρωπος που υψώνει την ασπίδα του για να προστατεύσει τον Ολυμπιακό από τους αμέτρητους εχθρούς και χωρίς να γνωρίζει κούραση, μεταλαμπαδεύει στις επόμενες γενιές τις αρχές κι αγνή αγάπη για τον μεγαλύτερο ελληνικό σύλλογο.

Πρέπει να γνωρίζει και εκείνος από την πλευρά του ότι κάθε κύτταρο του οργανισμού που λέγεται Ολυμπιακός αναγνωρίζει το έργο του, την προσφορά του και το γεγονός ότι είναι μεγάλη μας χαρά που είναι πάντα στην πρώτη γραμμή του αγώνα για το μεγαλείο του Ολυμπιακού.

Για τον Ολυμπιακό που όλοι ονειρευόμαστε και ζούμε σε μεγάλο βαθμό. Έναν Ολυμπιακό νικητή σε όλα τα επίπεδα. Με θριάμβους μέσα στα γήπεδα της Ελλάδας και της Ευρώπης, αλλά και έξω από αυτά, με την κοινωνική προσφορά που αρμόζει στο μέγεθος του συλλόγου και με το να είναι πάντα δίπλα στον άνθρωπο που έχει ανάγκη, ανταποδίδοντας έτσι την τεράστια αγάπη που δέχεται από τον κόσμο. Ζήτω ο Ολυμπιακός»..

Δείτε αποκλειστικά βίντεο στο Onsports TVΠΑΟΚ: Δοκιμάζει σχήματα και πρόσωπα ο Λουτσέσκου - Φιλικό με ΑΕ Λεμεσού
ΠΑΟΚ: Δοκιμάζει σχήματα και πρόσωπα ο Λουτσέσκου - Φιλικό με ΑΕ Λεμεσού
Ράντονιτς: «Σκληρό ματς με Ζαλγκίρις - Να ελέγξουμε τον ρυθμό»
Ράντονιτς: «Σκληρό ματς με Ζαλγκίρις - Να ελέγξουμε τον ρυθμό»
Παναθηναϊκός: Ενδεκάδα με Καμπετσή στην κορυφή (photo)
Παναθηναϊκός: Ενδεκάδα με Καμπετσή στην κορυφή (photo)
Παναθηναϊκός: Πρώτο «τεστ» στην Κύπρο με Χάποελ Μπερ Σεβά
Παναθηναϊκός: Πρώτο «τεστ» στην Κύπρο με Χάποελ Μπερ Σεβά