Μιχαλάκης: «Το έργο θα γίνει και μάλιστα σύντομα»

Μιχαλάκης: «Το έργο θα γίνει και μάλιστα σύντομα»

Στις εγκαταστάσεις του Δημοτικού Σταδίου Μυτιλήνης στο πλαίσιο της έκβασης των πρώτων επίσημων εργασιών αναμόρφωσης του βρέθηκε το πρωί του Σαββάτου ο Πρόεδρος της Καλλονής Νίκος Μιχαλάκης.

Μαζί του ήταν ο Περιφερειάρχης κ. Νάσος Γιακαλής και ο Υπουργός Δικαιοσύνης κ. Χαράλαμπος Αθανασίου. Παρών ήταν και ο εκπρόσωπος της εταιρείας που ανέλαβε εξ ολοκλήρου την υλοποίηση του έργου.

Ο πρόεδρος της ΑΕΛΚ κράτησε στα χέρια του τα σχέδια που προσβλέπουν στην αναδόμηση των εγκαταστάσεων με προδιαγραφές Super League αποκτώντας μία θεωρητική προσέγγιση της εικόνας του Σταδίου μετά το πέρας των εργασιών διά στόματος του εκπροσώπου της αναδόχου εταιρείας.

Ο Υπουργός Δικαιοσύνης κ. Αθανασίου δεν έκρυψε αρχικά τη δυσαρέσκεια του για την καθυστέρηση στην έναρξη των εργασιών καθώς όπως ανέφερε: «Είναι αμαρτία για την ομάδα καθότι χάνει βαθμούς αλλά και για την οικονομία του τόπου». Αρνήθηκε  να σχολιάσει τα αίτια των καθυστερήσεων των εργασιών αν και όπως είπε χαρακτηριστικά «είναι γνωστό από πού προέρχονται» ούτε και το ζήτημα των προσφυγών χαρακτηρίζοντας τες ως αβάσιμες. Εξέφρασε μετά βεβαιότητας την πεποίθηση ότι το έργο θα ολοκληρωθεί με γοργούς ρυθμούς από τη στιγμή που ξεπεράστηκαν όλα και σε πνεύμα ενότητας τα πάντα προχωράνε για το καλό του λεσβιακού αθλητισμού.

Σε ανάλογο ύφος κινήθηκε με τις δηλώσεις του ο Περιφερειάρχης κ. Νάσος Γιακαλής επισημαίνοντας ότι το έργο θα δώσει χαρά στους φιλάθλους οι οποίοι έχουν στερηθεί την αγαπημένη τους ομάδα και φυσικά στον Πρόεδρο και τους παίκτες της που στην ουσία επωμίζονται το μεγαλύτερο βάρος της έλλειψης έδρας και που μοιραία οδηγεί σε βαθμολογική πτώση. «Κάποιοι πρέπει να νιώθουν τύψεις για τις καθυστερήσεις. 61 ημέρες δεν είναι λίγες. Η ομάδα θα έπαιζε στην έδρα της. Και αυτό θα αποδειχτεί. Προχωράμε μπροστά. Τα συνεργεία θα ξεκινήσουν να δουλεύουν από κοινού από την ερχόμενη εβδομάδα για να ολοκληρωθεί το έργο αυτό που ανήκει στους Μυτιληνιούς».

Την πίστη του στην σύντομη ολοκλήρωση των εργασιών ενός έργου που προσβλέπει στο καλό του τόπου χάρη κυρίως στην παρέμβαση των κ.κ. Γιακαλή και Αθανασίου  εξέφρασε ο Πρόεδρος της Καλλονής μας Νίκος Μιχαλάκης: «Νομίζω ότι όλες οι καθυστερήσεις ανήκουν στο παρελθόν. Θέλω να πω ότι κάποιοι που είναι μάντεις κακών δηλώνοντας σε διάφορες εκδηλώσεις ότι τα τεχνικά προβλήματα θα είναι ισχυρότερα των οικονομικών να το καταπιούν πια. Να πάνε στην άκρη για το καλό του τόπου. Άλλωστε το  γήπεδο δεν είναι του Μιχαλάκη. Δεν το παίρνω σπίτι μου. Γίνεται για τον τόπο. Εκτιμώ ότι θα τελειώσει σύντομα αποτελώντας μία επιτυχία του Υπουργού κ. Αθανασίου και του Περιφερειάρχη κ. Γιακαλή».

Ο πρόεδρος της ΑΕΛ Καλλονής αναφέρθηκε και στις βαθμολογικές επιπτώσεις που έχει επιφέρει μέχρι τώρα στην ομάδα μας η έλλειψη έδρας: «Θα είχαμε άλλη βαθμολογία. Η κόπωση των παικτών δεν βοηθάει. Αν είχαμε το γήπεδο μας θα βοηθούσε. Έχουμε χάσει βαθμούς αλλά δεν χάνουμε την κατηγορία. Πιστεύω ότι θα μείνουμε. Του χρόνου θα βάλουμε άλλες βάσεις άλλους στόχους. Κάλλιο αργά παρά ποτέ. Πάντως κάποιοι πρέπει να το καταπιούν και να αφήσουν να κυλήσουν τα πράγματα  χωρίς εμπόδια. Να πάψουν να βλέπουν το καλό του τόπου μέσα από το δικό τους καλό. Αν δεν συμμετέχουν, αν δεν υπάρχουν θα πρέπει να κάνουν στην άκρη. Τέρμα. Τελείωσε. Ο κόσμος τους έχει πάρει χαμπάρι. Τους ξέρουμε. Τους βλέπουμε. Το έργο θα γίνει και μάλιστα σύντομα. Είναι εγγύηση και ο Υπουργός και ο κ. Γιακαλής».

Δείτε αποκλειστικά βίντεο στο Onsports TV



ΠΑΟΚ - Κλαμπ Μπριζ: Σκληρή ανακοίνωση για περιστατικά μεταπώλησης εισιτηρίων στη ρεβάνς
ΠΑΟΚ - Κλαμπ Μπριζ: Σκληρή ανακοίνωση για περιστατικά μεταπώλησης εισιτηρίων στη ρεβάνς
Παναθηναϊκός AKTOR: Επιβράβευση για τους οπαδούς - Γενική είσοδος με Περιστέρι
Παναθηναϊκός AKTOR: Επιβράβευση για τους οπαδούς - Γενική είσοδος με Περιστέρι
Παναθηναϊκός: «Η σελίδα θα γυρίσει... Ο Μπαρτζωκισμός δεν έχει θέση στο ελληνικό μπάσκετ το 2024»
Παναθηναϊκός: «Η σελίδα θα γυρίσει... Ο Μπαρτζωκισμός δεν έχει θέση στο ελληνικό μπάσκετ το 2024»
Ολυμπιακή Φλόγα: «Είναι το σύμβολο της ελπίδας» σύμφωνα με τον Μπαχ
Ολυμπιακή Φλόγα: «Είναι το σύμβολο της ελπίδας» σύμφωνα με τον Μπαχ
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved