Φερέιρα: «Δεν θα είμαι εμπόδιο στον Παναθηναϊκό»

Φερέιρα: «Δεν θα είμαι εμπόδιο στον Παναθηναϊκό»

Ο Ζεσουάλδο Φερέιρα υποστήριξε πως θα είναι συνεργάσιμος με τον Παναθηναϊκό, διευκολύνοντας τους «πράσινους» να πάρουν την πολυπόθητη αδειοδότηση.

Ο Πορτογάλος τεχνικός αποχώρησε τον Νοέμβριο του 2012 από τον Παναθηναϊκό, ωστόσο, του οφείλονται ακόμα χρήματα από το «τριφύλλι». Όπως δήλωσε ο Ζεσουάλδο Φερέιρα στην εφημερίδα «Goal», δεν πρόκειται να δημιουργήσει προβλήματα αναφορικά με τον διακανονισμό που του προτείνουν οι «πράσινοι», διευκολύνοντας έτσι την προσπάθεια των διοικούντων τον Παναθηναϊκό να εξασφαλίσουν την άδεια συμμετοχής στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

«Περίπου έναν μήνα μετά την αποχώρησή μου απ' τον Παναθηναϊκό κάναμε έναν πρώτο διακανονισμό με τη διοίκηση, για να πληρωθώ τα χρήματα που μου οφείλονται σε βάθος ενός χρόνου. Η συμφωνία αυτή δεν τηρήθηκε, λόγω των πολύ μεγάλων οικονομικών προβλημάτων του συλλόγου κι αυτό είναι κάτι που κατανοώ απόλυτα», είπε μεταξύ άλλων ο Φερέιρα και πρόσθεσε:

«Τις τελευταίες εβδομάδες είμαστε σε νέες συζητήσεις με τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού, για να καταλήξουμε σε συμφωνία, που θα ικανοποιεί και τις δύο πλευρές. Πιστεύω ότι αυτό δεν θα αργήσει να γίνει. Γνωρίζω πολύ καλά πως το θέμα των διακανονισμών είναι πολύ σημαντικό και κρίσιμο, για να μπορέσει να εξασφαλίσει η ομάδα την αδειοδότηση και να συμμετάσχει στην Ευρώπη την επόμενη σεζόν. Δεν θα δημιουργούσα ποτέ πρόβλημα στον Παναθηναϊκό κι αυτό θέλω να το ξέρουν όλοι. Θα βρούμε τη λύση στο δικό μας θέμα κι εύχομαι ο σύλλογος να μπορέσει να πάρει την άδεια και να πάρει κανονικά μέρος του χρόνου στα Κύπελλα Ευρώπης, γιατί εκεί είναι η θέση του».

Δείτε αποκλειστικά βίντεο στο Onsports TV



Ιστιοπλοΐα: Στις 8 κορυφαίες ομάδες του κόσμου η Ελλάδα στα Όπτιμιστ
Ιστιοπλοΐα: Στις 8 κορυφαίες ομάδες του κόσμου η Ελλάδα στα Όπτιμιστ
Μεταγραφές: Η ΑΕΚ ήρθε σε συμφωνία με τον Τζέιμς Πένραϊς
Μεταγραφές: Η ΑΕΚ ήρθε σε συμφωνία με τον Τζέιμς Πένραϊς
Ντιόγκο Ζότα: Η οικογένεια αναγνώρισε και πήρε τη σορό του - Το χρονικό του τραγικού δυστυχήματος
Ντιόγκο Ζότα: Η οικογένεια αναγνώρισε και πήρε τη σορό του - Το χρονικό του τραγικού δυστυχήματος
«Βόμβα» από Λιθουανία: «Ο Βαλαντσιούνας φεύγει από το ΝΒΑ και πάει στον Παναθηναϊκό»
«Βόμβα» από Λιθουανία: «Ο Βαλαντσιούνας φεύγει από το ΝΒΑ και πάει στον Παναθηναϊκό»
©2011-2025 Onsports.gr - All rights reserved