Μαρκάνο: «Θέλω να μείνω στον Ολυμπιακό»

Μαρκάνο: «Θέλω να μείνω στον Ολυμπιακό»

Την επιθυμία του να παραμείνει στην Ελλάδα και τον Ολυμπιακό επανέλαβε ο Ιβάν Μαρκάνο.

Ο Ισπανός αμυντικός, αγωνίζεται ως δανεικός στους «ερυθρόλευκους» από την Ρούμπιν Καζάν, ενώ υπάρχει οψιόν για το καλοκαίρι και σε δηλώσεις του μετά τον αγώνα με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι, τόνισε πως θα ήθελε να συνεχίσει την καριέρα του στους Πειραιώτες.

«Το σίγουρο είναι ότι έχω μεγάλη διάθεση και όρεξη. Όμως, υπάρχουν πολλά πράγματα που θα παίξουν ρόλο. Έχει να κάνει με τις δύο ομάδες, αλλά εάν εξαρτιόταν αποκλειστικά από εμένα, θα ήθελα να παραμείνω στον Ολυμπιακό», ήταν τα πρώτα του λόγια.

Αναφορικά με την πρόκριση απέναντι στον Ατρόμητο, απάντησε: «Τα πράγματα πήγαν καλά κι αυτό μετράει. Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε πάρα πολλές ευκαιρίες για να φτάσουμε στο γκολ. Δεν τα καταφέραμε. Και ξαφνικά βρεθήκαμε να είμαστε πίσω στο σκορ. Στο δεύτερο μέρος, όμως, είχαμε αποφασιστικότητα, προσπαθήσαμε ακόμα περισσότερο. Πετύχαμε τον στόχο μας, βάλαμε ένα γκολ και ήρθε αυτή η πρόκριση, η οποία είναι απόλυτα δίκαιη βάσει της εικόνας του ματς. Το αξίζαμε και συνεχίζουμε στη διοργάνωση».

Ακόμα, ο Ιβάν Μαρκάνο μίλησε για την συμπαράσταση των οπαδών της ομάδας του στο Περιστέρι: «Ήταν μια δύσκολη αναμέτρηση, το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα (σ.σ.: ισοπαλία 0-0) είχε περιπλέξει την υπόθεση της πρόκρισης. Ο κόσμος μας ήταν εκεί, γέμισε την εξέδρα που είχαν και δεν σταμάτησαν να μας βοηθούν σε κανένα σημείο του αγώνα. Αυτό κάνουν πάντα και είναι από τους καλύτερους οπαδούς στον κόσμο. Αποτελούν μεγάλη δύναμη για εμάς».

Ερωτηθείς για τα ημιτελικά του Κυπέλλου απέναντι στον ΠΑΟΚ, σχολίασε: «Το πρωτάθλημα είναι εντελώς διαφορετικό. Είναι ζήτημα συνέχειας και διάρκειας. Τώρα έχουμε μπροστά μας μόνο δύο αναμετρήσεις και αυτό μπλέκει τα πράγματα… Θέλουν προσοχή οι αγώνες γιατί δεν έχεις περιθώρια για λάθος. Ο ΠΑΟΚ έκανε αρκετές μεταγραφές τον Ιανουάριο, έχει δυναμώσει, όμως όλα εξαρτώνται από εμάς. Εάν κάνουμε αυτά που πρέπει, έχουμε τις περισσότερες πιθανότητες για να περάσουμε στον τελικό».

Μάλιστα, ο Ιβάν Μαρκάνο μίλησε και για την… αμφισβήτηση της ανωτερότητας του Ολυμπιακού: «Οι άνθρωποι του Ατρόμητου έλεγαν κάτι ανάλογο, ότι είναι δηλαδή καλύτεροι. Πριν από αυτούς ήταν οι άνθρωποι του Αστέρα Τρίπολης… Όλοι αυτό δεν λένε (γέλια); Αυτό λένε όλοι! Και στο τέλος πάντα νικάει, πάντα προκρίνεται ο Ολυμπιακός. Τα πράγματα είναι απλά. Είναι δύο αγώνες και μια ομάδα θα πάρει το εισιτήριο για τον τελικό. Είμαστε το φαβορί στο ζευγάρι, είμαστε ο Ολυμπιακός και αυτή είναι η αλήθεια».

Τέλος, για τους αγώνες στους «16» του Champions League με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, απάντησε: «Η ιστορία λέει ότι έχουν κατακτήσει ευρωπαϊκούς τίτλους, έχουν παίξει σε πολλούς τελικούς. Όμως, φέτος δεν είναι η ίδια με ομάδα με εκείνη των προηγούμενων ετών. Παραμένει μια ομάδα με μεγάλους ποδοσφαιριστές. Μπορεί να είναι στα... χαρτιά το φαβορί, αλλά εμείς θα τους αντιμετωπίσουμε όπως πρέπει, σαν ίσοι προς ίσους στον αγωνιστικό χώρο και θα κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε για να τους αποκλείσουμε».

Δείτε αποκλειστικά βίντεο στο Onsports TV



Άρης: Χωρίς τέσσερις ολοκληρώνει την προετοιμασία του
Άρης: Χωρίς τέσσερις ολοκληρώνει την προετοιμασία του
Ολυμπιακός: Επική Marca! Έκανε δαφνοστεφανωμένο τον Μεντιλίμπαρ (pic)
Ολυμπιακός: Επική Marca! Έκανε δαφνοστεφανωμένο τον Μεντιλίμπαρ (pic)
Ολυμπιακός, Μεντιλίμπαρ: «Εδώ που έχουμε φτάσει θέλουμε τον τελικό» (vid)
Ολυμπιακός, Μεντιλίμπαρ: «Εδώ που έχουμε φτάσει θέλουμε τον τελικό» (vid)
Ολυμπιακός: Η πρόκριση στα ημιτελικά του Conference League φέρνει αναβολή στη Super League
Ολυμπιακός: Η πρόκριση στα ημιτελικά του Conference League φέρνει αναβολή στη Super League
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved