Φυτανίδης: «Δεν φοβόμαστε τον Ολυμπιακό»

Φυτανίδης: «Δεν φοβόμαστε τον Ολυμπιακό»

Χωρίς φόβο θα υποδεχτεί τον Ολυμπιακό ο Ατρόμητος στη ρεβάνς του Κυπέλλου, διεκδικώντας την πρόκριση, όπως τόνισε ο Σωκράτης Φυτανίδης.

O 29χρονος αμυντικός μίλησε στον Sentra 103,3 για τη νίκη των Περιστεριωτών επί του Αστέρα Τρίπολης και την αποβολή του, την κλή δουλειά που γίνεται στο Περιστέρι και το όνειρο της Εθνικής.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Φυτανίδη:

Για το πού το πάει ο Ατρόμητος: «Είμαστε μια ομάδα που διψάει για διάκριση. Είμαστε μια ομάδα που είναι φτιαγμένη για να μάχεται για το θετικό αποτέλεσμα και δείχνει ότι με την ποιότητα που έχει μπορεί να διεκδικήσει πολλά πράγματα σε όποιον θεσμό και αν αγωνίζεται».

Για την αποβολή του: «Έγινε και αυτό. Μια φάση που ο διαιτητής έκρινε ότι είμαι τελευταίος παίκτης ενώ δεν ήμουν. Είχα δίπλα μου και 1-2 συμπαίκτες, έτσι προτίμησα να τραβήξω τον παίκτη του Αστέρα στον οποίο έγινε μια μπαλιά που δεν ήταν σίγουρο ότι θα ήταν δική του. Είναι κάτι οποίο έγινε και δεν αλλάζει όμως»
 
Για την αντίδραση του Ατρομήτου στο ματς με τον Αστέρα παρά την αποβολή: «Είμαστε μια ομάδα που διψάει για διάκριση και μπαίνει στο γήπεδο για το θετικό αποτέλεσμα χωρίς να κοιτάει τις έχει συμβεί στα προηγούμενα ματς ή τα προηγούμενα δευτερόλεπτα. Όλοι όσοι δουλεύουν για την ομάδα δείχνουν ότι έχει δυνατά θεμέλια για να συνεχίσει να δίνει χαρά στον κόσμο της και στους εαυτούς μας. Έτσι παρά το γεγονός ότι μείναμε με παίκτη λιγότερο καταφέραμε να πετύχουμε ένα σημαντικό σκορ απέναντι σε μια καλή ομάδα η οποία επίσης διακρίνεται τα τελευταία χρόνια».

Για το ματς Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό: «Ουσιαστικά είναι ένας από τους κρισιμότερους αγώνες της σεζόν. Το ότι παίζεις με τον πρωταθλητή, αυτό από μόνο του είναι σημαντικό. Στο πρώτο ματς καταφέραμε να πάρουμε λευκή ισοπαλία, αν και όλες οι ισοπαλίες είναι με το μέρους του Ολυμπιακού. Είμαστε όμως μια ομάδα που δεν φοβόμαστε τίποτα και θα διεκδικήσουμε με όλες μας τις δυνάμεις την πρόκριση. Παίζουμε στην έδρα μας και παρόλη την κούραση σωματική και ψυχολογική από τα συνεχόμενα παιχνίδια πιστεύω ότι όσο παιδιά αγωνιστούν θα δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό ώστε να κυνηγήσουμε τις πιθανότητες που μας αναλογούν και να καταφέρουμε να προκριθούμε. Η προσπάθεια και η δουλειά που κάνουμε στην ομάδα τα τελευταία χρόνια μας δίνει τη δυνατότητα να μην κοιτάμε ποια είναι και τι κάνει η αντίπαλη ομάδα, αλλά το τι κάνουμε εμείς. Το βλέπουμε και στα μάτια των αντιπάλων μας, ειδικά όσοι έρθουν να μας αντιμετωπίσουν στην έδρα μας μάς σέβονται. Βλέπουμε τον φόβο στα μάτια τους».

Για το αν το επικείμενο Παγκόσμιο Κύπελλο αποτελεί έξτρα κίνητρο για τους Ελληνες παίκτες του Ατρομήτου ώστε να συμπεριληφθούν στην 23άδα: «Αποτελεί κίνητρο για όλους τους φιλόδοξους Ελληνες ποδοσφαιριστές που θέλουν να βρίσκονται στην Εθνική. Στον Ατρόμητο υπάρχουν αρκετά παιδιά που έχουν υψηλό επίπεδο και έχουν τις δυνατότητες να βρίσκονται στο Μουντιάλ. Δεν ξέρω αν τελικά θα βρεθούν όμως πιστεύω ότι είναι κοντά στις κλήσεις. Γενικότερα ο Ατρόμητος είναι μια ομάδα που βασίζεται στους Ελληνες και με την προσθήκη πολύ καλών ξένων που διαθέτουν την ελληνική νοοτροπία, μας κάνει ένα δυνατό σύνολο που μπαίνει στο γήπεδο μόνο για τη νίκη».

Δείτε αποκλειστικά βίντεο στο onsports TV



Μεταγραφές, Ντόρτμουντ: Τέλος ο Ρόις - Αποχωρεί στο τέλος της σεζόν
Μεταγραφές, Ντόρτμουντ: Τέλος ο Ρόις - Αποχωρεί στο τέλος της σεζόν
«Τέλος» από τον Ατρόμητο ο Ίλιτς
«Τέλος» από τον Ατρόμητο ο Ίλιτς
Πινγκ Πονγκ: Η αποστολή για το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Under 13 του Βουκουρεστίου
Πινγκ Πονγκ: Η αποστολή για το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Under 13 του Βουκουρεστίου
Προκρίθηκε στο final-4 ο Ολυμπιακός
Προκρίθηκε στο final-4 ο Ολυμπιακός
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved