ΠΑΣ Γιάννινα: Το επίσημο «αντίο» σε Τσιώλη από ΠΑΕ και αρχηγούς

ΠΑΣ Γιάννινα: Το επίσημο «αντίο» σε Τσιώλη από ΠΑΕ και αρχηγούς

Ανακοινώθηκε επίσημα η λύση της συνεργασίας του Σάκη Τσιώλη με τον ΠΑΣ Γιάννινα, με τον Έλληνα τεχνικό να δηλώνει πως παραιτείται λόγω της κακής αγωνιστικής εικόνας της ομάδας και τους αρχηγούς με δήλωσή τους να τον χαρακτηρίζουν ως τον κορυφαίο προπονητή που είχαν.

Τέλος στη συνεργασία του Σάκη Τσιώλη με τον ΠΑΣ Γιάννινα μπήκε οριστικά κι επίσημα το απόγευμα της Τετάρτης (22/01). Η ΠΑΕ ανακοίνωσε πως ο Καρδιτσιώτης προπονητής αποχωρεί ενώ παράλληλα ο ίδιος με επίσημη δήλωσή του επεσήμανε ότι η παραίτησή του έρχεται λόγω κακής εικόνας του ΠΑΣ και πως χρειαζόταν ένα σοκ για να συνέλθει η ομάδα.

Παράλληλα, στην ιστοσελίδα του ΠΑΣ υπάρχει δήλωση και των τριών αρχηγών της ομάδας, Γιώργου Ντάσιου, Αλέξη Μιχαήλ και Θέμη Τζημόπουλου, στην οποία αναφέρεται πως αναλαμβάνουν και οι ποδοσφαιριστές τις ευθύνες που τους αναλογούν ενώ ευχαριστούν τον Σάκη Τσιώλη για τη συνεργασία, χαρακτηρίζοντας τον ως έναν από τους κορυφαίους προπονητές που πέρασαν ποτέ από την ομάδα.

Η ανακοίνωση του ΠΑΣ Γιάννινα:

«Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966, βρίσκεται στην δυσάρεστη θέση να ανακοινώσει την λήξη, κοινή συναινέσει, της συνεργασίας της με τον προπονητή Σάκη Τσιώλη.

Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966, ευχαριστεί τον Σάκη Τσιώλη για την προσφορά του και την εξαιρετική επαγγελματική συμπεριφορά που υπέδειξε και του εύχεται κάθε επιτυχία στην συνέχεια της καριέρας του».

Η δήλωση του Σάκη Τσιώλη:

«Μετά τα τελευταία συνεχόμενα  ατυχή αποτελέσματα  είμαι πεπεισμένος ότι ο μόνος τρόπος να βοηθηθεί πραγματικά η ομάδα είναι να της συμβεί κάτι πολύ δυνατό,  που θα μπορέσει να αλλάξει την ψυχολογία  και  κυρίως την άσχημη αγωνιστική της εικόνα και αυτό  είναι η αλλαγή προπονητή.

Για τον λόγο αυτό, υπέβαλα στον πρόεδρο την παραίτηση μου, εξηγώντας του ότι αυτό είναι το καλύτερο για την ομάδα.

Θέλω να ξεκαθαρίσω ότι η παραίτησή μου έχει να κάνει μόνο με την γενική αγωνιστική εικόνα της ομάδας, την ευθύνη της οποίας έχει πάντα ο προπονητής.

Οι φήμες που διαδίδονται τις τελευταίες μέρες, είτε περί  συγκεκριμένων απαιτήσεων μου για  μεταγραφές, είτε για προβλήματα που έχω  με πρόσωπα της ομάδας, δεν ισχύουν.  Άλλωστε  έχουν ήδη αποκτηθεί τρεις ποδοσφαιριστές και ο πρόεδρος κάνει μεγάλες προσπάθειες για άλλους δυο, που πιθανότατα τις επόμενες μέρες θα ανακοινωθούν, ενώ το κλίμα στα αποδυτήρια, μπορώ να πω ανεπιφύλακτα, είναι το καλύτερο που έχω συναντήσει στην καριέρα μου. Ειλικρινά έχω εντυπωσιαστεί από το πόσο δεμένοι είναι όλοι μεταξύ τους, το προπονητικό team, οι ποδοσφαιριστές, o Δντης του ποδοσφαιρικού τμήματος, το ιατρικό επιτελείο, οι φροντιστές, τα παιδιά των γραφείων.

Οτιδήποτε άλλο ειπωθεί  στο εξής, πέραν των όσων δηλώνω σήμερα, θα είναι εκ του πονηρού και σκοπό θα έχει  να βλάψει την ομάδα.

Θέλω να ευχαριστήσω τον κο Χρηστοβασίλη, που μου έδωσε την ευκαιρία να ηγηθώ μιας ιστορικής ομάδας όπως είναι ο ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ, όλο το ποδοσφαιρικό τμήμα  και κυρίως τους ποδοσφαιριστές, για την άψογη συνεργασία που είχαμε, αλλά και  τον κόσμο για την εκτίμηση προς το πρόσωπό μου,  ελπίζοντας ότι κάποια στιγμή θα μου δοθεί η δυνατότητα να ξαναγυρίσω στην ομάδα και να κάνω πραγματικότητα  όσα ονειρεύονται γι αυτή».

Η δήλωση των τριών αρχηγών του ΠΑΣ Γιάννινα:

«Εκ μέρους όλων των ποδοσφαιριστών του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ θέλουμε  να ευχαριστήσουμε  τον κο Τσιώλη για την άψογη συνεργασία που είχαμε μέχρι σήμερα .

Ο κος Τσιώλης είναι από τους καλύτερους προπονητές που πέρασαν από την ομάδα μας και ένας πραγματικός δάσκαλος, αλλά δυστυχώς τα αποτελέσματα, που δεν ήταν αυτά που όλοι περιμέναμε, τον ανάγκασαν  να παραιτηθεί αναλαμβάνοντας όλη την ευθύνη, ακόμη και αυτή που αναλογεί σε εμάς!.

Αυτό μας έχει στεναχωρήσει όλους και σίγουρα δεν ήταν κάτι που επιθυμούσαμε. Οι σχέσεις μας μαζί του  είναι  και θα παραμείνουν  πολύ καλές  και τα άριστο κλίμα που έχουμε στα αποδυτήρια οφείλεται και στον ίδιο.

Θα προσπαθήσουμε με όλες μας τις δυνάμεις να επαναφέρουμε την ομάδα εκεί που της αξίζει και θα το πετύχουμε, με ένα μεγάλο μερίδιο αυτής της επιτυχίας να ανήκει σίγουρα και σε αυτόν».



Παναθηναϊκός AKTOR: Πως είναι το «αυτός» στα... ισπανικά;
Παναθηναϊκός AKTOR: Πως είναι το «αυτός» στα... ισπανικά;
Τραγωδία στην Ιταλία: Πέθανε 26χρονος ποδοσφαιριστής – Έπαθε ανακοπή εν ώρα αγώνα
Τραγωδία στην Ιταλία: Πέθανε 26χρονος ποδοσφαιριστής – Έπαθε ανακοπή εν ώρα αγώνα
Αγώνες ρεβάνς στα προημιτελικά των Κυπέλλων Ευρώπης με τις καλύτερες αποδόσεις από το Πάμε Στοίχημα
Αγώνες ρεβάνς στα προημιτελικά των Κυπέλλων Ευρώπης με τις καλύτερες αποδόσεις από το Πάμε Στοίχημα
Μια γιορτή για το περιβάλλον στον Μαραθώνα διοργανώνει η ΜΚΟ WHY NOT
Μια γιορτή για το περιβάλλον στον Μαραθώνα διοργανώνει η ΜΚΟ WHY NOT
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved