Ατρόμητος: Ολική ανατροπή με Φυτανίδη

Ατρόμητος: Ολική ανατροπή με Φυτανίδη

Δεν το… κουνάει από το Περιστέρι ο Σωκράτης Φυτανίδης, ο οποίος μένει στον Ατρόμητο και βάζει τέλος στα μεταγραφικά σενάρια που τον ενέπλεξαν με τον ΑΠΟΕΛ και τον ΠΑΟΚ.

Οι Κύπριοι ήταν αυτοί που είδαν πιο «ζεστά» το θέμα, αλλά η προσφορά που έκαναν στον Ατρόμητο δεν μπορούσε να γίνει αποδεκτή. Σύμφωνα με πληροφορίες το ποσό που πρόσφεραν δεν ξεπερνούσε τις 100.000 ευρώ και με τόσα χρήματα ούτε που το σκέφτηκαν στο Περιστέρι να παραχωρήσουν ένα από τα βασικά στελέχη της ομάδας. Ο Σωκράτης Φυτανίδης συνεπώς θα συνεχίσει στην ομάδα του Γιώργου Παράσχου, με στόχο την όσο το δυνατό καλύτερη παρουσία του στα παιχνίδια της ομάδας και το… κέντρισμα του ενδιαφέροντος του Φερνάντο Σάντος ενόψει του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Από εκεί και πέρα, στα αγωνιστικά του Ατρόμητου, ο Γιώργος Παράσχος είναι στην ευχάριστη θέση να μην αντιμετωπίζει προβλήματα ενόψει του αγώνα με τον Ολυμπιακό στο Περιστέρι. Και την Τετάρτη (08/01) προπονήθηκαν όλοι οι ποδοσφαιριστές της ομάδας και έτσι υπάρχει πληθώρα επιλογών ενόψει του παιχνιδιού της Κυριακής. Παράλληλα, από την ΠΑΕ έγινε γνωστό πως το πρωί της Πέμπτης (09/01) αντιπροσωπεία ποδοσφαιριστών της ομάδας αποτελούμενη από τους Τσενάμο, Καραμάνο και Μπάλλα θα 15ο Δημοτικό Σχολείο Περιστερίου και θα μοιράσει εισιτήρια στους μαθητές για τον κυριακάτικο αγώνα.

Τέλος, σε ότι έχει να κάνει με τα εισιτήρια του αγώνα με τους «ερυθρόλευκους», το Γραφείο Διαχείρισης Εισιτηρίων της ΠΑΕ Ατρόμητος ανακοίνωσε ότι αύριο (Πέμπτη 9 Ιανουαρίου) ξεκινάει η προπώληση των εισιτηρίων του αγώνα της ερχόμενης Κυριακής με τον Ολυμπιακό. Το ωράριο λειτουργίας του γραφείου την Πέμπτη και την Παρασκευή θα είναι 12.00 ως 20.00 (Θύρα 2, γήπεδο Περιστερίου). Οι τιμές των εισιτηρίων είναι οι εξής: 5ευρώ (Θύρα 5), 10 ευρώ (Θύρα 7), 15 ευρώ (Θύρες 2 και 4), 30 ευρώ (Θύρα 3). Τέλος, έγινε γνωστό πως για την καλύτερη εξυπηρέτηση των φιλάθλων μπορεί να γίνει ηλεκτρονική αγορά εισιτηρίων μέσα από το omadanet.gr.

Δείτε βίντεο απ' όλον τον πλανήτη



«Τέλος» από τον Ατρόμητο ο Ίλιτς
«Τέλος» από τον Ατρόμητο ο Ίλιτς
Πινγκ Πονγκ: Η αποστολή για το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Under 13 του Βουκουρεστίου
Πινγκ Πονγκ: Η αποστολή για το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Under 13 του Βουκουρεστίου
Προκρίθηκε στο final-4 ο Ολυμπιακός
Προκρίθηκε στο final-4 ο Ολυμπιακός
Τένις: Αποσύρθηκε ο Αλκαράθ από το Masters της Ρώμης
Τένις: Αποσύρθηκε ο Αλκαράθ από το Masters της Ρώμης
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved