ΑΕΛ Καλλονής: Χωρίς Φαρία και Βαλιό

ΑΕΛ Καλλονής: Χωρίς Φαρία και Βαλιό

Με προβλήματα ολοκλήρωσε την προετοιμασία της η Καλλονή για το παιχνίδι της Κυριακής με τον Εργοτέλη στο ΟΑΚΑ.

Στα γνωστά προβλήματα των τραυματιών Κριπιντίρη, Αγρίτη και Σιλιγαρδάκη, προστέθηκε και ο Βαλιός, που χτύπησε στο ματς με τον Πανθρακικό και τέθηκε νοκ άουτ. Παράλληλα, δεν υπολογίζεται κα ο Φαρία, που αποβλήθηκε την Τετάρτη.

Οι ποδοσφαιριστές προπονήθηκαν το πρωί του Σαββάτου στην Μυτιλήνη και το απόγευμα θα αναχωρήσουν για την Αθήνα, για να δώσουν άλλο ένα «εντός έδρας» παιχνίδι. Ο Γιάννης Ματζουράκης δήλωσε για το παιχνίδι της Κυριακής: «Εχουμε ανάγκη να βγάλουμε τον καλύτερο εαυτό μας. Και αυτό θα προτάξουμε στο παιχνίδι μας με τον Εργοτέλη».

Στην αποστολή συμμετέχουν οι: Σιδερακης, Χογκ, Χωριανόπουλος, Ποντάνι, Αναστασιάδης, Λεάντρο Πίντο, Βλαστέλλης, Μαρσέλο, Λεοζίνιο, Μανούσος, Γκαρσία, Καζάκης, Περόνε, Γάλας, Γκάσιτς, Ντος Σάντος, Ντάμπος και Γιουκαρής.

Τέλος, ο Λεάντρο Πίντο που συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες στο ματς με τον Πανθρακικό Τετάρτη, δηλώθηκε να εκτίσει την ποινή της μιας αγωνιστικής στο ματς με τον ΠΑΣ Γιάννενα, την 19η αγωνιστική.

Δείτε βίντεο από όλο τον πλανήτη



Βόλος: «Δε δεχόμαστε τη συγγνώμη του Σούντγκρεν»
Βόλος: «Δε δεχόμαστε τη συγγνώμη του Σούντγκρεν»
Μεταγραφές, Ολυμπιακός: «Έδεσε» Κοστίνια με νέο συμβόλαιο
Μεταγραφές, Ολυμπιακός: «Έδεσε» Κοστίνια με νέο συμβόλαιο
Ανακοίνωσε Αμίν Νουά ο Άρης
Ανακοίνωσε Αμίν Νουά ο Άρης
Τέλος ο Φαρίντ από την TSG GhostHawks
Τέλος ο Φαρίντ από την TSG GhostHawks
©2011-2025 Onsports.gr - All rights reserved

Άγιος Έρωτας: Το κοινό στο Χ καταδίκασε τη Σκαφιδά, εκείνη τους απάντησε ευθέως αν είναι δολοφόνος