Δώνης: «Εξαιρετική η δουλειά στις Ακαδημίες»

Δώνης: «Εξαιρετική η δουλειά στις Ακαδημίες»

Τρεις ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού έδωσαν το «παρών» στην πρώτη μέρα του Bazaar. Ο λόγος για τους Χρήστο Δώνη, Βαγγέλη Αναστασόπουλο και Αλέξανδρο Μουζακίτη.

Οι νεαροί άσοι του «τριφυλλιού» φωτογραφήθηκαν με αρκετά παιδάκια αλλά και μεγαλύτερους φίλους της ομάδας, ενώ υπέγραψαν κι αρκετά αυτόγραφα.

Στη συνέχεια μίλησαν στους εκπροσώπους του τύπου:

Ο Χρήστος Δώνης ο οποίος στη Λιβαδειά πραγματοποίησε το ντεμπούτο του σε αγώνα πρωταθλήματος και μάλιστα το συνδύασε με γκολ τόνισε: «Είναι σημαντικό ότι νικήσαμε με πάρα πολλούς νεαρούς παίκτες στην ενδεκάδα και από την ακαδημία αλλά και γενικότερα Έλληνες. Η δουλειά που γίνεται στις ακαδημίες είναι εξαιρετική και αν συνεχιστεί, ο Παναθηναϊκός θα δημιουργήσει ομάδα για πολλά χρόνια».

Για τα λόγια του πατέρα του μετά το γκολ του: «Μου έδωσε συγχαρητήρια αλλά μου τόνισε ότι πρέπει να δουλέψω πιο σκληρά και δεν έχω πετύχει ακόμα τίποτα».

Αναφορικά με τη συνέχεια του Παναθηναϊκού: «Έχουμε έναν δύσκολο αγώνα με την Ξάνθη, πρέπει να νικήσουμε για να είμαστε ήρεμοι στην διακοπή. Πιστεύω ότι θα μπούμε στην πεντάδα των play-off και εκεί θα διεκδικήσουμε την συμμετοχή μας στα προκριματικά του Champions League».

Τέλος ερωτηθείς για την εκδήλωση είπε: «Είναι για τους οπαδούς του Παναθηναϊκού και είναι σημαντικό πως μπορούν να προμηθευτούν προϊόντα της ομάδας και να την στηρίξουν».

Μουζακίτης: «Εδώ είναι το μέλλον»

Ο Αλέξανδρος Μουζακίτης από την πλευρά του επισήμανε: «Είναι μια ευκαιρία για τους φιλάθλους να προμηθευτούν προϊόντα του Παναθηναϊκού σε καλές τιμές. Είναι ωραίο να γίνονται τέτοιες εκδηλώσεις, διότι βοηθάει την ομάδα να αναγεννηθεί. Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται σε καλό δρόμο και το μέλλον της ομάδας είναι οι άνθρωποι που βρίσκονται εδώ».

Για την έως τώρα πορεία των πιτσιρικάδων του Παναθηναϊκού: «Η πορεία όλων είναι καλή και έχουμε μέλλον είτε στον Παναθηναϊκό είτε όχι. Ο καθένας θα βοηθήσει με τον τρόπο του την ομάδα. Έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα για να ανταποκριθούμε στις δυσκολίες, δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα».

Για τους προσωπικούς του στόχους: «Θα είμαι ικανοποιημένος αν έχω παραμείνει στο ρόστερ και έχω πάρει τις ευκαιρίες που θέλω».

Αναστασόπουλος: «Σημαντικό ότι μας εμπιστεύονται»

Από την πλευρά του ο Βαγγέλης Αναστασόπουλος δήλωσε: «Είμαι χαρούμενος που βλέπω τόσο κόσμο, ό,τι προβλήματα και να έχει ο Παναθηναϊκός διατηρεί την δυναμική του και είναι σημαντικό για τους οπαδούς να αποκτούν αντικείμενα της ομάδας σε χαμηλή τιμή».

Για τη φετινή πορεία της ομάδας και τους πολλούς νέους που την απαρτίζουν: «Όλοι δείχνουμε το επίπεδο μας το οποίο είναι υψηλό και αποκτώντας εμπειρία θα βοηθήσουμε τον Παναθηναϊκό. Περιμένουμε όλοι την ευκαιρία μας και είναι σημαντικό ότι μας εμπιστεύεται το τεχνικό επιτελείο».

Σχετικά με τη συνέχεια της ομάδας: «Ο Παναθηναϊκός έχει ότι χρειάζεται για να πετύχει τους στόχους του, να βγει στην Ευρώπη και να διεκδικήσει το Κύπελλο. Πιστεύω να τα καταφέρουμε με την βοήθεια του κόσμου».

Δείτε βίντεο από όλο τον πλανήτη



Λουίς Ενρίκε: «Η ομάδα μου είναι θαρραλέα, να μην δούμε την πίεση ως απειλή»
Λουίς Ενρίκε: «Η ομάδα μου είναι θαρραλέα, να μην δούμε την πίεση ως απειλή»
Πόλο: Στα ημιτελικά ο Εθνικός, 11-10 τη Γλυφάδα σε ματς - θρίλερ
Πόλο: Στα ημιτελικά ο Εθνικός, 11-10 τη Γλυφάδα σε ματς - θρίλερ
Champions League: Ο Βινίσιους κράτησε όρθια τη Ρεάλ στο Μόναχο!
Champions League: Ο Βινίσιους κράτησε όρθια τη Ρεάλ στο Μόναχο!
Ολυμπιακός - Μπαρτσελόνα 80-82 (71-71 κ.α.): Ο Πάρκερ τον… ξέρανε στην εκπνοή
Ολυμπιακός - Μπαρτσελόνα 80-82 (71-71 κ.α.): Ο Πάρκερ τον… ξέρανε στην εκπνοή
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved