Ηλιάδης: «Μου ζήτησε δανεικά ο Κωνσταντινίδης»
SHARE

Ηλιάδης: «Μου ζήτησε δανεικά ο Κωνσταντινίδης»

Δήλωση με την οποία απαντά στους ισχυρούς του Γιάννη Κωνσταντινίδη πως του ζήτησε 500.000 ευρώ για την απόκτηση μετοχών της ΠΑΕ Άρης εξέδωσε ο Δημήτρης Ηλιάδης.

Ο πρώην, πλέον, πρόεδρος της «κίτρινης» ΠΑΕ, με προσωπική του δήλωση, υποστήριξε πως ο υποψήφιος επενδυτής του ζήτησε δανεικά, προκειμένου να τον βοηθήσει με τις επιχειρηματικές δραστηριότητές του, ενώ τον καλεί να καταθέσει 100.000 ευρώ στην ομάδα, που έχει ανάγκη ρευστού και τονίζει πως θα προσφύγει στα δικαστήρια.

Αναλυτικά η δήλωση:

«ΔΗΛΩΣΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΔΗΜΗΤΡΗ ΗΛΙΑΔΗ
17.12.2013

«Τα όσα δήλωσε ο Γιάννης Κωνσταντινίδης στην τηλεοπτική εκπομπή «Δική» του Σκάι στις 16/12/2013 είναι ψευδή και ανυπόστατα:

Α. Ότι του ζήτησα 500.000 ευρώ ή οποιοδήποτε άλλο χρηματικό ποσό για μένα προσωπικά στην περίπτωση που συμμετείχε μετοχικά στην ΠΑΕ Άρης.

Β. Ότι του ζήτησα να παραμείνω για 5 χρόνια πρόεδρος στην ΠΑΕ ΑΡΗΣ.

Γ. Είναι ψευδές ότι φέρω προσωπικά ευθύνη για την απόρριψη της αίτησης υπαγωγής στο άρθρο 99 λόγω μη καταβολής χρημάτων στο Παρακαταθηκών και Δανείων. Οι λόγοι της απόρριψης προκύπτουν από το κείμενο της δικαστικής απόφασης.

Ο κ. Κωνσταντινίδης προκειμένου να αποπροσανατολίσει τον κόσμο του Άρη από την υπόσχεσή του για πραγματοποίηση συνέντευξης Τύπου και την αδυναμία του να αγοράσει με νόμιμες διαδικασίες, έστω και ελάχιστο ποσοστό του μετοχικού κεφαλαίου, προχώρησε σε ανυπόστατες καταγγελίες.

Τον προκαλώ να προσκομίσει εντός δύο ημερών στην ΚΜΑ όλα τα απαραίτητα έγγραφα που να αποδεικνύουν τις πηγές των νομίμων εσόδων του, τη συμμετοχή του σε εταιρείες και τις νόμιμες επαγγελματικές του δραστηριότητες.

Τον καλώ δημοσίως:

* Να προσφύγει στο τμήμα εκβιαστών και να καταγγείλει τους υβριστές του και εκείνους που τον απείλησαν, προκειμένου να μην αναλάβει την ΠΑΕ Άρης, ζητώντας την τιμωρία τους. Συγχρόνως να τα δώσει στην δημοσιότητα καθώς όπως υποστήριξε στην τηλεοπτική εκπομπή τα έχει καταγεγραμμένα.

* Να βοηθήσει με το ελάχιστο ποσό των 100.000 ευρώ άμεσα την ΠΑΕ Άρης προκειμένου να λύσει τα προβλήματα ρευστότητας που αντιμετωπίζει. Έναντι του ποσού μπορεί να ζητήσει ως διασφαλίσεις μελλοντικά έσοδα της ΠΑΕ από το συνδρομητικό κανάλι. Αυτό θα επιβεβαιώσει την τηλεοπτική του δήλωση περί αγάπης του για τον Άρη και εν γένει τα όσα υποστηρίζει περί διάθεσης του για μελλοντική ανάμειξη του στην ΠΑΕ.

* Να αποκαλύψει όλα τα απαραίτητα στοιχεία τα οποία να αποδεικνύουν ότι προσπάθησα να αποκομίσω οικονομικά οφέλη από την εμπλοκή του κ. Κωνσταντινίδη στην ΠΑΕ Άρης.

* Να αποδείξει τα εισοδήματα του και τις πραγματικές του επαγγελματικές δραστηριότητες.

* Να αποκαλύψει τι ύψους οικονομική βοήθεια μου ζήτησε για τις εκδοτικές του επιχειρήσεις με αλλεπάλληλες τηλεφωνικές κλήσεις την Παρασκευή 6/12/2013. Γεγονός που επιβεβαίωσε σήμερα 16/12/2013 κατά τη διάρκεια εκτάκτου Δ.Σ. της ΠΑΕ και με ραδιοφωνική του τοποθέτηση ο κ. Θανάσης Αθανασιάδης.

Τέλος επισημαίνω ότι οι συζητήσεις και οι συναντήσεις έγιναν κατόπιν προτροπής του κ. Αθανασιάδη και ουσιαστικά έληξαν από την πλευρά μου στις 7/12/2013 λόγω δεδομένων αδυναμιών του κ. Γιάννη Κωνσταντινίδη.

Για όλα αυτά θα προσφύγω στη δικαιοσύνη από την οποία περιμένω τη δικαίωσή μου», αναφέρεται χαρακτηριστικά.

Δείτε βίντεο απ' όλον τον πλανήτηΜουντιάλ 2022: Εκστασιασμένος ο Έντσο Φερνάντες (Video)
Μουντιάλ 2022: Εκστασιασμένος ο Έντσο Φερνάντες (Video)
Volley League ανδρών: «Μαχητική ψυχή» ο Παναθηναϊκός - Τεράστια ανατροπή κόντρα στον Ολυμπιακό
Volley League ανδρών: «Μαχητική ψυχή» ο Παναθηναϊκός - Τεράστια ανατροπή κόντρα στον Ολυμπιακό
Μουντιάλ 2022: Στην κορυφή ο Εμπαπέ, ανεβαίνει ο Μέσι - Ο πίνακας των σκόρερ (vids)
Μουντιάλ 2022: Στην κορυφή ο Εμπαπέ, ανεβαίνει ο Μέσι - Ο πίνακας των σκόρερ (vids)
Μουντιάλ 2022: Αποθέωση για Αργεντινή - Συγκλονιστικές εικόνες με οπαδούς και Μέσι, Σκαλόνι (vids)
Μουντιάλ 2022: Αποθέωση για Αργεντινή - Συγκλονιστικές εικόνες με οπαδούς και Μέσι, Σκαλόνι (vids)