Κωνσταντινίδης: «Μου ζήτησε χρήματα ο Ηλιάδης»

Κωνσταντινίδης: «Μου ζήτησε χρήματα ο Ηλιάδης»

Στην αποκάλυψη πως ο Δημήτρης Ηλιάδης του ζήτησε χρήματα σε προσωπικό του λογαριασμό στο εξωτερικό προκειμένου να του παραχωρήσει μετοχές της ΠΑΕ Άρης, προχώρησε ο Γιάννης Κωνσταντινίδης.

Ο Έλληνας επιχειρηματίας έδωσε το «παρών» στην τηλεοπτική εκπομπή «Δίκη στο Σκάι», όπου μίλησε για τις επαφές που είχε με την ηγεσία των «κίτρινων». Όπως υποστήριξε, οι συζητήσεις των δύο πλευρών είχαν αρχίσει από τον Σεπτέμβριο και μεγάλο ρόλο έπαιζε η υπόθεση έντασης της ΠΑΕ στο άρθρο 99.

Ωστόσο, σύμφωνα με τα όσα δήλωσε ο Γιάννης Κωνσταντινίδης, σε μία εκ των επαφών που είχε με τον Δημήτρη Ηλιάδη, ο πρόεδρος της ΠΑΕ του ζήτησε να παραμείνει στην θέση του, αλλά και το ποσό των 500 χιλιάδων ευρώ σε προσωπικό λογαριασμό στο εξωτερικό, προκειμένου να του παραχωρήσει μετοχές, τις οποίες του ξεκαθάρισε πως μπορεί να διαχειριστεί.

Βέβαια, από την πλευρά του, ο πρόεδρος της ΠΑΕ Άρης δεν προχώρησε σε κάποια παρέμβαση, μόνο ο κ. Αθανασιάδης, μέλος του ΔΣ της ομάδας της Θεσσαλονίκης, όπου εξέφρασε την άγνοιά του για την καταγγελία του Γιάννη Κωνσταντινίδη. Τέλος, ο Έλληνας επιχειρηματίας, ανέφερε πως έχει δεχθεί απειλητικά τηλεφωνήματα, ακόμα και από πρώην παράγοντες της ομάδας, αλλά δεν θέλησε να τους κατονομάσει και υποστήριξε πως οι δύο οδοί για τη σωτήρια της ομάδας είναι είτε η είσοδος στο άρθρο 99 είτε η πτώση στην Γ’ Εθνική.

Πηγή φωτογραφίας: allaboutaris



Νέα 24ωρη απεργία ταξί τη Δευτέρα 23 Μαρτίου
Νέα 24ωρη απεργία ταξί τη Δευτέρα 23 Μαρτίου
Τασούλας για Καραλή: «Να κατακτά πάντα τους πιο υψηλούς στόχους και να εμπνέει με το ήθος του»
Τασούλας για Καραλή: «Να κατακτά πάντα τους πιο υψηλούς στόχους και να εμπνέει με το ήθος του»
Σπόρτινγκ Λισαβόνας: Καθυστερεί η επιστροφή του Φώτη Ιωαννίδης
Σπόρτινγκ Λισαβόνας: Καθυστερεί η επιστροφή του Φώτη Ιωαννίδης
ΟΦΗ: Η αποστολή για τον «τελικό» με τον Άρη
ΟΦΗ: Η αποστολή για τον «τελικό» με τον Άρη
©2011-2026 Onsports.gr - All rights reserved