Μιλίνκοβιτς: «Δεν αποχωρώ»

Μιλίνκοβιτς: «Δεν αποχωρώ»

Τέλος στα σενάρια που τον ήθελαν να αποχωρεί από την τεχνική ηγεσία του Άρη έβαλε ο Ζόραν Μιλίνκοβιτς.

Ο τεχνικός ηγέτης των «κίτρινων» στην συνέντευξη Τύπου μετά τον αγώνα με τον Ολυμπιακό στο «Κλ. Βικελίδης» εμφανίστηκε αποφασισμένος να μείνει και να «παλέψει» για την παραμονή της ομάδας στην κατηγορία.

«Ο Ολυμπιακός έδειξε ότι είναι ομάδα που βρίσκεται σε φόρμα και ότι παίζει πολύ καλό ποδόσφαιρο. Το σημερινό παιχνίδι κρίθηκε στα δύο γκολ. Το πρώτο ήταν μόλις στο 5ο λεπτό, εμείς κάναμε κάποιες φάσεις που… μύριζαν, δεν καταφέραμε όμως κάτι και έτσι το παιχνίδι τελείωσε με μία ήττα», ήταν τα πρώτα του λόγια.

Στην συνέχεια, ο κόουτς του Άρη απάντησε σε ερωτήσεις για:

Το αν τον τρομάζει που η ομάδα είναι ουραγός: «Δεν είναι ευχάριστο και δεν νιώθουμε άνετα σε αυτή τη θέση. Υπάρχουν όμως πολλά παιχνίδια ακόμα και όλα μπορούν να ανατραπούν. Πρέπει να πιστεύουμε και να δουλεύουμε».

Τα εξωαγωνιστικά θέματα που αφορούν την ομάδα: «Και όταν ο Άρης είχε κάποιες άτυχες διαιτησίες, προσπαθήσαμε να πούμε κάτι και να αντιδράσουμε. Έτσι και τώρα δεν μπορούμε να μιλήσουμε για άλλα προβλήματα. Είμαι προπονητής και βλέπω μόνο τα αγωνιστικά».

Το πώς επηρεάζεται η ψυχολογία των παικτών: «Η ερώτηση αυτή είναι γι’ αυτούς. Η δική μας προσπάθεια είναι όταν βρίσκονται στο γήπεδο να μην ασχολούνται τα διοικητικά. Νομίζω ότι έχουμε καταφέρει να τους κάνουμε να ασχολούνται μόνο με την προπόνηση και όσα συμβαίνουν στο γήπεδο».

Το πρόβλημα που ο Άρης δεν μπορεί να κερδίσει στην έδρα του: «Το γεγονός ότι δεν έχει κερδίσει η ομάδα οχτώ μήνες από μόνο του λέει ότι υπάρχουν πολλά προβλήματα και δεν φτάνει μία πρες κόνφερανς για να αναλυθούν».

Το αν βρίσκεται δίκαια ο Άρης στην τελευταία θέση ή αδικείται μόνος του: «Είναι πολύ σωστή και δύσκολη ερώτηση. Υπήρχαν παιχνίδια στα οποία ο Άρης θα μπορούσε να κερδίσει κάτι παραπάνω. Αν μιλάμε γι’ αυτά θα φανεί ότι θέλουμε να βγάλουμε την ευθύνη από εμάς. Αυτό δεν έγινε εκείνη τη στιγμή και τώρα βρίσκεται εκεί που βρίσκεται».

Το που οριοθετεί το όριο της παραμονής του Άρη και αν μπορεί η ομάδα να πάρει τις νίκες που χρειάζεται: «Υπολογισμούς έχουμε κάνει, ξέρουμε πόσους βαθμούς θέλουμε αλλά πρέπει να υπάρχουν κάποιες προϋποθέσεις για να βγούμε από αυτή τη θέση. Είναι δύσκολο να πούμε ακριβώς βαθμούς. Θα παίξουμε και τα παιχνίδια που απομένουν και θα δούμε ενόψει του δεύτερου γύρου. Θα είναι σίγουρα πάνω από τους 33 βαθμούς».

Το αν έχει σκεφτεί να αποχωρήσει: «Δεν μου έχει συμβεί ξανά τέτοια δύσκολη κατάσταση. Είμαι αποφασισμένος να παλέψω. Ούτε φοβάμαι, ούτε σκέφτομαι, ούτε σχεδιάζω να τα παρατήσω. Είμαι αποφασισμένος να μείνω ως το τέλος όσο με χρειάζεται ο Άρης. Αν κρίνει ο Άρης ότι έχω κάνει κάτι λάθος είμαι στη διάθεσή του».

Τον Αγκάνθο: «Τις δύο τελευταίες εβδομάδες έκανε περισσότερες προπονήσεις. Έδειξε θέληση να βοηθήσει την ομάδα. Το δεχτήκαμε αλλά φάνηκε ότι του λείπουν προπονήσεις. Πράγματι έχει πρόβλημα στο γόνατο και είναι ευχάριστο ότι θέλει να βοηθήσει όσο μπορεί. Μακάρι να έχει περισσότερες προπονήσεις και να βγάλει και παραπάνω λεπτά μέσα στο παιχνίδι».

Δείτε βίντεο απ' όλον τον πλανήτη



Η πορεία της Ολυμπιακής Φλόγας
Η πορεία της Ολυμπιακής Φλόγας
Euroleague: Διπλά τετράδας για Ολυμπιακό, Μονακό, Μπαρτσελόνα - Τελικός για Παναθηναϊκό AKTOR
Euroleague: Διπλά τετράδας για Ολυμπιακό, Μονακό, Μπαρτσελόνα - Τελικός για Παναθηναϊκό AKTOR
Euroleague: "Διπλό" τετράδας στο Βελιγράδι ο Ολυμπιακός
Euroleague: "Διπλό" τετράδας στο Βελιγράδι ο Ολυμπιακός
ΠΑΟΚ: Δύσκολα προλαβαίνει Παναθηναϊκό ο Μπάμπα
ΠΑΟΚ: Δύσκολα προλαβαίνει Παναθηναϊκό ο Μπάμπα
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved