Ισα: «Θα συνεχίσουμε έτσι μέχρι το καλοκαίρι» (video)

Ισα: «Θα συνεχίσουμε έτσι μέχρι το καλοκαίρι» (video)

Οι άνθρωποι του Ολυμπιακού έχουν καλύψει σχεδόν όλες τις θέσεις στο ρόστερ της ομάδας, με αποτέλεσμα να μην αναμένονται πολλές ήξεις… αφίξεις στον Πειραιά, όπως τόνισε ο Πιέρ Ισά.

Ο Αθλητικός Διευθυντής των Πρωταθλητών και Κυπελλούχων Ελλάδας, μετά το τέλος του αγώνα με την Άντερλεχτ υποστήριξε πως δύσκολα θα υπάρχει κάποια μεταγραφική κίνηση στον Ολυμπιακό, ενώ στάθηκε και στην πρόκριση στην επόμενη φάση του Champions League.

Αρχικά, ο Πιέρ Ισά, υποστήριξε: «Όχι δεν φοβηθήκαμε αλλά σκέφτηκα ότι πρέπει να εξασκηθούμε περισσότερο στα πέναλτι, αλλά αυτό είναι και θέμα τύχης. Τα παιδιά ήταν πολύ σοβαρά από το πρώτο λεπτό, μπήκαν αποφασιστικά στο ματς και η ώθηση των οπαδών μας βοήθησε πολύ. Αυτός ήταν και ο στόχος, να ξεκινήσουμε πολύ ήρεμα και να πιέσουμε σωστά κι επίσης να μην πανικοβληθούμε κι έχουμε το αποτέλεσμα του Παρισιού και θεωρώ ότι το σχέδιο πήγε πολύ καλά και το αποτέλεσμα ήταν πολύ καλό για εμάς».

Και συνέχισε: «Το πιο σημαντικό είναι ότι ο στόχος μας να προκριθούμε στον δεύτερο γύρο επετεύχθη. Τώρα ό,τι και να καταφέρουμε θα είναι καλό, αλλά θεωρώ ότι το πιο σημαντικό ήταν ότι ο Ολυμπιακός πέρασε στον δεύτερο γύρο, κάτι που είχε καιρό να κάνει. Θεωρώ ότι αυτό είναι πολύ καλό, όλοι είναι πολύ χαρούμενοι, αλλά τώρα έχουμε να προετοιμάσουμε άλλο ένα ματς για την Κυριακή».

Τέλος, αναφορικά με την ενδεχόμενη ενίσχυση της ομάδας, σχολίασε: «Η ομάδα είναι αρκετά δυνατά, έχουμε καλύψει σχεδόν τα πάντα. Δεν νομίζω, όπως έχω ξαναπεί, ότι θα υπάρχουν αποχωρήσεις ή αφίξεις τον Ιανουάριο. Και θα δούμε τι θα γίνει στη συνέχεια, είναι πιθανό να συνεχίσουμε έτσι μέχρι το καλοκαίρι».

Ρομπέρτο: «Η πρόκριση για όλη την οικογένεια του Ολυμπιακού»

Αφιερωμένη στην οικογένεια του Ολυμπιακού είναι η πρόκριση στην επόμενη φάση της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης, όπως υποστήριξε ο Ρομπέρτο.

Ο υψηλόσωμος τερματοφύλακας των «ερυθρόλευκων» σε δηλώσεις του μετά την ολοκλήρωση της αναμέτρησης με την Άντερλεχτ, ξεκαθάρισε πως δεν έχει καμία προτίμηση αναφορικά με τον αντίπαλο, ενώ ευχαρίστησε τον κόσμο της ομάδας του Πειραιά για τη στήριξή του.

Αρχικά, ο δυναμικός άσος, ανέφερε: «Είναι μία πολύ καλή στιγμή για όλη την οικογένεια του Ολυμπιακού. Είμαστε πολύ χαρούμενοι και θα πρέπει να το απολαύσουμε. Πιστεύω ότι παίξαμε πολύ καλά κάτω από αυτή την πίεση. Τώρα είμαστε πολύ χαρούμενοι, αλλά τίποτα δεν έχει τελειώσει, πρέπει να δουλέψουμε ακόμα πιο σκληρά, γιατί μετά τα Χριστούγεννα έχουμε τον επόμενο γύρο και πρέπει να παλέψουμε».

Θα ήθελες κάποια ιδιαίτερη ομάδα;

«Όχι, το ξέρουμε ότι θα είναι ένας δύσκολος αγώνας απέναντι σε κάποιον πρώτο ομίλου, αλλά σίγουρα θα παλέψουμε».

Μία γνώμη για τους οπαδούς του Ολυμπιακού που φώναζαν συνθήματα υπέρ σου;

«Μπορώ μόνο να πω ευχαριστώ για όλη τη στήριξη, σε κάθε ματς είναι εδώ, όχι μόνο στο Champions League αλλά και στο πρωτάθλημα είναι εδώ μαζί μας κι έχω πει πάρα πολλές φορές ότι είναι πολύ σημαντικοί για εμάς, είναι σαν να παίζουμε με άλλον έναν παίκτη παραπάνω στο γήπεδο. Αυτή η πρόκριση είναι για όλη την οικογένεια του Ολυμπιακού».

Στο 1-1 έκανες μία σπουδαία επέμβαση που έφερε τον Ολυμπιακό στην επόμενη φάση. Θεωρείς ότι ήταν ένας από τους πρωταγωνιστές της πρόκρισης;

«Όχι, είμαι πολύ περήφανος για τη δουλειά που έχω κάνει στο Champions League, αυτό είναι αλήθεια. Ξέρω ότι έκανα καλά ματς, με καλές αποκρούσεις, αλλά αυτή η πρόκριση είναι αποτέλεσμα της σκληρής δουλειάς όλης της ομάδας, όλων των παικτών. Δεν είναι εύκολο να περάσεις στην επόμενη φάση της καλύτερης διοργάνωσης στην Ευρώπη και είμαι πολύ χαρούμενος και για όλους τους συμπαίκτες μου επίσης».

Φουστέρ: «Δείξαμε καρδιά και πάθος»

Στα στοιχεία που είχε ο Ολυμπιακός κόντρα στην Άντελρεχτ και πανηγύρισε την πρόκριση στην επόμενη φάση του Champions League στάθηκε ο Νταβίντ Φουστέρ.

Ο Ισπανός μεσοεπιθετικός των «ερυθρόλευκων» μετά το τέλος του αγώνα, μίλησε για την επίτευξη του στόχου, με τους Πειραιώτες να είναι στους «16» της κορυφαίας ευρωπαϊκής διοργάνωσης.

«Είναι αλήθεια ότι υπήρχε πολλή ένταση, πολύ πάθος μέχρι το τελευταίο λεπτό, αλλά θα πρέπει να μας δώσουμε συγχαρητήρια που πήραμε την πρόκριση στην επόμενη φάση, ήταν αυτό που ψάχνουμε και θα το γιορτάσουμε όπως αξίζει», ήταν τα πρώτα του λόγια.

Ποια ήταν τα συναισθήματά σας γνωρίζοντας πως η Μπενφίκα κέρδιζε την Παρί Σεν Ζερμέν 2-1 στο άλλο ματς;

«Ξέραμε ότι η Μπενφίκα θα κέρδιζε αυτό το παιχνίδι, γιατί χρειάζονταν να κερδίσουν πάση θυσία για να έχουν ελπίδες να περάσουν στην επόμενη φάση. Όμως κι εμείς ξέραμε ότι έπρεπε να πάρουμε τη νίκη, παίζαμε στην έδρα μας, μπροστά στους οπαδούς μας, με τη στήριξη όλων των οπαδών μας και η αλήθεια είναι ότι δεν ήταν ένα τόσο θεαματικό παιχνίδι και τόσο καλό από την πλευρά μας, αλλά δείξαμε καρδιά και πάθος και στο τέλος κερδίσαμε».

Ποιο είναι το μέλλον του Ολυμπιακού στο Champions League;

«Το μέλλον θα το δούμε. Ποτέ δεν ξέρεις τι θα γίνει, αλλά η αλήθεια είναι ότι όποιος αντίπαλος κι αν μας τύχει θα είναι πολύ δύσκολος. Λογικά θα αντιμετωπίσουμε μία από τις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης, οπότε όποιος και να μας πέσει θα είναι δύσκολος».

Ένα μήνυμα προς τους οπαδούς μας;

«Να ευχαριστήσω τους οπαδούς μας και για τη στήριξή τους άλλη μία φορά, την οποία μας δίνουν πάντα. Αυτή η νίκη είναι γι’ αυτούς, να τη χαρούν και θα προσπαθήσουμε να συνεχίσουμε, καθώς έχουμε ακόμα πολλά παιχνίδια μπροστά μας!».

Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις του Αθλητικού Διευθυντή της ΠΑΕ Ολυμπιακός και των δύο Ισπανών, από το κανάλι των «ερυθρόλευκων» στο youtube:

Ισα: «Θα συνεχίσουμε έτσι μέχρι το καλοκαίρι» (video)



Νιγηρία: Νέος ομοσπονδιακός προπονητής ο Φίνιντι Τζορτζ
Νιγηρία: Νέος ομοσπονδιακός προπονητής ο Φίνιντι Τζορτζ
ΠΑΟΚ – ΑΕΚ: Οι ξέφρενοι πανηγυρισμοί στην Τούμπα – «Το πρωτάθλημα έχει δρόμο» (videos)
ΠΑΟΚ – ΑΕΚ: Οι ξέφρενοι πανηγυρισμοί στην Τούμπα – «Το πρωτάθλημα έχει δρόμο» (videos)
Ιταλία: «Άγριο» ξύλο πριν το Τζένοα – Κάλιαρι στη Serie A | Δείτε video
Ιταλία: «Άγριο» ξύλο πριν το Τζένοα – Κάλιαρι στη Serie A | Δείτε video
Χάντμπολ: Εκτός έδρας ο πρώτος τελικός του Ολυμπιακού με Βαλούρ για το European Cup
Χάντμπολ: Εκτός έδρας ο πρώτος τελικός του Ολυμπιακού με Βαλούρ για το European Cup
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved