Μεχία: «Έχει αρετές ο Άρης»

Μεχία: «Έχει αρετές ο Άρης»

Αποφασισμένοι για τη νίκη απέναντι στον Άρη είναι οι παίκτες του Εργοτέλη, όπως τόνισε ο Αλβάρο Μεχία.

Ο Ισπανός κεντρικός αμυντικός των Κρητικών μίλησε στην εφημερίδα  «Μetrosport» για το ματς με τους «κίτρινους», τονίζοντας πως ο Εργοτέλης θα τα δώσει όλα για τη νίκη κόντρα σε έναν Άρη που έχει αρετές.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μεχία:

Σε λίγες ώρες η ομάδα σου αντιμετωπίζει τον Άρη, ο οποίος βρίσκεται στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα.

«Για εμάς είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι, γιατί προερχόμαστε από δύο ήττες και οπωσδήποτε χρειαζόμαστε νίκες στην έδρα μας. Ξέρουμε ότι ο Άρης δεν ξεκίνησε καλά, αλλά γνωρίζουμε και τις αρετές του παράλληλα. Επομένως, πρέπει να είμαστε καλά προετοιμασμένοι, ακόμα κι αν είναι τελευταίος βαθμολογικά».

Επίσης, οι «κίτρινοι» ταλανίζονται από διοικητικά-οικονομικά προβλήματα τις τελευταίες μέρες, ενώ παράλληλα ταλαιπωρούνται από τραυματισμούς και αναζητούν απεγνωσμένα το «αντίδοτο» της αγωνιστικής τους κρίσης. Ο Εργοτέλης θα εκμεταλλευτεί αυτές τις αδυναμίες;

«Αναμφισβήτητα, γνωρίζω ότι όλοι στον Άρη περνούν δύσκολες στιγμές με τέτοια προβλήματα, αλλά πιστεύω πως η ομάδα θα εμφανιστεί με όρεξη για να κερδίσει το ματς, χωρίς να δείξει πως είναι επηρεασμένη».

Από την άλλη, η ομάδα σου προέρχεται από δύο συνεχόμενες ήττες. Θα είστε ικανοποιημένοι μόνο με τη νίκη ή συμβιβάζεστε και με την ισοπαλία, κόντρα στον Άρη;

«Όλες οι ομάδες θέλουν να παίρνουν τους τρεις βαθμούς της νίκης. Εμείς θέλουμε τη νίκη, όπως και ο Άρης. Το θέλουμε στον ίδιο βαθμό και οι δύο».

Πως περιμένεις αγωνιστικά το παιχνίδι;

«Θα είναι πολύ ανταγωνιστικό. Ελπίζω όμως, να μπορέσουμε εμείς να κερδίσουμε τη μάχη».

Βασικός παράγοντας σε μία αναμέτρηση, είναι η ψυχολογία. Ο Εργοτέλης βρίσκεται ξεκάθαρα σε πιο πλεονεκτική θέση.

«Εμείς θα παίξουμε το δικό μας παιχνίδι, αλλά κατά τη διάρκεια μπορεί να συμβεί οτιδήποτε. Ανεξάρτητα με την καλύτερή μας ψυχολογία, θα εκμεταλλευτούμε όλες τις καταστάσεις που θα μας προκύψουν».

Κατά την κρίση σου, τι σε αγχώνει λίγο περισσότερο στο ερχόμενο παιχνίδι με τον Άρη;

«Ξέρω διάφορους ποδοσφαιριστές του Άρη, αλλά γνωρίζω ότι έχουν προβλήματα. Μου έχουν πει ότι η ομάδα διαθέτει πολύ γρήγορους παίκτες στην επίθεση. Αυτό θα μπορούσε να με αγχώνει».

Μέχρι τώρα τι σου έχει κάνει τη μεγαλύτερη εντύπωση στο Πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκα;

«Μου κάνει εντύπωση που βρίσκεται τόσο μπροστά ο Ολυμπιακός και ο ΠΑΟΚ, ενώ οι υπόλοιποι βρίσκονται σε ένα παρόμοιο επίπεδο, γεγονός που κάνει το πρωτάθλημα πιο συναρπαστικό».

Ξεκίνησες την καριέρα σου από τη Ρεάλ Μαδρίτης, έζησες αξέχαστες στιγμές, καθώς ήταν ο σύλλογος που σου έμαθε το ποδόσφαιρο και σε ανέδειξε. Διατηρείς επαφές με πρώην συμπαίκτες σου;

«Ναι, διατηρώ σχέση με κάποιους παίκτες που αγωνίζονται ακόμα εκεί, αν και έχουν περάσει αρκετά χρόνια. Συγκεκριμένα, επικοινωνώ πιο πολύ με τα παιδιά που ξεκινήσαμε μαζί από τις ακαδημίες, όπως τον Κασίγιας, τον Ντιέγκο Λόπεζ, τον Αρμπελόα…».



Λιονέλ Μέσι: Οδήγησε με οργια στην ανατροπή την Ίντερ Μαϊάμι - Συνεχίζει στην κορυφή (video)
Λιονέλ Μέσι: Οδήγησε με οργια στην ανατροπή την Ίντερ Μαϊάμι - Συνεχίζει στην κορυφή (video)
Formula 1: Στοχεύει στον κορυφαίο η Mercedes!
Formula 1: Στοχεύει στον κορυφαίο η Mercedes!
NBA: Πήραν πίσω το πλεονέκτημα οι Σέλτικς, αντίδραση από Λέικερς - Οι Θάντερ ετοιμάζουν «σκούπα»
NBA: Πήραν πίσω το πλεονέκτημα οι Σέλτικς, αντίδραση από Λέικερς - Οι Θάντερ ετοιμάζουν «σκούπα»
Τα πρωτοσέλιδα των αθλητικών εφημερίδων της ημέρας (28/04) - «Τίτλος για έναν» στο ΠΑΟΚ - ΑΕΚ
Τα πρωτοσέλιδα των αθλητικών εφημερίδων της ημέρας (28/04) - «Τίτλος για έναν» στο ΠΑΟΚ - ΑΕΚ
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved