Φορμίκα: «Δεν παραιτήθηκα, θέλω να ξαναπαίξω» (video)

Φορμίκα: «Δεν παραιτήθηκα, θέλω να ξαναπαίξω» (video)

Πίσω του θέλει να αφήσει τη σοβαρή περιπέτειά του ο Λαουτάρο Φορμίκα, που δουλεύει στις προπονήσεις για να ξαναπαίξει ποδόσφαιρο.

Ο Αργεντινός άσος του Αστέρα Τρίπολης μίλησε για την τρομακτική του εμπειρία στην ΟΠΑΠ TV, αναφέροντας πως κρατά την αγάπη που του έδειξε η ομάδα και οι συμπαίκτες του, ενώ το μόνο που τον απασχολεί τώρα είναι να μπορέσει να ξαναπαίξει ποδόσφαιρο.

Αναλυτικά η συνέντευξη του Φορμίκα:

Για το ατύχημα και την επέμβαση στον αυχένα: «Αυτό που πέρασα θέλω να το αφήσω πίσω. Με το που φόρεσα τη φανέλα και άρχισα να παίζω και να προπονούμαι θυμήθηκα όλα όσα ζούσα τον τελευταίο καιρό και τις ωραίες αναμνήσεις που είχα στο γήπεδο. Θυμήθηκα το τελευταίο παιχνίδι με τη φανέλα του Αστέρα σε αγώνα στη Θεσσαλονίκη. Μου αρέσει πολύ το ποδόσφαιρο, είναι πάρα πολύ ωραίο συναίσθημα το ότι ξαναπαίζω ποδόσφαιρο και προσπαθώ να το απολαύσω».

Για τις πρώτες στιγμές μετά το ατύχημα: «Ήταν ένα δυνατό χτύπημα σε μένα όλο αυτό που συνέβη. Κατάλαβα από την πρώτη στιγμή ότι ήταν κάτι άσχημο. Είπα ότι θέλω να πεθάνω γιατί δεν ήθελα να το ζήσω όλο αυτό. Δεν πίστευα ότι ζούσα μια τόσο άσχημη κατάσταση. Ήταν πολύ δυσάρεστο όλο αυτό και ήμουν πολύ τυχερός που είχα μαζί έναν συμπαίκτη μου. Ο Πολ Ουρτάδο με βοήθησε πάρα πολύ. Θέλω όλα αυτά να τα αφήσω πίσω μου. Θέλω να ευχαριστηθώ την ευλογία του Θεού όχι απλά να ζήσω και να είμαι καλά, αλλά να μπορώ να παίξω κιόλας. Θέλω να ευχαριστηθώ τον Αστέρα, τους συμπαίκτες μου και την ομάδα».

Για τη συμπαράσταση από συμπαίκτες και κόσμο: «Δεν θα ξεχάσω την αγάπη που μου έδειξε η ομάδα. Η οικογένεια του Αστέρα μου συμπαραστάθηκε όπως και όλος ο κόσμος. Η οικογένεια μου ήταν πάντα δίπλα μου όπως και οι φίλοι μου. Ξέρω πόσο δυνατός είμαι και ποτέ δεν έπεσα κάτω. Δεν παραιτήθηκα, ήξερα ότι θα τα καταφέρω. Οι γιατροί μου είπαν ότι δεν πρόκειται να ξαναπαίξω, αλλά εγώ ήξερα ότι θα βρεθώ και πάλι στο γήπεδο. Ξέρω τον εαυτό μου και δεν το βάζω ποτέ κάτω».

Για τις στιγμές στο Νοσοκομείο: «Ήταν συγκλονιστικές οι στιγμές στο Νοσοκομείο με τη συμπαράσταση των συμπαικτών μου στον αγώνα Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ. Έβλεπα τον αγώνα στο Νοσοκομείο και είδα τα παιδιά να μπαίνουν στο γήπεδο με πανό για μένα. Μου ευχήθηκαν να έχω δύναμη, μου αφιέρωσαν τα γκολ και συγκινήθηκα πάρα πολύ. Με άγγιξε πολύ όλο αυτό και μου έδειξε ότι το πιο σημαντικό δεν είναι να είσαι καλός παίκτης αλλά πόσο αγγίζεις τους δίπλα σαν άνθρωπος. Πιστεύω ότι αυτό το έχω πετύχει. Θα ήταν ωραίο να πάρουμε και το Κύπελλο γιατί τα παιδιά θα μου το αφιέρωναν, αλλά αυτό είναι κάτι που ξεπερνάει τους παίκτες».

Για το πότε θα επιστρέψει σους αγώνες: «Δεν νιώθω ακόμη έτοιμος να παίξω. Είμαι έξι μήνες μακριά από την μπάλα. Σκεφτείτε ότι ένας ποδοσφαιριστής κάνει μια εβδομάδα να πιάσει μπάλα και δυσκολεύεται. Θέλω να γίνω καλά, να είμαι δυνατός και με καλή φυσική κατάσταση. Στη συνέχεια να αποκτήσω και πάλι την επαφή με την μπάλα και να επιστρέψω στο γήπεδο».

Για το αν θα ξεχάσει ποτέ όλο αυτό που του συνέβη: «Κανείς δεν μπορεί ποτέ να ξεχάσει κάτι τέτοιο σαν αυτό που έπαθα εγώ. Ήταν κάτι πολύ δυνατό. Προσπαθώ να τα θυμάμαι σαν εμπειρία, σαν μάθημα ζωής, σαν κάτι που με έκανε πιο δυνατό να συνεχίσω και να βελτιώσω τη ζωή μου. Θέλω να ξεχνάω τα άσχημα και να προσπαθώ για το καλύτερο».

Για τον Αστέρα Τρίπολης και τον Στάικο Βεργέτη: «Ο Αστέρας Τρίπολης έχει πολλές δυνατότητες. Συνδυάζω και τον ερχομό μου στην Τρίπολη με την πρώτη εκτός έδρας νίκη. Άρα πιστεύω ότι είμαι τυχερός! Η ομάδα έχει καλούς παίκτες, μεγάλο ρόστερ και πιστεύω ότι αξίζουν να πάνε πολύ καλά. Ο Στάικος αξίζει να ηγηθεί της πρώτης ομάδας. Τον ξέρω πολλά χρόνια. Είναι σπουδαίος άνθρωπος και σπουδαία προσωπικότητα. Του αξίζει να έχει πολύ καλά αποτελέσματα και να οδηγήσει την ομάδα σε επιτυχίες».

Φορμίκα: «Δεν παραιτήθηκα, θέλω να ξαναπαίξω» (video)



Μαρία Αριστοτέλους: Βγαίνει νικήτρια στην τεράστια μάχη της
Μαρία Αριστοτέλους: Βγαίνει νικήτρια στην τεράστια μάχη της
O θρυλικός Ρομάριο γυρίζει στα γήπεδα στα 58 του χρόνια!
O θρυλικός Ρομάριο γυρίζει στα γήπεδα στα 58 του χρόνια!
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Euroleague: Στην 8αδα η Μπασκόνια, "σκότωσε" την Βίρτους απ' το τρίποντο
Euroleague: Στην 8αδα η Μπασκόνια, "σκότωσε" την Βίρτους απ' το τρίποντο
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved