Ζησόπουλος: «Μπορούμε καλύτερα»

Ζησόπουλος: «Μπορούμε καλύτερα»

Σίγουρος πως ο Αστέρας Τρίπολης θα βελτιώσει την εικόνα του και θα πάει ακόμα καλύτερα στη συνέχεια του πρωταθλήματος εμφανίστηκε σε ραδιοφωνική του συνέντευξη ο Γιώργος Ζησόπουλος.

Αναλυτικά όσα είπε στον NovaΣΠΟΡ FM

Για την πορεία του Αστέρα τη φετινή σεζόν

«Η αλλαγή προπονητή, όπως και το γεγονός ότι έχουμε ένα νέο ρόστερ με αρκετούς παίκτες που έχουν έρθει από το εξωτερικό, έχουν παίξει σημαντικό ρόλο στην ομάδα μας. Δεν ερχόντουσαν τα αποτελέσματα που θέλαμε, αλλά από χθες μπορούμε να κοιτάμε με αισιοδοξία το μέλλον»

Για τις αλλαγές που ήρθαν με τον Στάικο Βεργέτη, ο οποίος αντικατέστησε τον Σάκη Τσιώλη

«Πολλά αλλάζουν μέσα σε μία ομάδα. Ο κ. Στάικος είναι πολλά χρόνια στην ομάδα, ξέρει καλά πώς είναι τα πράγματα. Η προπόνηση γίνεται με βάση τα δεδομένα του νέου προπονητή και προσπαθούμε να προσαρμοστούμε σε αυτά».

Για την εικόνα των Αρκάδων μέχρι και χθες

«Δεν έχουμε ήττες, αλλά είχαμε κάποιες ισοπαλίες που μας στοίχιζαν να φτάσουμε στη νίκη. Κάνουμε αρκετές ευκαιρίες και θα μπορούσαμε να είχαμε καλύτερα αποτελέσματα σε κάποια ματς».

Για το χθεσινό ματς με τον Εργοτέλη

«Όταν αντιμετωπίζεις μία ομάδα, όπως είναι ο Εργοτέλης, γνωρίζεις ότι είναι μία καλή ομάδα, με ποιοτικούς ποδοσφαιριστές και είναι αρκετά επικίνδυνος. Όταν κρατάς το μηδέν, θα σου δοθεί η δυνατότητα να πετύχεις ένα γκολ και στο τέλος μπορούμε να πούμε ότι όλα πήγαν καλά».

Για το φετινό πρωτάθλημα

«Είναι ένα ιδιαίτερο πρωτάθλημα. Πολλές ομάδες είναι κοντά μεταξύ τους με μικρή βαθμολογική διαφορά. Στα τελευταία παιχνίδια δείχνουμε πως μπορούμε να παίρνουμε τα αποτελέσματα κόντρα σε αντιπάλους που έχουμε την ίδια ποιότητα. Έχουμε τη δυνατότητα να κερδίσουμε όλα τα παιχνίδια και στο τέλος θα κάνουμε ταμείο. Σε σχέση μετά προηγούμενα χρόνια, βλέπουμε ότι ο Ολυμπιακός είναι ανώτερος από τους αντιπάλους του. Δείχνει ανίκητος, αφού έχει πολύ καλό υλικό. Όλες οι υπόλοιπες ομάδες μπορούν να κερδίσουν η μία την άλλη και είναι πιο θεαματικό. Ο ΠΑΟΚ, από την πλευρά του, έχει κάνει μία νέα αρχή. Έχει πάρει διεθνείς Έλληνες ποδοσφαιριστές και καλούς ξένους. Έδειξε στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό ότι δεν είναι έτοιμος για το βήμα παραπάνω. Έχει καλό, όμως, υλικό και οι Έλληνες διεθνείς θα τραβήξουν την ομάδα πάνω τους. Αν παραμείνει έτσι η διοίκηση και με τη στήριξη του κόσμου θα του δοθεί η δυνατότητα να πρωταγωνιστήσει».

Για τις διαφορές που έχει συναντήσει ανάμεσα σε Λιβαδειά και Τρίπολη

«Και στη Λιβαδειά και εδώ βρήκα δύο οργανωμένες ομάδες. Εδώ οι άνθρωποι όλοι κοντά στην ομάδα, όπως και στον Λεβαδειακό, και υπάρχουν όλα τα φόντα για να κάνεις το βήμα παραπάνω και να πετύχεις περισσότερους στόχους».



Σοβαρά επεισόδια σε αγώνα μπάσκετ στην Καισαριανή
Σοβαρά επεισόδια σε αγώνα μπάσκετ στην Καισαριανή
Δώρο η φανέλα του Ναν σε πιτσιρικά που παρακαλούσε!
Δώρο η φανέλα του Ναν σε πιτσιρικά που παρακαλούσε!
Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός: Έτοιμος για την πρόκληση ο Κόντης - «Μπορούμε να τα καταφέρουμε»
Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός: Έτοιμος για την πρόκληση ο Κόντης - «Μπορούμε να τα καταφέρουμε»
Bundesliga: Το σήκωσε αήττητη η Λεβερκούζεν!
Bundesliga: Το σήκωσε αήττητη η Λεβερκούζεν!
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved