Λαζαρίδης: «Μπορούμε Κύπελλο και 2η θέση»

Λαζαρίδης: «Μπορούμε Κύπελλο και 2η θέση»

Παρά το γεγονός ότι ο Ατρόμητος δεν έχει σταθεροποιήσει την απόδοσή του, ο Νίκος Λαζαρίδης θεωρεί πως φέτος ήρθε η στιγμή για να πάρει τον Κύπελλο και την έξοδο στα προκριματικά του Champions League.

Ο έμπειρος αμυντικός μίλησε στον Sentra 103,3 για την φετινή πορεία των Περιστεριωτών, αλλά και τους στόχους που έχουν θέσει.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Λαζαρίδη:

Για το πώς εξηγεί την κακή εμφάνιση του Ατρόμητου που, όμως, συνδυάστηκε με κατάκτηση της νίκης: «Είχαμε πολύ άγχος, επειδή προερχόμασταν από δυο αρνητικά αποτελέσματα και θέλαμε πάση θυσία νίκη. Συν τοις άλλοις, έπαιζε πίσω ο αντίπαλος και ήταν δύσκολο να τους διασπάσουμε. Ευτυχώς, όμως, σκοράραμε».

Για το πρόβλημα που φαίνεται να έχει ο Ατρόμητος στο να διασπά πολυπρόσωπες άμυνες: «Όταν μία ομάδα έχει δέκα παίκτες πίσω από το κέντρο, είναι δύσκολο, όμως πήραμε, όπως είπαν πολύ, μία επαγγελματική νίκη. Χωρίς να παίξουμε καλά, πήραμε τρεις βαθμούς και αυτό είναι σημάδι μεγάλης ομάδας».

Για τη βελτίωση που δείχνει ο Ατρόμητος που, όμως, σε κάποια ματς «ξενερώνει» τον κόσμο του, όπως συνέβη με τον Πανιώνιο (2-1):  «Στο ποδόσφαιρο, όλα μπορούν να συμβούν. Εχουμε δείξει πολύ καλά στοιχεία, κάνουμε φάσεις, αν εξαιρέσουμε το ματς με τη Βέροια. Κανείς δεν ήθελε να χάσουμε το ματς με τον Πανιώνιο, απλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο, χάσαμε το ματς από θέμα αυτοσυγκέντρωσης».
 
Αν συνεχίζει να πιστεύει, όπως είχε δηλώσει, πως ο Ατρόμητος δεν έχει «ταβάνι»: «Και, βέβαια, το πιστεύω, ο Ατρόμητος δεν έχει «ταβάνι». Ο Ατρόμητος έχει κάνει βήματα προόδου. Ολες οι ομάδες έρχονται και παίζουν αμυντικά στο Περιστέρι και φέτος η ομάδα μπορεί να κατακτήσει τίτλο. Και θεωρώ πως φέτος μπορούμε να πάρουμε έναν τίτλο. Θεωρώ ότι πρέπει να παλέψουμε να κάνουμε το βήμα παραπάνω και στο πρωτάθλημα και να παίξουμε στα προκριματικά του Champions League».

Με βάση την πορεία των τελευταίων, αν θεωρεί πως ο Ατρόμητος έχει εν μέρει πιάσει «ταβάνι»: «Οντως έτσι μπορεί να είναι, ο Ατρόμητος έχει παίξει δυο τελικούς, δυο χρόνια συμμετέχει στην Ευρώπη και αυτό είναι αποτέλεσμα δουλειάς και εξαιρετικής διοίκησης από έναν άνθρωπο που είναι πολύ κοντά στην ομάδα».

Για την πληρότητα του ρόστερ: «Εχουμε πλήρες ρόστερ με ποιοτικούς παίκτες και είναι ευχάριστο για τον προπονητή να έχει τόσες πολλές λύσεις. Ο Ατρόμητος μπορεί να μην έχει κάποιον παίκτη λόγω οποιουδήποτε λόγου, όμως έχει ισάξιο αντικαταστάτη».

Για την ανανέωση του συμβολαίου του που λήγει: «Δεν έχουμε κάνει συζήτηση, έχουμε χρόνο».



Ολυμπιακός-Λαμία 4-1: Εντυπωσιακός πριν τον πρώτο ημιτελικό
Ολυμπιακός-Λαμία 4-1: Εντυπωσιακός πριν τον πρώτο ημιτελικό
Χωρίς κόσμο η Θύρα 7 στο "Γ. Καραϊσκάκης"
Χωρίς κόσμο η Θύρα 7 στο "Γ. Καραϊσκάκης"
Super League 2: Νίκησαν κι ελπίζουν τα Χανιά
Super League 2: Νίκησαν κι ελπίζουν τα Χανιά
Eurojackpot: Καλή επιτυχία Μαρίνα Σάττι!
Eurojackpot: Καλή επιτυχία Μαρίνα Σάττι!
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved