Μακρής: «Σιγά-σιγά θα βρούμε το δρόμο μας»

Μακρής: «Σιγά-σιγά θα βρούμε το δρόμο μας»

Τα καλύτερα έρχονται για τον ΟΦΗ, σύμφωνα με τον Γιώργο Μακρή, καθώς το «διπλό» στη Ριζούπολη έδειξε πως η ομάδα έχει δυνατότητες και μπορεί να παίρνει τα αποτελέσματα.

Ο μέσος των Κρητικών μίλησε στον Sentra 103,3 για το γκολ που πέτυχε, αλλά για τη συνέχεια του ΟΦΗ στο πρωτάθλημα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μακρή:

Για το πώς νιώθει που έσπασε την παράδοση των 21 μηνών χωρίς «διπλό»« για τον ΟΦΗ:  «Καλά, αλλά δεν είμαι μόνος μου, η ομάδα τα
κατάφερε. Κάναμε καλό ματς και το αξίζαμε».

Για το αν θεωρεί ότι ο ΟΦΗ πραγματοποίησε την καλύτερη του εμφάνιση στο φετινό πρωτάθλημα: «Σίγουρα είναι το πιο θετικό το ό,τι παίξαμε καλά και πήραμε αποτέλεσμα. Κάναμε καλό ματς και στα Γιάννινα, αλλά χάσαμε το παιχνίδι στις λεπτομέρειες. Είχαμε διπλάσιες ευκαιρίες και περισσότερη κατοχή, όμως δεν πήραμε το αποτέλεσμα».

Αν αυτό το αποτέλεσμα θα δείξει το δρόμο για τα θετικά στον ΟΦΗ: «Σίγουρα εμείς ξέρουμε ότι η ομάδα έχει καλούς παίκτες και ότι έχει αλλάξει επίπεδο. Της έλειπε, όμως, η ψυχολογία που έρχεται από τα αποτελέσματα. Σιγά-σιγά θα βρούμε το δρόμο μας».

Αν η πρόσληψη Σα Πίντο έχει παίξει ρόλο στην αλλαγή και τη βελτίωση του ΟΦΗ: «Σίγουρα και η αλλαγή προπονητή βοήθησε και αυτό φαίνεται στο γήπεδο. Και με τον Δερμιτζάκη, όμως, δουλέψαμε καλά, αλλά δεν βγήκε στο γήπεδο».

Τι να περιμένει κανείς από δω και πέρα από τον ΟΦΗ:  «Νομίζω ότι από δω και πέρα μόνο καλύτερα πράγματα από τον ΟΦΗ».

Για το πέρασμα από τον Ατρόμητο: «Το πέρασμα από τον Ατρόμητο ανήκει στο παρελθόν και θέλω να το ξεχάσω. Θέλω να είμαι καλά και να πηγαίνω καλά με τον ΟΦΗ».

Για το πρωτάθλημα: «Νομίζω ότι σιγά-σιγά ξεκαθαρίζουν τα πράγματα. Ο Ολυμπιακός έχει ξεφύγει βάσει της βάσης του ρόστερ του. Υπάρχει άλλη μία κατηγορία με 7-8 ομάδες και μία 3η κατηγορία με τις πλέον αδύναμες ομάδες. Όλα αυτά, βέβαια, φαίνονται στο γήπεδο. Βλέπουμε αποτελέσματα που δεν μπορεί κανείς να προβλέψει. Υπάρχουν δυνατά ματς, δυνατές έδρες. Ο ΟΦΗ είναι νωρίς ακόμα και δεν θέλω να μιλάω αισιόδοξα μετά από νίκες, όμως εμείς έχουμε το δυνατό όπλο, το «Γεντί Κουλέ» και η ομάδα μπορεί να διεκδικήσει πολλά και όχι τη σωτηρία».

Για το αν ο ΟΦΗ ήταν καλύτερος ή ο Απόλλων ήταν τόσο κακός: «Απλά νομίζω ότι ο Απόλλων έχει κάνει καλά αποτελέσματα στην έδρα. Εμείς ήμασταν αυτοί που δεν αφήσαμε περιθώρια στον Απόλλωνα, φάνηκε ότι ήμασταν καλύτεροι».



Άρσεναλ: Πέθανε ο πρώην πρόεδρος των «κανονιέρηδων», Σερ Τσιπς Κέσγουικ
Άρσεναλ: Πέθανε ο πρώην πρόεδρος των «κανονιέρηδων», Σερ Τσιπς Κέσγουικ
Βαγγέλης Μαρινάκης: «Να κυνηγάτε τα όνειρά σας»
Βαγγέλης Μαρινάκης: «Να κυνηγάτε τα όνειρά σας»
Παναθηναϊκός AKTOR : Απρόοπτο με Λεσόρ, δε θα αγωνιστεί με Περιστέρι
Παναθηναϊκός AKTOR : Απρόοπτο με Λεσόρ, δε θα αγωνιστεί με Περιστέρι
Παναθηναϊκός AKTOR: Συγχαρητήρια στο Περιστέρι
Παναθηναϊκός AKTOR: Συγχαρητήρια στο Περιστέρι
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved