Λόπεθ: «Σα να είναι τελικός»

Λόπεθ: «Σα να είναι τελικός»

Σύνθημα νίκης στο ντέρμπι με τον Άρη έδωσε ο αμυντικός του ΠΑΟΚ, Ινίγκο Λόπεθ, που χαρακτήρισε το ματς τελικό.

Ο Ισπανός στόπερ επισήμανε σε δηλώσεις του στην κάμερα της Nova, πως ο ΠΑΟΚ δεν έπαιξε καλά με τον Ολυμπιακό, αλλά πρέπει να επιστρέψει στις καλές εμφανίσεις κόντρα στον Άρη. Οσο για την δική του κατάσταση, που δεν έχει παίξει πολύ, τόνισε πως περιμένει την ευκαιρία από τον Στέφενς για να βοηθήσει την ομάδα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Λόπεθ:

«Γνωρίζουμε πως η ομάδα είχε να δώσει έναν σημαντικό αγώνα την περασμένη εβδομάδα κόντρα στον Ολυμπιακό και πρέπει να παραδεχτούμε πως εξελίχθηκε σε μια... καταστροφή. Τώρα πρέπει να 'παλέψουμε' και να ξεκινήσουμε από την αρχή. Ο πρώτος αγώνας είναι ο Αρης και πρέπει να τον κερδίσουμε», ανέφερε αρχικά.

- Στο διάστημα που μεσολάβησε ποιο αποδείχτηκε πως ήταν το πιο σημαντικό στοιχείο εκείνης της βραδιάς;

«Το πιο σημαντικό στοιχείο είναι η νοοτροπία προσέγγισης του κάθε αγώνα. Επρεπε να παρουσιαστούμε καλύτεροι σ' αυτόν τον τομέα, αλλά όπως αποδείχθηκε δεν το κάναμε. Δεν το γνωρίζαμε, συνέβη και πλέον το πιο σημαντικό είναι ν' ανακτήσουμε την ψυχραιμία μας, τη νοητική διαύγεια και να συνεχίσουμε να 'μαχόμαστε', είναι μακρύς ο δρόμος ακόμη. Δε κάναμε την προσπάθεια που έπρεπε, δε δώσαμε το 100% αυτού που μπορούσαμε. Φυσικά και μπορεί να ηττηθείς. Ο Ολυμπιακός είναι μεγάλη ομάδα, όπως κι εμείς. Μπορείς να ηττηθείς αλλά πρέπει να 'παλέψεις', να δώσεις τα πάντα στον αγωνιστικό χώρο, ωστόσο νομίζω πως η συμπεριφορά μας δεν ήταν τέτοια».

- Εκανες αναφορά για τον επερχόμενο αγώνα με τον Αρη, τί γνωρίζεις γι' αυτόν και ποιες είναι οι σκέψεις σου για τη μεταξύ σας αναμέτρηση;

«Ξέρουμε τη βαθμολογική κατάσταση και των δυο ομάδων και πάλι νομίζω πως έχουμε να κάνουμε μ' ένα ντέρμπι και στα ντέρμπι γίνονται όλα. Γι' αυτό και πρέπει να προσπαθήσουμε σα να είναι.... τελικός και πρέπει να κερδίσουμε. Για εμάς είναι πολύ σημαντικοί οι τρεις βαθμοί και ξέρουμε επίσης πως είναι εξίσου σημαντικός αγώνας για την πόλη και τους οπαδούς μας».

- Πού μπορεί να κριθεί μια τέτοια αναμέτρηση;

«Νομίζω πως αναφέρθηκα ήδη στη 'μάχη' που πρέπει να δώσουμε με όλες μας τις δυνάμεις, ακόμη περισσότερο. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι στον αγώνα, πρέπει να συγκεντρωθούμε στη νίκη. Νομίζω πως όλοι στην ομάδα πρέπει να είμαστε έτοιμοι και ν' αναλάβουμε τις ευθύνες μας».

- Και κάτι τελευταίο, θα ήθελες να σχολιάσεις μια πρόσφατη, δική σου κοινοποίηση φωτογραφίας σου στο διαδίκτυο από αγώνα σου στο ισπανικό πρωτάθλημα, την οποία και σχολίασες αναφέροντας πως δεν έχει περάσει και πολύς καιρός;

«Οχι... ήταν στον προσωπικό μου λογαριασμό σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης και το χρησιμοποιώ για την οικογένειά μου, τους φίλους μου. Φυσικά, η προσωπική μου κατάσταση εδώ δεν είναι τέλεια. Δεν αγωνίζομαι κι αυτό είναι ξεκάθαρο. Και νομίζω πως αυτό δεν είναι καλό και για την ομάδα. Επειδή με ήθελαν ν' αποτελέσω σημαντικό κομμάτι της και μετά τον αγώνα της προπερασμένης Κυριακής ήμουν πάρα πολύ θυμωμένος. Θυμήθηκα τον καιρό που αγωνιζόμουν, επειδή εδώ δεν είχα την ευκαιρία».



ΑΕΚ: «Συμπεριφορές προβοκατόρων προκαλούν ανυπολόγιστη ζημιά στην ομάδα μας»
ΑΕΚ: «Συμπεριφορές προβοκατόρων προκαλούν ανυπολόγιστη ζημιά στην ομάδα μας»
Euroleague, Μπαρτσελόνα - Ολυμπιακός 77-69: Έμεινε από ενέργεια και η Μπάρτσα έκανε το 1-1
Euroleague, Μπαρτσελόνα - Ολυμπιακός 77-69: Έμεινε από ενέργεια και η Μπάρτσα έκανε το 1-1
Λίβερπουλ: Συμφωνία με Σλοτ, αυτός ο αντικαταστάτης του Κλοπ
Λίβερπουλ: Συμφωνία με Σλοτ, αυτός ο αντικαταστάτης του Κλοπ
Euroleague: Ισοφάρισε η Μονακό τη Φενέρμπαχτσε μετά από ντέρμπι
Euroleague: Ισοφάρισε η Μονακό τη Φενέρμπαχτσε μετά από ντέρμπι
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved