Άρης: Χωρίς Αγκάνθο, Πουλίδο στην Τούμπα!

Άρης: Χωρίς Αγκάνθο, Πουλίδο στην Τούμπα!

Εκτός αποστολής του Άρη για το εκτός έδρας ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ οι δυο Ισπανοί, με τον πρώτο να κρίνεται ανέτοιμος και τον δεύτερο να ανεβάζει ξαφνικά πυρετό!

Ο Άρης ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το ντέρμπι της πόλης με τον ΠΑΟΚ και ο Ζόραν Μιλίνκοβιτς ανακοίνωσε 18άδα στην οποία δεν είναι ο Νταβίντ Αγκάνθο και Ρούμπεν Πουλίδο! Όσο… περίεργο κι αν ακούγεται, οι δυο πλέον έμπειροι και ποιοτικοί ποδοσφαιριστές των «κίτρινων» δεν θα είναι στη διάθεση του Σέρβου τεχνικού για το μεγάλο ματς της Τούμπας, με την εξέλιξη αυτή να επιβεβαιώνει ότι κάτι… τρέχει με τους δυο Ισπανούς στον Άρη, κυρίως με τον πολύπειρο κεντρικό αμυντικό ο οποίος έλειψε στη διάρκεια της εβδομάδας με άδεια από τη διοίκηση και λίγες ημέρες νωρίτερα είχε απασχολήσει με το θέμα της αρχηγίας.

Ο Ρούμπεν Πουλίδο, σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση της «κίτρινης» ΠΑΕ, έμεινε εκτός αποστολής γιατί ανέβασε πυρετό το Σάββατο (23/11) και δεν προπονήθηκε λόγω ίωσης. Όσο για τον Νταβίντ Αγκάνθο, αναφέρεται πως κρίθηκε ανέτοιμος από τον Μιλίνκοβιτς καθώς έχασε πολλές προπονήσεις στη διάρκεια της εβδομάδας λόγω ενοχλήσεων στο γόνατο. Εκτός από τη «μάχη» με τον ΠΑΟΚ είναι και ο Τζον Ίμπε, όπως αναμενόταν, καθώς είναι τραυματίας.

Η αποστολή του Άρη: Έλσνερ, Ουντότζι, Αγγελούδης, Γκόλιας, Διούδης, Ηρακλής, Κύργιας, Μανιάς, Μαργαρίτης, Μπουζάνης, Νταμαρλής, Ρένια, Σουνάς, Σταυρόπουλος, Τάτος, Τριανταφυλλάκος, Τσουκάνης, Ψυχογιός.



LIVE CHAT Παναθηναϊκός AKTOR - Αναντολού Εφές: Η τελευταία αγωνιστική της Euroleague
LIVE CHAT Παναθηναϊκός AKTOR - Αναντολού Εφές: Η τελευταία αγωνιστική της Euroleague
Χωρίς Λάρκιν η Εφές κόντρα στον Παναθηναϊκό
Χωρίς Λάρκιν η Εφές κόντρα στον Παναθηναϊκό
Μεταγραφές, Ολυμπιακός: Δεν τα παρατά για Μαρτινέλι
Μεταγραφές, Ολυμπιακός: Δεν τα παρατά για Μαρτινέλι
Γκουαρντιόλα: «Τελικό» χαρακτήρισε τον αγώνα με την Άρσεναλ
Γκουαρντιόλα: «Τελικό» χαρακτήρισε τον αγώνα με την Άρσεναλ
©2011-2026 Onsports.gr - All rights reserved