Παναθηναϊκός: «Φουλάρει» για ΠΑΣ

Παναθηναϊκός: «Φουλάρει» για ΠΑΣ

Χωρίς απρόοπτα συνεχίστηκε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για την αναμέτρηση με τον ΠΑΣ Γιάννινα με τους «πράσινους» να ανεβάζουν… στροφές ενόψει του κυριακάτικου αγώνα.

Το κλίμα στο Κορωπί είναι ιδιαίτερα ευχάριστο τις τελευταίες ημέρες. Κάτι τα χαμόγελα για την παρουσία των Καπίνο, Πράνιτς και Σίλντενφελντ στο Παγκόσμιο Κύπελλο, κάτι η εξαιρετική κατάσταση στην οποία επέστρεψαν όλοι οι διεθνείς του «τριφυλλιού», έχουν φτιάξει τη διάθεση του Γιάννη Αναστασίου και των ποδοσφαιριστών του Παναθηναϊκού που συνεχίζουν την προετοιμασία τους για τον αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα ο οποίος θα γίνει το μεσημέρι της Κυριακής (24/11) στην άδεια λόγω τιμωρίας Λεωφόρο.

Οι μόνοι που δεν προπονήθηκαν με την υπόλοιπη ομάδα είναι οι τραυματίες του «τριφυλλιού», Αποστολόπουλος, Κλωναρίδης και Μπαϊράμι, οι οποίοι ακολούθησαν τα ατομικά τους προγράμματα έτσι ώστε να επανέλθουν δριμύτεροι. Ο Αναστασίου είχε όλους τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές στη διάθεσή του και μπορεί να καταστρώσει πιο εύκολα τα πλάνα του για τον αγώνα με την ομάδα του Σάκη Τσιώλη.

Στην προπόνηση της Παρασκευής (22/11) οι «πράσινοι» έκαναν αρκετές ασκήσεις τακτικής και τεχνικής, ενώ ολοκλήρωσαν το πρόγραμμά τους με τουρνουά τεσσάρων ομάδων 5 εναντίον 5 σε μικρό χώρο.



Ιταλία: Νεαρός ποδοσφαιριστής δολοφονήθηκε με κατσαβίδι για… πίτσες
Ιταλία: Νεαρός ποδοσφαιριστής δολοφονήθηκε με κατσαβίδι για… πίτσες
Σκάνδαλο στα Σκόπια με συλλήψεις για υπεξαίρεση κονδυλίων από την UEFA
Σκάνδαλο στα Σκόπια με συλλήψεις για υπεξαίρεση κονδυλίων από την UEFA
«Θέλει Μάριους Μαρίν η ΑΕΚ»
«Θέλει Μάριους Μαρίν η ΑΕΚ»
ΠΑΟΚ: Θλίψη - «Έσβησε» ο 7χρονος Γιωργάκης μετά τη μάχη που έδωσε
ΠΑΟΚ: Θλίψη - «Έσβησε» ο 7χρονος Γιωργάκης μετά τη μάχη που έδωσε
©2011-2026 Onsports.gr - All rights reserved