ΠΑΣ Γιάννινα: Νέα κόντρα με Ερασιτέχνη

ΠΑΣ Γιάννινα: Νέα κόντρα με Ερασιτέχνη

Ο τραυματισμός νεαρού αθλητική της προπαιδικής ομάδας του ΠΑΣ έφερε νέα σύγκρουση με τον Ερασιτέχνη καθώς η ΠΑΕ απάντησε σε ανακοίνωση του τελευταίου στην οποία είχε δεχθεί «επίθεση» για τις συνθήκες στα τμήματα υποδομής.

Η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966, σχετικά με την ανακοίνωση του Ερασιτέχνη, που αφορά το ατυχές συμβάν του τραυματισμού  νεαρού αθλητή της προπαιδικής ομάδας, δηλώνει τα εξής.

Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966, έχει επιλέξει να  συνεργάζεται με τις ακαδημίες «Ελπίδες Ιωαννίνων», όπως και με άλλες αντίστοιχες,  που θα ανακοινωθούν μελλοντικά,  και ουδεμία ένδειξη έχει ότι πρόκειται για συνεργασία με «...ανάλγητους, αντιαθλητικούς και ανήθικους που δυστυχώς δυσφημίζουν το άθλημα και την πόλη γενικότερα...» όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται στην «πλούσια» από χαρακτηρισμούς,  ατυχή  ανακοίνωση του.

Εφόσον ο πρόεδρος του ερασιτέχνη, ή όποιο άλλο μέλος του, θεωρεί ότι υπάρχουν στοιχεία που μπορούν να αποδείξουν αυτούς τους χαρακτηρισμούς, η ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966 τους καλεί να τα δημοσιοποιήσουν,  ώστε να επανακαθορίσει τις σχέσεις της.

Σε διαφορετική περίπτωση, καλεί, για μια ακόμη φορά τον Ερασιτέχνη,  να πάψει, στο όνομα νεαρών αθλητών, να δημιουργεί εντάσεις και να επιδεινώνει τις μεταξύ μας σχέσεις,  εφόσον τέτοιες πρακτικές κακό κάνουν, μόνο στους νεαρούς αθλητές και δεν εξυπηρετούν σε τίποτε τα αθλητικά ιδεώδη.

Ευχαριστούμε τον ερασιτέχνη για τις υποδείξεις του, αλλά πλέον θα πρέπει να μας  πείθει για τις αγνές προθέσεις του.

Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ  1966, εύχεται ολόψυχα ταχεία ανάρρωση στον νεαρό ποδοσφαιριστή και να επανέλθει στους αγωνιστικούς χώρους σύντομα και ακόμη πιο δυνατός.

Επισημαίνουμε, ότι στην μεγάλη οικογένεια του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ, έχουν χώρο όλοι όσοι διέπονται από γνήσια αθλητικά ιδεώδη και όχι από στείρο αρνητισμό».

Πασκουάλ: «Τιμώρησαν τα λάθη μας»
Πασκουάλ: «Τιμώρησαν τα λάθη μας»
Λάσο: «Το μπάσκετ είναι παιχνίδι λαθών»
Λάσο: «Το μπάσκετ είναι παιχνίδι λαθών»
Τραυματισμός άνδρα έξω από το ΟΑΚΑ υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες
Τραυματισμός άνδρα έξω από το ΟΑΚΑ υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες
Έφτασε η ώρα για το ΜΕΓΑΛΟ διπλό!
Έφτασε η ώρα για το ΜΕΓΑΛΟ διπλό!

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies
Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης