Μεχία: «Να συνεχίσουμε έτσι» (photos)

Μεχία: «Να συνεχίσουμε έτσι» (photos)

Ο Αλβάρο Μεχία μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του Εργοτέλη για το αήττητο σερί των 8 αγωνιστικών που διατηρεί η ομάδα του και ευχήθηκε ανάλογη συνέχεια.

Ο Ισπανός κεντρικός αμυντικός έχει το πιο… βαρύ βιογραφικό, όχι μόνο από τους συμπαίκτες του αλλά και από αρκετούς αντιπάλους στη Super League και μιλώντας στον επίσημο ιστότοπο της ΠΑΕ αναφέρθηκε στην ως τώρα πορεία του Εργοτέλη αλλά και στη δική του παρουσία στην Κρήτη. Ο Αλβάρο Μεχία υπογράμμισε πως το συγκρότημα του Ηρακλείου πρέπει να συνεχίσει στο ίδιο τέμπο κι έστρεψε το βλέμμα όλων στα δυο ματς που ακολουθούν με τον Παναθηναϊκό για πρωτάθλημα και Κύπελλο.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για το παιχνίδι της 8ης αγωνιστικής με τον ΟΦΗ

«Ήταν ένα σημαντικό παιχνίδι και για τις δύο ομάδες. Μια αναμέτρηση με πολλές ιδιαιτερότητες ανάμεσα σε δύο ομάδες της ίδιας πόλης.

Είμαστε χαρούμενοι για τον τρόπο που δούλεψε η ομάδα μας μέσα στο γήπεδο. Είναι δύσκολο να πάρεις ακόμα και τον βαθμό της ισοπαλίας με μια ομάδα που έχει αλλάξει προπονητή, είναι χαμηλά στον βαθμολογικό πίνακα και παίζει στο γήπεδο της».

Για την πορεία της ομάδας στο πρωτάθλημα και τους στόχους του Εργοτέλη και του ίδιου

«Έχουμε αρχίσει δυνατά το πρωτάθλημα. Πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε με τον ίδιο ρυθμό. Στόχος μας είναι πάντα ο επόμενος αντίπαλος, το επόμενο παιχνίδι. Ετοιμαζόμαστε σε κάθε αγώνα μόνο για τη νίκη, για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς.

Ο δικός μου στόχος είναι να δίνω τον καλύτερο μου εαυτό για να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει. Να έχουμε μια καλή χρονιά. Πάντως το σημαντικότερο δεν είναι η ατομική απόδοση ενός παίκτη, αλλά η συνολική δουλειά που γίνεται σε μια ομάδα».

Για το γεγονός ότι ο Εργοτέλης είναι αήττητος έπειτα από 8 παιχνίδια

«Είναι δύσκολο να το πετύχεις. Αυτό οφείλεται στην καλή συνολική αμυντική λειτουργία, καθώς ως ομάδα έχουμε δουλέψει σκληρά για να το επιτύχουμε.

Επαναλαμβάνω πρέπει να συνεχίσουμε στο ίδιο τέμπο. Ξεχνάμε το παρελθόν και κοιτάζουμε μόνο τον επόμενο αντίπαλο».

Για το πρωτάθλημα της Super League

«Όλα τα πρωταθλήματα είναι διαφορετικά. Σε κάποια παίζει μεγαλύτερο ρόλο η τεχνική, σε κάποια άλλα η φυσική κατάσταση, όπως και τα σωματικά προσόντα.

Το ελληνικό πρωτάθλημα έχει κοινά στοιχεία με κάποια ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Πιστεύω ότι είναι σε καλό επίπεδο».

Για την προσαρμοστικότητα που έχει δείξει στην ομάδα

«Με έχουν βοηθήσει πολύ όλοι οι συμπαίκτες μου. Επίσης, έχω την τύχη να υπάρχουν στον Εργοτέλη ποδοσφαιριστές που μιλάνε την ίδια γλώσσα και αυτό είναι πολύ καλό για εμένα».

Για το γεγονός ότι είναι ο πρώτος Ισπανός ποδοσφαιριστής που αγωνίζεται στον Εργοτέλη

«Εύχομαι στην πορεία να έρθουν και άλλοι Ισπανοί παίκτες στην ομάδα. Το πολύ καλό κλίμα και η εξαιρετική ατμόσφαιρα μοιάζουν πολύ με την Ισπανία. Οι άνθρωποι είναι πολύ φιλικοί και σε κάνουν να νοιώθεις εξαιρετικά».

Για τα δύο παιχνίδια που ακολουθούν με τον Παναθηναϊκό

«Πλέον κοιτάζουμε μόνο τα παιχνίδια με τον Παναθηναϊκό. Είναι καλό που παίζουμε και τα δύο παιχνίδια στην έδρα μας. Πιστεύω ότι θα έχουμε και την βοήθεια των φιλάθλων μας, όπως έγινε και στο παιχνίδι με τον ΟΦΗ. Τους ευχαριστούμε για την παρουσία τους και τους περιμένουμε στους επόμενους αγώνες στο γήπεδο μας».



Cheerleading: Παγκόσμιο μετάλλιο για την Ελλάδα στο Ορλάντο!
Cheerleading: Παγκόσμιο μετάλλιο για την Ελλάδα στο Ορλάντο!
Κωπηλασία: Ασημένιο μετάλλιο για Μπούρμπου και Αναστασιάδου στο Ευρωπαϊκό
Κωπηλασία: Ασημένιο μετάλλιο για Μπούρμπου και Αναστασιάδου στο Ευρωπαϊκό
Επεισόδια Ρέντη: Απολογήθηκαν οι 5 από τους 32 - Τι ανέφερε ο μάνατζερ γνωστού τράπερ
Επεισόδια Ρέντη: Απολογήθηκαν οι 5 από τους 32 - Τι ανέφερε ο μάνατζερ γνωστού τράπερ
Μεταγραφές, Παρί Σεν Ζερμέν: Επίσημη η παραμονή Ζαΐρ-Εμερί
Μεταγραφές, Παρί Σεν Ζερμέν: Επίσημη η παραμονή Ζαΐρ-Εμερί
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved