Σέποβιτς: «Σημασία να κερδίζει ο Ολυμπιακός»

Σέποβιτς: «Σημασία να κερδίζει ο Ολυμπιακός»

Χαρούμενος από τη συμμετοχή του κόντρα στον Πανιώνιο εμφανίστηκε ο Μάρκο Σέποβιτς.

Ο νεαρός άσος του Ολυμπιακού, μετά το τέλος της αναμέτρησης της Νέας Σμύρνης, μίλησε για το ντεμπούτο του στην Super League, αλλά και για τη «μάχη» του Champions League με την Άντερλεχτ, το αποτέλεσμα της οποίας θα κρίνει σε μεγάλο βαθμό την πορεία των Πειραιωτών στην Ευρώπη.

Διαβάστε αναλυτικά τις δηλώσεις του Σέρβου επιθετικού:

Αγωνίστηκες για πρώτη φορά στο ελληνικό πρωτάθλημα με τον Ολυμπιακό. Είχες κάνει και μεσοβδόμαδα ντεμπούτο στο Κύπελλο. Η ομάδα πέτυχε δύο σερί νίκες. Πως ένιωσες; Είσαι ικανοποιημένος από την πρώτη σου συμμετοχή σε ματς της Σούπερ Λίγκας;

«Είμαι πολύ χαρούμενος και ευχαριστημένος. Ήταν ο πρώτος μου αγώνας στο πρωτάθλημα και συνδυάστηκε με τη νίκη για την ομάδα. Πετύχαμε δύο γκολ, ενώ παράλληλα είχαμε και πολλές ευκαιρίες για περισσότερα γκολ. Η νίκη είναι πολύ σημαντική γιατί συνεχίζουμε να βρισκόμαστε στην πρώτη θέση της βαθμολογίας».

Ήταν αυτό σημαντικό για τον Ολυμπιακό; Το γεγονός ότι δημιούργησε πολλές φάσεις για να σκοράρει;

«Είναι γεγονός αυτό και είναι πολύ καλό για μια ομάδα να έχει τη δυνατότητα να δημιουργεί τόσες φάσεις, ακόμα και όταν ο αντίπαλος έχει «κλειστή» άμυνα. Εντάξει, μπορεί να μην καταφέραμε να την αξιοποιήσουμε στο πρώτο ημίχρονο. Όμως στη συνέχεια, στο δεύτερο 45λεπτο βρήκαμε αρκετά γρήγορα το δρόμο προς τα δίχτυα. Κι από τη στιγμή που έγινε το 1-0 ήταν περισσότερο εύκολο το ματς για να φτάσουμε στη νίκη».

Νικήσατε τον Πανιώνιο και πάτε στο ματς του Champions League με ανεβασμένη ψυχολογία. Είναι καθοριστικό αυτό το ματς κόντρα στην Άντερλεχτ; Το αποτέλεσμά του θα καθορίσει τους στόχους του Ολυμπιακού στη φετινή διοργάνωση;

«Σε πρώτη φάση, μετά τα αποτελέσματα της πρεμιέρας της φάσης των ομίλων, η Άντερλεχτ είναι ο αντίπαλός μας για την 3η θέση. Αλλά αυτό ισχύει μέχρι στιγμής, στην πορεία όλα αλλάζουν. Εάν καταφέρουμε να φύγουμε νικητές από τις Βρυξέλλες, τότε θα έχουμε πολλές πιθανότητες για να τερματίσουμε δεύτεροι και να περάσουμε στον επόμενο γύρο του Champions League. Και σίγουρα, εάν πάρουμε το ματς στο Βέλγιο τότε θα συνεχίσουμε σίγουρα στην Ευρώπη. Η συνέχεια και τα αποτελέσματά μας θα δείξουν σε ποια διοργάνωση θα συμμετάσχουμε στις αρχές του 2014».

Πως κρίνεις το επίπεδο του ελληνικού πρωταθλήματος; Είναι αυτό που περίμενες;

«Είναι όπως το περίμενα. Έβλεπα αγώνες της Super League και παλαιότερα, πριν έρθω στην Ελλάδα. Στη Σερβία προβάλουν ματς από το ελληνικό πρωτάθλημα. Ό,τι είχα δει στην τηλεόραση, το βλέπω και τώρα. Είναι δυνατή και ανταγωνιστική η λίγκα και τα ματς έχουν μεγάλο ενδιαφέρον».

Στο Κύπελλο σκόραρες. Περιμένεις να έρθει η ώρα που θα ανοίξεις… λογαριασμό και στο πρωτάθλημα; Θέλεις να δώσεις και μια υπόσχεση στους οπαδούς του Ολυμπιακού;

«Σίγουρα όταν σκοράρεις στο πρωτάθλημα, το γκολ ή τα γκολ που πετυχαίνεις έχουν μεγαλύτερη σημασία. Στο Κύπελλο αντιμετωπίσαμε μια ομάδα μικρότερες κατηγορίας και όταν σκόραρα ήδη είχαμε το προβάδισμα. Αυτό που έχει μεγαλύτερη σημασία είναι να παίζει καλό ποδόσφαιρο ο Ολυμπιακός, να είναι νικητής στα ματς. Κι όταν η ομάδα πάει καλά συνολικά, τότε έρχονται τα γκολ. Οπότε θα έχω και εγώ τις ευκαιρίες μέσα από τη συνολική μας, καλή απόδοση, να βρω και εγώ το δρόμο για τα δίχτυα και στο πρωτάθλημα».



Final Four με Παναθηναϊκό AKTOR και Ολυμπιακό προβλέπει ο Τζόκοβιτς
Final Four με Παναθηναϊκό AKTOR και Ολυμπιακό προβλέπει ο Τζόκοβιτς
Euroleague: Ενός λεπτού σιγή πριν το Παρτιζάν-Ολυμπιακός
Euroleague: Ενός λεπτού σιγή πριν το Παρτιζάν-Ολυμπιακός
Η ΠΑΕ ΑΕΚ ζήτησε απ' τον κόσμο της να προσέχει πιθανές προκλήσεις
Η ΠΑΕ ΑΕΚ ζήτησε απ' τον κόσμο της να προσέχει πιθανές προκλήσεις
Ολυμπιακοί Αγώνες: Εκτός από το μεγάλο «ραντεβού» ο Μάτι Λι
Ολυμπιακοί Αγώνες: Εκτός από το μεγάλο «ραντεβού» ο Μάτι Λι
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved