Τσακίρης: «Όφελος δικό μου και του Πανιωνίου το Απήλιον»
SHARE

Τσακίρης: «Όφελος δικό μου και του Πανιωνίου το Απήλιον»

Ενήμερη καθ’ όλη τη διάρκεια των διαπραγματεύσεων του Κωνσταντίνου Τσακίρη με τον Γιάννη Αλαφούζο για την παραχώρηση του «Απήλιον», ήταν η διοίκηση του Πανιωνίου, σύμφωνα με τον πρώην μεγαλομέτοχο της ομάδας.

Ο Κωνσταντίνος Τσακίρης παραχώρησε συνέντευξη στην εφημερίδα «Επίκαιρα», η οποία θα κυκλοφορήσει το Σάββατο (28/9) και εξήγησε λεπτομερώς την πορεία των διαπραγματεύσεων με την ΠΑΕ Παναθηναϊκός, αλλά και την… αγωνία των διοικούντων τον Ιστορικό για το προπονητικό κέντρο.

Διαβάστε αναλυτικά τη συνέντευξη του πρώην προέδρου της «κυανέρυθρης» ΠΑΕ:

Κύριε Τσακίρη, όταν είχε πωληθεί το προπονητικό κέντρο «Απήλιον» στον Παναθηναϊκό, είχε ξεσπάσει μεγάλος θόρυβος ανάμεσα στους φιλάθλους του Πανιωνίου. Μας είχατε δηλώσει τότε ότι θα τοποθετηθείτε για το θέμα αυτό μετά το καλοκαίρι. Θα θέλαμε να μας πείτε λοιπόν τι ακριβώς συνέβη...

«Να τα πάρουμε απ’ την αρχή. Είμαστε στις 23-24 Μαΐου 2013. Εγώ απουσίαζα στις ΗΠΑ για επαγγελματικούς λόγους. Επικοινώνησε μαζί μου κάποιος μεσάζοντας, το όνομα του οποίου δεν έχει καμία σημασία γιατί δεν είναι από τον χώρο του Πανιωνίου, ο οποίος με πληροφόρησε πως υπάρχει ενδιαφέρον από τον ΠΑΟ και τον κ. Αλαφούζο να αγοράσει ή να ενοικιάσει το «Απήλιον». Αμέσως κανόνισα συνάντηση την Κυριακή 26 Μαΐου στο σπίτι μου καλώντας όλο το Δ.Σ. του Πανιωνίου να είναι παρόντες. Ζήτησα μάλιστα να εκπροσωπηθούν όλες οι πλευρές, γιατί εκείνη την εποχή είχαν γίνει εκλογές στον Πανιώνιο. Να είναι δηλαδή όλες οι πλευρές και παρατάξεις. Αυτοί που θα αναλάμβαναν την ομάδα. Από μεριάς δικιάς μου ήμουν εγώ με τον Γιώργο Ζερβακάκο, ενώ από τον Πανιώνιο παρόντες ήταν οι: Τσάβαλος, Γκλεζάκος, Καμπανόπουλος, Μισαηλίδης, Αβραντίνης και Τζιλαλίδης».

Τι ειπώθηκε σε αυτή τη συνάντηση στο σπίτι σας;

«Ανέφερα στους παρευρισκόμενους ότι υπάρχει το ενδιαφέρον του ΠΑΟ, ότι δεν έχω μιλήσει ακόμα και αν συμφωνούνε και εκείνοι από μεριάς Πανιωνίου να το πουλήσουμε. Τους είπα επίσης ότι επειδή υπήρχε συμβόλαιο με τον Πανιώνιο, να συμφωνήσουμε ένα συγκεκριμένο ποσοστό επί της πώλησης, πολύ γενναιόδωρο για την ομάδα και πως θα προχωρήσουμε μαζί τις διαπραγματεύσεις. Βάλαμε κάποια μίνιμουμ ποσά, τους είπα πως ήταν πεποίθηση μου ότι μπορούμε να πετύχουμε τη διαπραγμάτευση θετικά για τον Πανιώνιο. Όσα δηλαδή περισσότερα συμφωνούσα με τον Αλαφούζο, τόσα περισσότερα θα έπαιρνε ο Πανιώνιος. Επίσης ο Πανιώνιος θα έπαιρνε το ποσοστό του άμεσα ως προκαταβολή και εγώ σε 10 χρόνια.

Αφού συμφωνήσαμε σε όλα, επικοινωνήσαμε με τον μεσάζοντα και του ζητήσαμε να συναντηθούμε με την πλευρά Αλαφούζου την επομένη, δηλαδή τη Δευτέρα 27 Μαΐου. Μόλις φιξάραμε τη συνάντηση, ζήτησα από τους παρευρισκόμενους να έρθουν 2 άτομα τουλάχιστον μαζί μου, για να υπάρχει εκπροσώπηση του Πανιωνίου και ενημέρωση για τα όσα θα ειπωθούν. Ορίστηκαν να είναι παρόντες ο κ. Τσάβαλος και ο κ. Γκλεζάκος».

Δεν υπήρχε καμία επιφύλαξη από μεριάς Πανιωνίου για την όλη υπόθεση;

«Εκφράστηκε ανησυχία για το που θα μεταφερθεί η ομάδα, που θα κάνει προπονήσεις και μου ζήτησαν αν μπορούσα να βοηθήσω την κατασκευή ενός νέου προπονητικού κέντρου για την ομάδα. Με δεδομένο ότι μιλάμε για 2 οικόπεδα, δηλαδή το 40 στρεμμάτων υφιστάμενο προπονητικό και ένα χωράφι 50 τετραγωνικών, περίπου 200 μέτρα δίπλα, που είναι αναξιοποίητο, πρότεινα στη διοίκηση του Πανιωνίου να τους παραχωρήσω 20 περίπου στρέμματα από αυτό, καθότι είχα την πεποίθηση πως ο ΠΑΟ θα ήθελε μόνο το «Απήλιον» και όχι το παρακείμενο χωράφι. Πρότεινα λοιπόν να παραχωρήσω στον Πανιώνιο τα 20 αυτά στρέμματα για 20 χρόνια δωρεάν χωρίς κανένα ενοίκιο, έτσι ώστε να κατασκευαστούν εκεί κάποιες εγκαταστάσεις χωρίς πολλά έξοδα συντήρησης που να εξυπηρετούν τις προπονήσεις της ομάδας».

Τι απάντησαν οι διοικούντες του Πανιωνίου γι’ αυτή την πρόταση σας;

«Αρχικά ήταν θετικοί, αλλά εν συνεχεία μου τέθηκε το ερώτημα από τους παρευρισκόμενους, τι θα γίνει αν ο ΠΑΟ ενδιαφερθεί και για το παρακείμενο χωράφι».

Και ποια ήταν η απάντηση σας σε αυτό το ερώτημα;

«Τους είπα ότι δεν υπάρχει καμία περίπτωση να το δώσω, αφού το παραχωρώ στον Πανιώνιο και αυτό δεν αλλάζει, ούτε πρόκειται να το διαπραγματευτώ. Παρ’ όλα αυτά, μετά από διαβουλεύσεις που είχαν μεταξύ τους, μου είπαν ότι δεν το επιθυμούν και πως αν μπορώ να δώσω και αυτό στον ΠΑΟ, εξασφαλίζοντας ένα επιπλέον ποσό για τον Πανιώνιο. Δέχθηκα την εισήγηση τους, παρά το γεγονός ότι για το παρακείμενο οικόπεδο δεν υπήρχε καμία απολύτως σχέση με τον Πανιώνιο, ούτε φυσικά συμβόλαιο…»

Τι συνέβη μετά; Προχώρησαν οι επαφές με την μεριά Αλαφούζου;

«Την επόμενη ημέρα, τη Δευτέρα 27 Μαΐου, συναντηθήκαμε με τον μεσάζοντα, παρόντος των Τσάβαλου και Γκλεζάκου. Ενημερωθήκαμε ότι η πλευρά του ΠΑΟ ενδιαφέρεται τελικά και για τα 2 οικόπεδα. Συμφωνήσαμε από κοινού, ο Πανιώνιος να πάρει από το «Απήλιον» 775.000 ευρώ και από το παρακείμενο οικόπεδο θα του έδινα εγώ 125.000 ευρώ. Δηλαδή ο Πανιώνιος από την πώληση αυτή θα έπαιρνε 900.000 Ευρώ συνολικά. Ξεκαθάρισα από την αρχή ότι το ποσοστό του Πανιωνίου θα πληρωθεί ως προκαταβολή, δηλαδή ο Πανιώνιος θα εισέπραττε πρώτος και μετά εγώ. Και όντως μέχρι σήμερα ότι πληρωμές έχουν γίνει, έχουν πάει αποκλειστικά στον Πανιώνιο».

Τι απάντησε ο Παναθηναϊκός για την πρόταση αυτή;

«Λίγο μετά τη συνάντηση μας, μου ζητήθηκε να συναντηθώ κατ’ ιδίαν με τον κ. Αλαφούζο, για να κλείσουμε τη συμφωνία. Ενημέρωσα αμέσως τη διοίκηση του Πανιωνίου και τους πρότεινα σε αυτή τη συνάντηση να πάω μόνος μου, αφού πλέον είχαμε προχωρήσει το θέμα των διαπραγματεύσεων και έμενε μόνο η κατ’ ιδίαν συνάντηση. Τους ζήτησα επίσης να μου δώσουν εξουσιοδότηση για ένα μίνιμουμ ποσοστό που θα έπαιρνε ο Πανιώνιος, έτσι ώστε να έχω κάποια βάση διαπραγμάτευσης και πως αν χρειαστεί να πέσω κάτω από αυτό το ποσό όφειλα να τους ενημερώσω και να έχω τη σύμφωνη γνώμη τους. Σε περίπτωση που πετύχαινα πάνω από αυτό το ποσό, μου είπαν ότι ήμουν ελεύθερος να το κάνω. Την επόμενη μέρα βέβαια, ο κ. Αλαφούζος δέχθηκε την πρόταση μας όπως ήταν, χωρίς διαπραγματεύσεις και έτσι δεν χρειάστηκε. Υπεγράφησαν τα συμβόλαια, έγινε η συμφωνία και προχωρήσαμε στην πώληση του Απήλιον».

Ο Πανιώνιος τι έχει εισπράξει μέχρι σήμερα;

«Μέχρι αυτή τη στιγμή ο Πανιώνιος έχει βάλει στο ταμείο του 580.000 ευρώ, μέχρι τέλος του Σεπτεμβρίου θα πάρει άλλα 195.000 ευρώ, ενώ τέλος του έτους θα εισπράξει και τα υπόλοιπα 125.000 από το δεύτερο οικόπεδο».

Ακούστηκαν πάρα πολλά την εποχή της αγοροπωλησίας αυτής. Η γνώμη σας είναι ότι ο Πανιώνιος ωφελήθηκε ή ζημιώθηκε;

«Για να απαντηθεί αυτό το ερώτημα, πρέπει κάποιος να έχει πλήρη εικόνα της κατάστασης. Πρέπει κατ΄ αρχάς να λάβουμε υπ’ όψη ότι αμέσως μετά τη συμφωνία και πριν την καταβολή της πρώτης δόσης των 200.000 ευρώ στις αρχές Αυγούστου, ο Πανιώνιος εξασφάλισε φορολογική ενημερότητα για να συμμετάσχει στο φετινό πρωτάθλημα. Ο ίδιος ο Πρόεδρος της ομάδας ο κ. Τσάβαλος με πήρε τηλέφωνο, μόλις εισέπραξε αυτά τα χρήματα και μου είπε ότι χάρη σε εμένα συμμετέχει η ομάδα στο πρωτάθλημα. Βέβαια όταν του ζήτησα να το δηλώσει αυτό δημόσια, έτσι ώστε να μπορώ να πάω στο γήπεδο σαν άνθρωπος, μου είπε ότι αυτό δεν μπορεί να το κάνει γιατί θα έχει πρόβλημα με τους φιλάθλους…»

Αυτά που μας λέτε, αναιρούν πλήρως τα όσα κυκλοφορήσαν το καλοκαίρι από μεριάς διοίκησης Πανιωνίου, ότι δηλαδή «κρεμάσατε την ομάδα», ότι «αιφνιδιάσατε τη διοίκηση», ότι «πουλήσατε τον Πανιώνιο για όφελος σας» και άλλα πολλά, τα οποία προκάλεσαν τη μήνι των φιλάθλων…

«Μα, περίπου ένα χρόνο, δεν γυρνούσαν οι ίδιοι στα στέκια και διέδιδαν ότι τους έχει γονατίσει το κόστος στο προπονητικό, ότι είναι αιμορραγία για τον σύλλογο, ότι δεν μπορούν να αναπνεύσουν οικονομικά και πολλά άλλα παρόμοια; Οι ίδιοι αυτοί άνθρωποι της διοίκησης, από την αρχή που τους ενημέρωσα για την πρόταση Αλαφούζου ήταν πλήρως συνεργάσιμοι και επιθυμούσαν διακαώς να πραγματοποιηθεί αυτή η πώληση».

Το κλίμα δηλαδή ήταν ότι οι διοικούντες τον Πανιώνιο ήθελαν να «ξεφορτωθούν» αυτό το βαρύ φορτίο, αυτόν τον οικονομικό «μπελά» που είχαν στο κεφάλι τους και λεγόταν Απήλιον;

«Ακριβώς όπως τα λέτε. Μάλιστα στην αρχική ενημερωτική συνάντηση στο σπίτι μου, δέχθηκαν αμέσως και ομόφωνα να πουληθεί το «Απήλιον». Χωρίς καμία αντίρρηση. Και αυτό είναι απολύτως λογικό. Έτσι όπως είχε φτιαχτεί το προπονητικό, είναι για ομάδες με πολύ μεγαλύτερες οικονομικές δυνατότητες από τον Πανιώνιο. Είχε και πολύ μεγάλο κόστος συντήρησης».

Στη Νέα Σμύρνη όμως ακούστηκε πως κάποια στιγμή, πριν φθάσουμε στην πώληση, σας είχε ζητηθεί να βοηθήσετε και να δώσετε το Απήλιον με ελάχιστο κόστος στην ομάδα που αγαπάτε. Αυτό ισχύει;

«Το είχα δεχθεί και αυτό. Επειδή πριν ο Πανιώνιος πλήρωνε 400.000 ενοίκιο, με βάση τα έξοδα του Απήλιον όπως το τρέχαμε εμείς όταν είχα την ομάδα, προτείναμε στη διοίκηση να το πάρει ο Πανιώνιος με ένα συμβολικό τίμημα 6.000 ευρώ το μήνα, αναλαμβάνοντας παράλληλα όλα τα έξοδα συντήρησης. Δηλαδή εν ολίγοις έδωσα στη διοίκηση του Πανιωνίου τα κλειδιά του Απήλιον».

Τότε γιατί η διοίκηση δέχθηκε να γίνει η πώληση στον Παναθηναϊκό;

«Κοιτάξτε… Ακόμα και με αυτό, τον καλό για τον Πανιώνιο, τρόπο λειτουργίας, το Απήλιον είχε ένα κόστος περίπου 15.000 ευρώ το μήνα, ενοίκιο και συντήρηση. Δηλαδή περίπου 200.000 ευρώ το χρόνο. Συνεπώς ο Πανιώνιος γλυτώνει αυτά τα λεφτά, γιατί εκεί που προπονείται τώρα πληρώνει ελάχιστα, ενώ παράλληλα παίρνει και 900.000 ευρώ μετρητά. Χρήματα που ήταν απαραίτητα… χθες. Άρα ήταν πολύ λογικό να ήθελαν να πουληθεί το Απήλιον».

Δεν υπήρχαν αντιρρήσεις από κανέναν;

«Το αντίθετο. Υπήρχε μεγάλη αγωνία στο αν τελικά θα πραγματοποιούταν η πώληση. Μάλιστα να σας πω ότι στο διάστημα που μεσολάβησε από τη συνάντηση μέχρι να πέσουν οι υπογραφές και επειδή κυκλοφόρησε τότε ότι ίσως ο ΠΑΟ επέστρεφε στην Παιανία, ο Τσάβαλος και άλλα στελέχη του Πανιωνίου επικοινωνούσαν μαζί μου αγωνιώντας μήπως τελικά δεν πουληθεί το Απήλιον…»

Ο Πανιώνιος λοιπόν ωφελήθηκε όπως μας λέτε. Εσείς δεν ωφεληθήκατε; Γιατί πουλήσατε το Απήλιον στον Παναθηναϊκό;

«Εγώ δεν θα το παίξω ότι έκανα σε αυτή την πώληση για το καλό του Πανιωνίου. Το έκανα πρωτίστως για το καλό το δικό μου. Όμως δεν παύει να είναι μία εξαιρετική συμφωνία για τον Πανιώνιο, όχι βάση της δικιάς μου άποψης, αλλά της άποψης των διοικούντων της ομάδας. Η δικιά μου άποψη δεν έχει σημασία και ας μη ληφθεί καθόλου υπ’ όψη. Ο Πανιώνιος παίρνει 900.000 ευρώ τα οποία δεν προβλεπόταν να τα πάρει από πουθενά και χάρη σε αυτά τα χρήματα σώθηκε οικονομικά και έτσι εξασφάλισε άδεια συμμετοχής στο φετινό πρωτάθλημα. Αναλυτικά ο Πανιώνιος πήρε 200.000 στις 2/8, 100.000 στις 18/8, 100.000 στις 31/8, 180.000 στις 10/9. Θα πάρει 195.000 στις 22/9 και 125.000 στις 15/1/2014 εφόσον ολοκληρωθεί η πώληση και του παρακείμενου χωραφιού».

Μετά από όλα αυτά, η σχέση σας με τη διοίκηση του Πανιωνίου είναι σε καλό επίπεδο;

«Από μεριάς μου πάντα είναι σε καλό επίπεδο. Δεν ξέρω από μεριάς διοικούντων γιατί ας πούμε ένα παράδειγμα μερικοί λένε να μας πάνε και στα δικαστήρια (το λέει γελώντας), ενώ όταν ζητήθηκε απαλλαγή των διοικήσεων που μεσολάβησαν μας αρνήθηκαν. Εγώ όταν έφυγα άφησα 1,2 εκατομμύρια στο ταμείο και πληρωμένα τα πάντα. Ανέλαβα όλες τις δικιές μου υποχρεώσεις. Τώρα αν μετά, αυτοί που με διαδέχθηκαν δημιούργησαν χρέη, δεν θα τα πληρώσω εγώ. Άφησα ποδοσφαιριστές που σήμερα έχουν πάρει μεταγραφές και έχουν γίνει διεθνείς. Πουλήθηκαν 6 ποδοσφαιριστές, συν τον Κολοβό. Όλοι είχαν αποκτηθεί από τη δικιά μου περίοδο διοίκησης. Αυτοί έφεραν επιπλέον έσοδα στο σύλλογο».

Και όλα αυτά που κυκλοφορούν ανά καιρούς για χρέη που έχετε αφήσει στον Πανιώνιο; Είναι αναληθή;

«Τα πράγματα είναι πολύ απλά. Ο Γιώργος Ζερβακάκος, που ανέλαβε τα οικονομικά της ΠΑΕ, κούρεψε πάρα πολύ το άνοιγμα και συμμάζεψε τα πράγματα. Όταν φύγαμε, όπως προείπα, αφήσαμε 1,2 εκατομμύρια ευρώ στο ταμείο, όλοι οι ποδοσφαιριστές 100% στον Πανιώνιο, δεν κρατήσαμε κανένα δικαίωμα ή ποσοστό. Πληρωμένες όλες οι υποχρεώσεις προς Δημόσιο, ΙΚΑ, ΦΜΥ κλπ.

Το προβλεπόμενο άνοιγμα της ΠΑΕ, για το εξάμηνο μετά που θα φεύγαμε, αν δεν γινόταν απολύτως τίποτα, καμία μείωση, καμία περικοπή, καμία λύση συμβολαίου, πράγμα απίθανο δηλαδή, ήταν περίπου 1,5 εκατομμύριο ευρώ. Με βάση τους 6 παίκτες που πουλήθηκαν εν συνεχεία, το άνοιγμα αυτό υπερκαλυπτόταν και με το παραπάνω. Δυστυχώς όμως η διοίκηση Βεντούρη αντί να κλείσει τη χρονιά έστω ισοσκελισμένη, την έκλεισε με άνοιγμα 3 εκατομμύρια ευρώ (!) Δηλαδή το διπλασίασε… Το δε χειρότερο είναι ότι άφησε το ίδιο μπάτζετ εξόδων και για την επόμενη αγωνιστική περίοδο. Έτσι η ΠΑΕ βρέθηκε με σαφώς μειωμένα έσοδα, αφού έμπαινε νέα αγωνιστική σεζόν και παράλληλα με αυξημένα έξοδα.

Εμείς λοιπόν αφήσαμε αυτό το προβλεπόμενο άνοιγμα του 1,5 εκατομμύρια, που καλυπτόταν με σωστή και λογική λειτουργία και αντί να μηδενισθεί, το αυξήσανε. Πιστεύω ότι αν είχε αναλάβει τότε η σημερινή διοίκηση, που διαδέχθηκε τον Βεντούρη, θα το είχε μηδενίσει το άνοιγμα».

Δηλαδή αν δεν είχε αναλάβει η διοίκηση Βεντούρη και είχαμε απ’ ευθείας μετά από εσάς τη σημερινή διοίκηση Τσάβαλου, θα είχε καλύτερα οικονομικά η ομάδα;

«Ναι σίγουρα. Έτσι τουλάχιστον έχει δείξει η μέχρι τώρα πορεία της σημερινής διοίκησης στα οικονομικά. Μειώσανε το μπάτζετ από 8-9 εκατομμύρια σε περίπου 3-3,5. Η διοίκηση Βεντούρη όταν ήρθε και ζήτησε την ΠΑΕ, παρέλαβε όλα τα ισοζύγια και ήταν πλήρως ενημερωμένη για τα οικονομικά και έχει δηλώσει πολλές φορές δημόσια ότι δεν υπήρχε καμία εκκρεμότητα…».

Και μία τελευταία ερώτηση. Παρακολουθείτε τα δρώμενα της ομάδας; Θα σας δούμε ξανά στο γήπεδο; Σαν φίλαθλος εννοώ, γιατί έχετε ξεκαθαρίσει ότι δεν πρόκειται να ασχοληθείτε διοικητικά με τον Πανιώνιο.

«Θα έρθω όταν νιώσω ότι θα περάσω καλά. Η αλήθεια είναι ότι μου λείπει…»


Παπαδόπουλος: Πλήγμα να μην έχουμε κόσμο!
Παπαδόπουλος: Πλήγμα να μην έχουμε κόσμο!
Πέτσας για Τουρκία: «Η Ευρώπη δεν είναι αφελής»
Πέτσας για Τουρκία: «Η Ευρώπη δεν είναι αφελής»
Το παίρνουν απόφαση στη Ρόδο…
Το παίρνουν απόφαση στη Ρόδο…
Επίδομα 400 ευρώ: Πότε ανοίγει η πλατφόρμα του ΟΑΕΔ για τις δηλώσεις των μακροχρόνια άνεργων
Επίδομα 400 ευρώ: Πότε ανοίγει η πλατφόρμα του ΟΑΕΔ για τις δηλώσεις των μακροχρόνια άνεργων

Κρούσματα σήμερα: «Κόλαση» με 608 διασωληνωμένους, 99 θανάτους και 2.018 νέες μολύνσεις

Κρούσματα σήμερα: «Κόλαση» με 608 διασωληνωμένους, 99 θανάτους και 2.018 νέες μολύνσεις

SMS 13033: Έρχεται νέος κωδικός 7 - Για ποιες μετακινήσεις πρέπει να τον χρησιμοποιείτε

SMS 13033: Έρχεται νέος κωδικός 7 - Για ποιες μετακινήσεις πρέπει να τον χρησιμοποιείτε

Κορονοϊός: Αερογέφυρα ζωής! Η στιγμή που φτάνουν στην Αθήνα με C-130 οι ασθενείς από Δράμα

Κορονοϊός: Αερογέφυρα ζωής! Η στιγμή που φτάνουν στην Αθήνα με C-130 οι ασθενείς από Δράμα

Εμβόλιο κορονοϊού: 5+1 ερωτήσεις για την μεταφορά της ελπίδας σε όλο τον κόσμο

Εμβόλιο κορονοϊού: 5+1 ερωτήσεις για την μεταφορά της ελπίδας σε όλο τον κόσμο

Προσοχή! Ερχεται κακοκαιρία! Η ανάλυση του Αρναούτογλου και η προειδοποίηση για την πάχνη

Προσοχή! Ερχεται κακοκαιρία! Η ανάλυση του Αρναούτογλου και η προειδοποίηση για την πάχνη

Lockdown: Παρατείνεται το lockdown μέχρι τις 7 Δεκεμβρίου

Lockdown: Παρατείνεται το lockdown μέχρι τις 7 Δεκεμβρίου

Ντιέγκο Μαραντόνα: Τα τελευταία λόγια του θρύλου πριν πεθάνει

Ντιέγκο Μαραντόνα: Τα τελευταία λόγια του θρύλου πριν πεθάνει

Κορονοϊός: Γιατί το Newsbomb.gr δεν θα μπει ποτέ στις ΜΕΘ - Λέμε ΟΧΙ στον κανιβαλισμό

Κορονοϊός: Γιατί το Newsbomb.gr δεν θα μπει ποτέ στις ΜΕΘ - Λέμε ΟΧΙ στον κανιβαλισμό

Jennifer Lopez: Πόζαρε εντελώς γυμνή και «μάζεψε» πάνω από 100.000 σχόλια

Jennifer Lopez: Πόζαρε εντελώς γυμνή και «μάζεψε» πάνω από 100.000 σχόλια

Τίγρης επιτέθηκε στην πιο άγρια αρκούδα στον κόσμο – Η «μάχη» καθηλώνει (video)

Τίγρης επιτέθηκε στην πιο άγρια αρκούδα στον κόσμο – Η «μάχη» καθηλώνει (video)

Tα 4 ζώδια που είναι γεμάτα παραξενιές

Tα 4 ζώδια που είναι γεμάτα παραξενιές

Τι θα συμβεί σε έναν βίγκαν άμα δοκιμάσει κρέας για πρώτη φορά;

Τι θα συμβεί σε έναν βίγκαν άμα δοκιμάσει κρέας για πρώτη φορά;