Παπαγεωργίου: «Κακή παρένθεση»

Παπαγεωργίου: «Κακή παρένθεση»

Ο άσος του Πανθρακικού μίλησε για τον αγώνα με τη Νίκη Βόλου στο πλαίσιο του Κυπέλλου, και τον χαρακτήρισε ως μια κακή παρένθεση για την ομάδα της Κομοτηνής.

«Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε έναν καλό αντίπαλο που όπως και εμείς έχει κάνει πολλές αλλαγές στο ρόστερ του. Εμείς θα κοιτάξουμε να δείξουμε το καλό πρόσωπο των αγώνων του πρωταθλήματος και να πάρουμε ότι περισσότερο μπορούμε από αυτό το παιχνίδι. Θεωρώ πως η εμφάνιση που πραγματοποιήσαμε απέναντι στη Νίκη Βόλου αποτελεί μια άσχημη παρένθεση», είπε ο Θανάσης Παπαγεωργίου στην ιστοσελίδα του Πανθρακικού ενόψει και της αναμέτρησης με τον Πλατανιά Χανίων για το πρωτάθλημα.

Στα αγωνιστικά, ο Πανθρακικός επέστρεψε αργά το βράδυ της Τετάρτης στην Κομοτηνή και έτσι η προπόνηση της Πέμπτης θα γίνει το απόγευμα. Ο Άκης Μάντζιος έχει να αντιμετωπίσει προβλήματα απουσιών καθώς Σαρακατσάνος και Μακρυδημήτρης δεν προπονούνται με την υπόλοιπη ομάδα και δεν θα αγωνιστούν στο παιχνίδι με τον Πλατανιά Χανίων ενώ ο Εμπόου νοιώθει ενοχλήσεις στο γόνατο και ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα προπονήσεων. Αντίθετα ο Δημήτρης Κουτσόπουλος ξεπέρασε τον τραυματισμό του και συμμετέχει στο πρόγραμμα με την υπόλοιπη ομάδα.



Μίλτος Τεντόγλου: Αυτός είναι ο πρώτος αγώνας του στο 2026
Μίλτος Τεντόγλου: Αυτός είναι ο πρώτος αγώνας του στο 2026
Πού θα δείτε Μακάμπι-Παναθηναϊκός, Φερεντσβάρος-Παναθηναϊκός, ΠΑΟΚ-Μπέτις και Εφές-Ολυμπιακός
Αθλητικές μεταδόσεις: Το πρόγραμμα της ημέρας (22/1)
Όλα τα γκολ στα ματς του Champions League - Βίντεο
Όλα τα γκολ στα ματς του Champions League - Βίντεο
NBA: Ελεύθερη πτώση για τους Μπακς, απελπιστικά μόνος ο Γιάννης - Τα αποτελέσματα και τα highlights
NBA: Ελεύθερη πτώση για τους Μπακς, απελπιστικά μόνος ο Γιάννης - Τα αποτελέσματα και τα highlights
©2011-2026 Onsports.gr - All rights reserved