Καζάκης: «Σημασία έχει το ταξίδι…» (video)

Καζάκης: «Σημασία έχει το ταξίδι…» (video)

Ο επιθετικός της Καλλονής μίλησε για την ως τώρα πορεία της ομάδας του στην πρώτη της παρουσία στη Super League και τους στόχους που έχουν θέσει οι νησιώτες τη φετινή περίοδο.

Στην κάμερα της WEB TV της ΑΕΛ Καλλονής μίλησε ο Βλάσης Καζάκης κι αναφέρθηκε σε όλους και σε όλα. Τοσο στην εξαιρετική πορεία που έχει κάνει στο ξεκίνημα της σεζόν η ΑΕΛΚ, όσο και στη δική του παρουσία. Ο έμπειρος φορ αναφέρθηκε στην περσινή περιπέτεια της υγείας του, στη στήριξη που του παρείχε η Καλλονή και προσωπικά ο πρόεδρός της, Νίκος Μιχαλάκης, αλλά και στις φιλοδοξίες του για το μέλλον.

«Ξεκινήσαμε πολύ καλά. Δεν είναι όνειρο, είναι πραγματικότητα κι αυτή ζούμε αυτή τη στιγμή. Ελπίζουμε να συνεχίσουμε έτσι», είπε αρχικά ο Βλάσης Καζάκης και πρόσθεσε: «Οπωσδήποτε όποιος έχει ασχοληθεί με τον πρωταθλητισμό το γνωρίζει αυτό πολύ καλά. Οι χαρές όμως που παίρνεις, σε ανταμείβουν σαν αθλητή».

Για το αν περίμενε την πορεία της ομάδας, ανέφερε: «Σε καμία περίπτωση δεν θα μπορούσαμε να το πούμε. Θα ήταν υπεραισιόδοξος όποιος σκεφτόταν έτσι, αλλά να που είμαστε εδώ».

Ενώ για το μυστικό της Καλλονής, είπε: «Πιστεύω πως είναι η ομαδική δουλειά και η αλληλοκαλύψεις που έχουμε στον αγωνιστικό χώρο. Το θετικό είναι πως τα θετικά αποτελέσματα έχουν συνδυαστεί με καλές εμφανίσεις μέχρι τώρα».

Για τους στόχους της Καλλονής, σχολίασε: «Σημασία έχει το ταξίδι. Στο τέλος πιστεύω να πετύχουμε τον πρωταρχικό μας στόχο που είναι η παραμονή. Πανηγυρίσαμε γιατί μετά από μια νίκη πρέπει να χαίρεσαι. Δουλεύουμε όλη την εβδομάδα για το παιχνίδι κι αφού πετύχαμε τον σκοπό μας λογικό ήταν να πανηγυρίσουμε».

Για το γηπεδικό πρόβλημα της Καλλονής, ανέφερε: «Το έχουμε συζητήσει πολλές φορές και μεταξύ μας οι ποδοσφαιριστές. Πως θα ήταν αν αυτές τις νίκες τις είχαμε κάνει στην έδρα μας τη φυσική. Θα ήμασταν πολύ χαρούμενοι και θα ήμασταν αποδέκτες της αγάπης του κόσμου. Πιστεύουμε πως στις επόμενες αγωνιστικές θα καταφέρουμε να παίξουμε στη φυσική μας έδρα. Σίγουρα, μας έχει κουράσει αυτό. Τα ταξίδια είναι κάθε εβδομάδα, συνέχεια λεωφορεία, αεροπλάνα, έξοδα για την ομάδα. Συν ότι ο κόσμος δεν μπορεί να είναι τόσο κοντά στην ομάδα».

Όσο για το που πιστεύει πως θα φτάσει η ομάδα, πρόσθεσε: «Είναι πάρα πολύ νωρίς. Το ξεκίνημα μας δίνει μια αισιοδοξία. Οι ομάδες βέβαια δεν έχουν καταλήξει στον τρόπο του παιχνιδιού τους. Δεν έχουν πιάσει το 100% που μπορούν. Έρχεται δύσκολη συνέχεια. Πρέπει να δουλέψουμε πιο πολύ για να μείνουμε ψηλά στη βαθμολογία και να κάνουμε ένα καλό πρωτάθλημα ως το τέλος».

Σε ερώτηση για την περσινή περιπέτεια της υγείας του, απάντησε: «Ήταν δύσκολες ημέρες που ευτυχώς ανήκουν στο παρελθόν. Είχα τη συμπαράσταση των δικών μου ανθρώπων. Όλο αυτό με έκανε πιο δυνατό κι άλλαξε τον τρόπο σκέψης μου σαν άνθρωπο. Σαν ποδοσφαιριστή δεν με έκανε σοφότερο, αλλά στη ζωή μου χαίρομαι μερικές στιγμές λίγο παραπάνω από ότι πρέπει».

Και στη συνέχεια, συμπλήρωσε: «Είχα τη συμπαράσταση της ομάδας, ο πρόεδρος οι άνθρωποι του συμβουλίου. Ήταν συνέχεια κοντά μου, μερικοί από αυτούς με είδαν και προσωπικά στο νοσοκομείο, ήρθαν και στην Αθήνα. Τους έχω ευχαριστήσει πολλές φορές, τους ευχαριστώ και τώρα. Και βέβαια, μεγάλη συμπαράσταση είχα από τους συμπαίκτες μου. Τους νιώθω σαν οικογένειά μου».

Για τον πρόεδρο της ομάδας, Νίκο Μιχαλάκη, είπε: «Είναι δύσκολο να εκφράσω τί αισθάνομαι για αυτόν τον άνθρωπο. Δεν θέλω να μπω σε προσωπικό επίπεδο, θα πω απλά για τον άνθρωπο Μιχαλάκη και για το νησί της Μυτιλήνης, πως είναι ένας μεγάλος οραματιστής».

Ενώ για τον προπονητή του, Γιάννη Μαντζουράκη, σχολίασε: «Τον κ. Γιάννη τον ξέρω από μικρό παιδί. Μαζί του έκανα τα πρώτα μου βήματα, έχω αποδώσει καλό ποδόσφαιρο υπό τις οδηγίες του. Θα τον χαρακτήριζα ως μια προσωπικότητα».

Στη συνέχεια, μίλησε για τον ελεύθερο χρόνο του, λέγοντας: «Αυτή την περίοδο μαθαίνω Γερμανικά. Έχουμε αρκετές ελεύθερες ώρες ως ποδοσφαιριστές. Περνάω και πολλές ώρες με τους συμπαίκτες μου, είμαστε μια δεμένη παρέα. Όταν έρθει η ώρα να φύγω από τη Μυτιλήνη θα κρατήσω σχέσεις με πολλούς ανθρώπους που γνώρισα εδώ».

Όσο για την πορεία ανόδου πέρσι, σχολίασε: «Η περσινή χρονιά ήταν σημαδιακή για εμένα. Ποτέ στη ζωή μου δεν είχα λείψει για μεγάλο διάστημα από την ομάδα που έπαιζα. Ήρθα στη Football League με το όνειρο της ανόδου. Μεσολάβησε το πρόβλημα που είχα, αλλά η χαρά που μου δώσανε οι συμπαίκτες μου με την άνοδο, έκλεισε τη χρονιά με τον καλύτερο τρόπο. Έχω τις καλύτερες αναμνήσεις από το νησί».

Για το νησί της Μυτιλήνης, ανέφερε: «Εδώ είναι το σπίτι μου ουσιαστικά τώρα. Εδώ είναι πάρα πολύ ωραίο μέρος, μου θυμίζει και τον τόπο μου, ο τρόπος συμπεριφοράς και ομιλίας μου θυμίζει τη Θράκη. Έχω και καλή παρέα και περνάω πολύ καλά».

Τέλος, για το τι θα θυμάται όταν αποχωρήσει από την Καλλονή, επεσήμανε: «Το επάγγελμα του ποδοσφαιριστή έχει πολλές αλλαγές. Αλλάζουν οι ομάδες. Κάθε παίκτης έχει φιλοδοξίες. Δόξα τω Θεώ πάμε καλά, είμαι κι εγώ υγιής και μπορώ να συμμετέχω. Αυτό που θα μείνει είναι οι σχέσεις μου με κάποιους ανθρώπους, όπως είπα και πριν, θα μείνουν φίλοι μου για μια ζωή».

Δείτε τη συνέντευξη του Βλάση Καζάκη στη WEB TV της ΠΑΕ ΑΕΛ Καλλονής

Καζάκης: «Σημασία έχει το ταξίδι…» (video)



Σαββατοκύριακο με μεγάλα παιχνίδια, αμέτρητες αγορές και σούπερ αποδόσεις από το Πάμε Στοίχημα
Σαββατοκύριακο με μεγάλα παιχνίδια, αμέτρητες αγορές και σούπερ αποδόσεις από το Πάμε Στοίχημα
Basketball Champions League: Στο Βελιγράδι για το... όνειρο το Περιστέρι – Το πρόγραμμα του Final 4
Basketball Champions League: Στο Βελιγράδι για το... όνειρο το Περιστέρι – Το πρόγραμμα του Final 4
Ετοιμάζουν τις... σκούπες οι πρωταθλητές Νάγκετς - Τρίτη νίκη επί των Λέικερς
Ετοιμάζουν τις... σκούπες οι πρωταθλητές Νάγκετς - Τρίτη νίκη επί των Λέικερς
Formula 1: Σκέψεις για αλλαγή στη βαθμολόγηση
Formula 1: Σκέψεις για αλλαγή στη βαθμολόγηση
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved