Λεοζίνιο: «Πρώτα η παραμονή και βλέπουμε» (video)

Λεοζίνιο: «Πρώτα η παραμονή και βλέπουμε» (video)

Ο άσος της Καλλονής μίλησε στη Web TV της ομάδας της Λέσβου κι υποστήριξε πως ο στόχος δεν αλλάζει, παρά τις δυο συνεχόμενες νίκες, κι άπαντες θέλουν να εξασφαλίσουν πρώτα την παραμονή.

Ο Λεοζίνιο μίλησε στην κάμερα του επίσημου καναλιού της ΑΕΛΚ στο youtube και αναφέρθηκε στην ως τώρα πορεία της ομάδας στις τρεις πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος. Ο Βραζιλιάνος άσος στη συνέντευξη που παραχώρησε υποστήριξε ότι άπαντες στην ομάδα της Λέσβου είναι συγκεντρωμένοι στον στόχο της παραμονής, ενώ το δυνατό όπλο για το συγκρότημα του Γιάννη Μαντζουράκη, είναι η συνοχή που παρουσιάζει μέσα στο γήπεδο.

«Νιώθω πολύ ευχαριστημένος με το γκολ που πέτυχα, όμως, το σημαντικό ήταν να κερδίσει η ομάδα μου. Και στη Θεσσαλονίκη με τον Άρη όταν παίξαμε, προσπάθησα να βοηθήσω κι έδωσα μια ασίστ για να πετύχουμε ένα αποφασιστικό γκολ και να κερδίσει η ομάδα που είναι το πιο σημαντικό», είπε αρχικά ο Λεοζίνιο για το γκολ κόντρα στον ΠΑΣ, ενώ για τη μεγάλη ευκαιρία με τον Ολυμπιακό, τόνισε: «Όταν είσαι σε τέτοια θέση, πρέπει να παίρνεις αποφάσεις σε κλάσματα δευτερολέπτου. Αποφάσισα να περάσω τη μπάλα πάνω από τον τερματοφύλακα, έκανα αυτή την κίνηση και δεν τα κατάφερα. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Άλλες φορές θα πετύχεις ένα γκολ, άλλες φορές θα το χάσεις»

Για τα πρώτα θετικά αποτελέσματα, ανέφερε: «Κάναμε πολύ καλή προετοιμασία στην Ιταλία. Παίξαμε απέναντι σε δυνατούς αντιπάλους. Σκοπός της ομάδας είναι να γινόμαστε καλύτεροι και να έχουμε όσο το δυνατό καλύτερη παρουσία στο πρωτάθλημα».

Και συμπλήρωσε στη συνέχεια: «Είμαστε στην αρχή του πρωταθλήματος, έχουμε παίξει μόνο τρεις αγώνες και υπάρχει κι ο Περόνε για παράδειγμα που δεν έχει αγωνιστεί. Ο στόχος μας δεν αλλάζει, είναι η παραμονή στην κατηγορία και για αυτόν θα αγωνιζόμαστε».

Σε ερώτηση για το θέμα του γηπέδου, απάντησε: «Είναι πολύ δύσκολο να παίξεις σε ένα ουδέτερο γήπεδο που δεν είναι φυσική σου έδρα. Αυτό που έχουμε να κάνουμε εμείς είναι να κάνουμε τη δουλειά μας, να παίζουμε καλά. Ας ελπίσουμε να είναι γρήγορα έτοιμο το γήπεδό μας, γιατί αυτό που ζήσαμε πέρσι την τελευταία αγωνιστική με τον Ολυμπιακό Βόλου ήταν κάτι πολυ όμορφο. Ήταν κάτι καλό για την ομάδα και θέλουμε να το ζήσουμε πάλι»

Ενώ για το πόσο σημαντικό είναι να επιστρέψει η ομάδα στον «Ταρλά», είπε: «Είναι πάρα πολύ σημαντικό, γιατί μια ομάδα που παίζει στην έδρα της βρίσκει την ταυτότητά της. Εμείς παίζουμε διαφορετικά όπως και να 'χει όταν είμαστε στο δικό μας γήπεδο, από το να είμαστε σε ένα ουδέτερο γήπεδο. Μας βοηθάει πολύ να παίζουμε στον Ταρλά κι ελπίζω να είναι όσο το δυνατό πιο γρήγορα έτοιμο το γήπεδό μας».

Οσο για το πιο δυνατό σημείο της Καλλονής, τόνισε: «Το πιο δυνατό σημείο της ομάδας μας είναι η συνοχή. Φάνηκε στα πρώτα τρία επίσημα παιχνίδια και νομίζω ότι είναι το δυνατό μας σημείο».

Για τους στόχους της ομάδας, είπε: «Πρέπει να πηγαίνουμε βήμα-βήμα. Είμαστε νέα ομάδα στην κατηγορία και δεν πρέπει να χάνουμε τον στόχο μας που είναι η παραμονή. Από εκεί και πέρα, βλέποντας και κάνοντας».

Για τις διαφορές της Super League με τη Football League, επεσήμανε: «Είναι μια νέα κατηγορία, άλλο επίπεδο. Παίζουμε με άλλες ομάδες, πιο δυνατές, με καλύτερα γήπεδα. Είναι καλύτερο για εμάς, για εμένα είναι πολύ καλύτερο».

Για το πώς περνάει τη ζωή στη Μυτιλήνη, σχολίασε: «Περνάω πολύ ήσυχα με την οικογένειά μου, τη σύζυγό μου. Κάνω μια ήσυχη ζωή στη Μυτιλήνη χωρίς... εξάρσεις».

Για την αφιέρωση στο γκολ με τον ΠΑΣ, εξήγησε: «Αφιέρωσα το γκολ που πέτυχα στην κόρη μου και τη γυναίκα. Η οικογένειά μου είναι μακριά και το μόνο που έχω να κάνω είναι να δουλεύω σκληρά εδώ για να είναι κι αυτοί χαρούμενοι».

Τέλος, έστειλε μήνυμα στον κόσμο της ΑΕΛΚ, λέγοντας: «Το μόνο που μπορώ να πω και να εγγυηθώ, είναι να περιμένει από εμάς την απόλυτη αφοσίωση στην ομάδα και τους στόχους της».

Λεοζίνιο: «Πρώτα η παραμονή και βλέπουμε» (video)



Λιονέλ Μέσι: Μαγική εμφάνιση με 5 ασίστ και 1 γκολ σε ένα ημίχρονο (vids)
Λιονέλ Μέσι: Μαγική εμφάνιση με 5 ασίστ και 1 γκολ σε ένα ημίχρονο (vids)
NBA: Break στο Ντένβερ η Μινεσότα με «ιπτάμενο» Άντονι Έντουαρντς (vid)
NBA: Break στο Ντένβερ η Μινεσότα με «ιπτάμενο» Άντονι Έντουαρντς (vid)
Πάσχα γεμάτο μπάλα με ντέρμπι Λίβερπουλ – Τότεναμ και Ρόμα - Γιουβέντους
Πάσχα γεμάτο μπάλα με ντέρμπι Λίβερπουλ – Τότεναμ και Ρόμα - Γιουβέντους
Στο κλειστό των Άνω Λιοσίων το φάιναλ φορ της Elite League
Στο κλειστό των Άνω Λιοσίων το φάιναλ φορ της Elite League
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved