Σαββίδης: «Περήφανος για τον ΠΑΟΚ»

Σαββίδης: «Περήφανος για τον ΠΑΟΚ»

Άπαντες στον ΠΑΟΚ έχουν ψηλά το κεφάλι για την εικόνα του «Δικέφαλου» στον επαναληπτικό της Τρίτης (27/8) με τη Σάλκε, σύμφωνα με τον Ιβάν Σαββίδη.

Ο μεγαλομέτοχος των «ασπρόμαυρων» με δήλωσή του που αναρτήθηκε στο επίσημο site της ΠΑΕ το πρωί της Τετάρτης (28/8) έδωσε συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές για την προσπάθεια που κατέβαλαν, ενώ άφησε αιχμές για τη διαιτησία και την άδεια Τούμπα.

Αναλυτικά η δήλωση του Ιβάν Σαββίδη:

«Στεναχωρήθηκα για το τελικό αποτέλεσμα αλλά είμαι περήφανος για την ομάδα μου. Έδωσε μια μεγάλη μάχη και θέλω να ευχαριστήσω ειλικρινά τον προπονητή, τους παίκτες και όλο το προπονητικό επιτελείο.

Έχουμε ψηλά το κεφάλι γιατί είδαμε τον ΠΑΟΚ να εκπροσωπεί αξιοπρεπώς την Ελλάδα στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση στην Ευρώπη παρόλο που η διαιτησία θα μπορούσε να ήταν και καλύτερη.

Είμαι πεπεισμένος – και το επαναλαμβάνω για ακόμη μια φορά – ότι αν είχαμε παίξει σε γεμάτο γήπεδο θα δίναμε τώρα συγχαρητήρια ο ένας στον άλλον για τη πρόκριση στους ομίλους του Champions League. Αυτή η σκληρή τιμωρία θα πρέπει να είναι καλό μάθημα για το μέλλον».



Παρί: Το αντίο του Τιάγκο Σπλίτερ
Παρί: Το αντίο του Τιάγκο Σπλίτερ
Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων: Στους «8» η Φλουμινένσε, «ξέρανε» την Ίντερ - Δείτε βίντεο
Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων: Στους «8» η Φλουμινένσε, «ξέρανε» την Ίντερ - Δείτε βίντεο
Στη Μονακό ο Κεβάριους Χέιζ
Στη Μονακό ο Κεβάριους Χέιζ
Στη Ζαλγκίρις ο Ράιτ
Στη Ζαλγκίρις ο Ράιτ
©2011-2025 Onsports.gr - All rights reserved