Παναθηναϊκός: Διορία σε Πράνιτς ενώ… αδειάζει!

Παναθηναϊκός: Διορία σε Πράνιτς ενώ… αδειάζει!

Οι διαπραγματεύσεις του Ντάνιελ Πράνιτς με τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας καθυστερούν τη μεταγραφή του Κροάτη άσου στον Παναθηναϊκό, ο οποίος την ίδια ώρα προχωράει με τις αποδεσμεύσεις των παικτών που δεν υπολογίζονται.

Η συμφωνία του Παναθηναϊκού με τον Ντάνιελ Πράνιτς και τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας, για τον δανεισμό του Κροάτη μέσου στο «τριφύλλι», είναι δεδομένη. Αυτό που απομένει για να έρθει στην Ελλάδα ο έμπειρος χαφ και να ανακοινωθεί επίσημα από τους «πράσινους», είναι να ξεκαθαρίσουν οι συζητήσεις του με τους Πορτογάλους για κάποια μεταξύ τους οικονομικά ζητήματα. Από τον Παναθηναϊκό δεν ανησυχούν για την ολοκλήρωση της μεταγραφής, ωστόσο έδωσαν μια μικρή διορία στον Πράνιτς έτσι ώστε να τελειώνει με τη Σπόρτινγκ και να προχωρήσει το θέμα της ένταξής του στους «πράσινους».

Αξίζει πάντως να σημειωθεί πως στον Παναθηναϊκό έχουν έτοιμη και εναλλακτική λύση, σε περίπτωση που κάτι δεν πάει καλά στη μεταγραφή του Πράνιτς, με τις πληροφορίες να αναφέρουν πως το «τριφύλλι» έχει stand by ποδοσφαιριστή που μπορεί να κάνει τη διαφορά και είναι εφάμιλλης ποιότητας με του Κροάτη άσου.

«Αδειάζει» το ρόστερ

Από εκεί και πέρα, εξελίξεις υπάρχουν σε ό,τι έχει να κάνει με τους ποδοσφαιριστές που δεν υπολογίζονται και καλούνται να λύσουν τη συνεργασία τους με τον Παναθηναϊκό. Ήδη ο Βιτόλο έλυσε το συμβόλαιό του και θα συνεχίσει, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, την καριέρα του στην Ελαζίγκσπορ της Τουρκίας. Το ίδιο αναμένεται να κάνει και ο Πάπε Σο, αφού την Τετάρτη (28/08) θα μεταβεί στην Τουρκία για να κάνει τις τελικές συζητήσεις. Αξίζει να σημειωθεί πως ο Παναθηναϊκός τα έχει βρει τόσο με τους ποδοσφαιριστές όσο και με την τουρκική ομάδα και απομένει οι δυο άσοι να τα βρουν με τους Τούρκους.

Όσο για την περίπτωση του Κουίνσι, είναι κι αυτός στην Τουρκία και συζητάει με ομάδα, ωστόσο για την ώρα δεν φαίνεται να τα βρίσκει στο οικονομικό και δύσκολα θα προχωρήσει το συγκεκριμένο θέμα. Ένας ακόμα από τους «κομμένους», φαίνεται να πλησιάζει προς την έξοδο. Ο λόγος για τον Μπρούνο Φορναρόλι, ο οποίος συζήτησε με τον Νίκο Νταμπίζα την Τρίτη (27/08) και φαίνεται να βρίσκεται λύση. Από τον Παναθηναϊκό θα προτείνουν στον Ουρουγουανό να πάρει μια μικρή αποζημίωση, ζητώντας του να «πέσει» στις απαιτήσεις του με μέσο πίεσης βέβαια τη μέτρια παρουσία του στην περσινή κακή σεζόν της ομάδας.

Επίσης, κινητικότητα και μάλιστα έντονη υπάρχει τις τελευταίες ώρες για τον Τοτσέ, ο οποίος εκτός από τη Λέφσκι Σόφιας έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον και μιας ομάδας από την πατρίδα του. Σύντομα αναμένεται να υπάρξουν εξελίξεις με τον Ισπανό φορ, ενώ τέλος σε ό,τι έχει να κάνει με τον Σέμα Βελάσκες, το πιθανότερο είναι να αποχωρήσει τελευταίος από όλους, αφού ψάχνει ομάδα στη Λατινική Αμερική όπου οι μεταγραφές τελειώνουν στις 23 Σεπτεμβρίου.

Το δεδομένο είναι πως στον Παναθηναϊκό έχουν φουλάρει για να «αδειάσουν» το ρόστερ τους και τα επόμενα 24ωρα θα υπάρξουν οριστικές εξελίξεις σε περισσότερα από τρία μέτωπα ποδοσφαιριστών. Την ίδια ώρα, το πλάνο της ενίσχυσης προχωράει κανονικά με την απόκτηση του Ατζαγκούν να ανακοινώνεται πιθανότατα την Τετάρτη (29/08), μετά την κατάθεση των απαραίτητων εγγράφων από πλευράς Παναθηναϊκού στα αρμόδια όργανα αλλά και με τη δοκιμή του Μπαλμπόα που θα «τσεκαριστεί» για ένα μικρό διάστημα από τον Γιάννη Αναστασίου.

Βασικός στόχος βέβαια, παραμένει ο Ντάνιελ Πράνιτς όπως αναφέραμε, ενώ στις περιπτώσεις που απασχόλησαν πρόσφατα, αυτές των Ντιαρά και Κλωναρίοδη, δεν έχουν παρατηρηθεί κάποιες εξελίξεις το τελευταίο διάστημα.



Άνοιξε πειθαρχική διαδικασία η Euroleague για Μπολτάουζερ
Άνοιξε πειθαρχική διαδικασία η Euroleague για Μπολτάουζερ
Ρέντη: Στη φυλακή 3 από τους 10 κατηγορούμενους που απολογήθηκαν
Ρέντη: Στη φυλακή 3 από τους 10 κατηγορούμενους που απολογήθηκαν
Η ΔΕΑΒ κάλεσε σε ακρόαση τον ΠΑΟΚ
Η ΔΕΑΒ κάλεσε σε ακρόαση τον ΠΑΟΚ
Παναθηναϊκός AKTOR: Στήριξη Ερντογάν σε Αταμάν για τις απειλές από Μακάμπι Τελ Αβίβ (video)
Παναθηναϊκός AKTOR: Στήριξη Ερντογάν σε Αταμάν για τις απειλές από Μακάμπι Τελ Αβίβ (video)
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved