Μελισσάς: «Μας πείσμωσε η ήττα από τον Παναθηναϊκό»

Μελισσάς: «Μας πείσμωσε η ήττα από τον Παναθηναϊκό»

Οι παίκτες του Παναιτωλικού παρουσιάστηκαν συγκεντρωμένοι και πέτυχαν τον ΠΑΟΚ σε μία θετική στιγμή για τους ίδιους, όπως ανέφερε ο Πασχάλης Μελισσάς.

Ο Έλληνας άσος και σκόρερ του δεύτερου τέρματος της νίκης των Αγρινιωτών επί των Θεσσαλονικέων, μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό «NovaΣπορ FM» για το «τρίποντο» σε βάρος των «ασπρόμαυρων», αλλά και τους στόχους της ομάδας του στην αγωνιστική περίοδο που διανύουμε.

Συγκεκριμένα, ο Πασχάλης Μελισσάς μίλησε για:

Τη νίκη επί του ΠΑΟΚ: «Τον πετύχαμε σε στιγμή θετική για εμάς. Ήταν κουρασμένος από το πρώτος ματς με τη Σάλκε και είχε απουσίες, αφού δεν ήταν διαθέσιμοι οι Κατσουράνης, Λίνο, Λόρενς και Λάζαρ, οι οποίοι είναι παίκτες βαρόμετρα. Λίγο ο ενθουσιασμός από το αποτέλεσμα στη Γερμανία, λίγο ότι το μυαλό ήταν εκεί, λίγο η δική μας συγκέντρωση και το αίσθημα αποτυχίας για την ήττα από τον Παναθηναϊκό, αλλά και η ανάγκη για θετικό αποτέλεσμα ήταν οι παράγοντες οι οποίοι καθόρισαν το αποτέλεσμα».

Την εικόνα του Παναιτωλικού σε σχέση με την πρεμιέρα: «Μας πείσμωσε η ήττα από τον Παναθηναϊκό. Θέλαμε να μπούμε δυνατά στο πρωτάθλημα. Ήταν δύσκολο το ματς στη Λεωφόρο, όμως ο Παναθηναϊκός δεν είναι αυτός που ήταν τα προηγούμενα χρόνια, έχει ελλείψεις και εκεί προσπαθήσαμε να χτυπήσουμε. Το τάιμινγκ μας βοήθησε να έχουμε θετικούς παράγοντες στο ματς με τον ΠΑΟΚ, όμως ακόμα και αν δεν ήταν ο ΠΑΟΚ, αλλά κάποιος άλλος, ήμασταν αποφασισμένοι για το θετικό αποτέλεσμα».

Τα πράγματα που δούλεψαν στις προπονήσεις και τις άδειες εξέδρες: «Φόβος για το άδειο γήπεδο δεν υπήρχε. Όμως η αλήθεια είναι ότι όταν είναι γεμάτο, τα πράγματα είναι διαφορετικά. Στην εβδομάδα που πέρασε επικεντρωθήκαμε στο να περιορίσουμε τους ακραίους του ΠΑΟΚ και το καταφέραμε πολύ καλά. Και ο Στοχ και ο Ολίσε πέρασαν απαρατήρητοι. Ήμασταν συγκεντρωμένοι και βγάλαμε αυτό που ζητούσε ο προπονητής».

Τον επαναληπτικό του ΠΑΟΚ με τη Σάλκε: «Εύχομαι να καταφέρει να περάσει ο ΠΑΟΚ στους ομίλους του Champions League. Είναι σημαντικό για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Πιστεύω ότι το αβαντάζ που του δίνει το γκολ που πέτυχε εκτός έδρας θα τον βοηθήσει να πάρει την πρόκριση. Η ήττα από τον Παναιτωλικό πιστεύω θα αφυπνίσεις του παίκτες του ΠΑΟΚ και θα παίξει θετικό ρόλο ενόψει της ρεβάνς με τη Σάλκε».

Τους στόχους του Παναιτωλικού στη Super League: «Έχουμε γυρίσει σοφότεροι στην Super League από την πρώτη φορά. Είμαστε προσγειωμένοι με σκοπό να πετύχουμε το καλύτερο που μπορούμε. Αν εξαιρέσεις ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό που θα διεκδικήσουν το πρωτάθλημα νομίζω οι υπόλοιποι είναι πάνω-κάτω στο ίδιο επίπεδο».



Ιστιοπλοΐα: Το παγκόσμιο πρωτάθλημα Formula Kite στο Ιέρ
Ιστιοπλοΐα: Το παγκόσμιο πρωτάθλημα Formula Kite στο Ιέρ
Πότε λήγει η προθεσμία για τις φορολογικές δηλώσεις
Πότε λήγει η προθεσμία για τις φορολογικές δηλώσεις
Πετρούνιας: «Με δανεικά στο Παγκόσμιο του 2014»
Πετρούνιας: «Με δανεικά στο Παγκόσμιο του 2014»
Παναθηναϊκός: Παρελθόν ο Τερίμ, αναλαμβάνει ο Κόντης
Παναθηναϊκός: Παρελθόν ο Τερίμ, αναλαμβάνει ο Κόντης
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved