ΠΑΟΚ: Με απουσίες στο Αγρίνιο

ΠΑΟΚ: Με απουσίες στο Αγρίνιο

Αρκετά προβλήματα καλείται να λύσει ο Χουμπ Στέφενς ενόψει του αγώνα του Σαββάτου του ΠΑΟΚ στο Αγρίνιο με τον Παναιτωλικό.

Το πρώτο πρόβλημα είναι η κόπωση, με το ταξίδι από τη Γερμανία να είναι αρκετά κουραστικό. Οσοι έπαιξαν με τη Σάλκε έκαναν αποθεραπεία, ενώ οι υπόλοιποι ακολούθησαν πρόγραμμα με ασκήσεις τεχνικής και τακτικής.

Οι Γκαρσία και Κωνσταντινίδης προπονήθηκαν κανονικά, ενώ Βούκιτς, Σπυρόπουλος και Ποζαντζίδης ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα και πρόγραμμα θεραπείας. Οι Λίνο και Λόρενς θα υποβληθούν το βράδυ σε νέες εξετάσεις.

Η τελευταία προπόνηση πριν την αναχώρηση για το Αγρίνιο θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή στις 10:00 στο γήπεδο της Τούμπας.

Στην αποστολή πάντως δεν συμμετέχουν οι Γκαρσία, Λίνο, Λόρενς, Βούκιτς, Ποζαντζίδης, Σπυρόπουλος και ο τιμωρημένος Κατσουράνης, ενώ συμπεριλήφθηκαν οι: Χακόμπο, Γλύκος, Κατσικάς, Λόπεθ, Βίτορ, Σκόνδρας, Κίτσιου, Λάζαρ, Κάτσε, Τζιόλης, Γεωργιάδης, Ολίσε, Λούκας, Στοχ, Σαλπιγγίδης, Αθανασιάδης, Νέτσιντ, Τζανδάρης και Κωνσταντινίδης.



Λιονέλ Μέσι: Η παραδόχη για αυτό που μετανιώνει στη ζωή του
Λιονέλ Μέσι: Η παραδόχη για αυτό που μετανιώνει στη ζωή του
Στην Κρήτη τον Ιούνιο η Εθνική
Στην Κρήτη τον Ιούνιο η Εθνική
Super League: Σε άριστη κατάσταση οι αγωνιστικοί χώροι των ομάδων
Super League: Σε άριστη κατάσταση οι αγωνιστικοί χώροι των ομάδων
Σύλληψη οπαδού της ΑΕΛ
Σύλληψη οπαδού της ΑΕΛ
©2011-2026 Onsports.gr - All rights reserved