Μενδρινός: «Είμαστε καλύτεροι από πέρυσι»

Μενδρινός: «Είμαστε καλύτεροι από πέρυσι»

Να φανεί έτοιμος και ανταγωνιστικός θέλει ο Πανιώνιος στην πρεμιέρα με τον ΟΦΗ στην Κρήτη, όπως τόνισε ο Κώστας Μενδρινός.

Ο μέσος των «κυανέρυθρων» με δηλώσεις του στην κάμερα της Nova επισήμανε πως η ομάδα του θα παρουσιαστεί πιο ανταγωνιστική σε σχέση με πέρυσι.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μενδρινού:

Κώστα η αντίστροφη μέτρηση για την έναρξη της Σούπερ Λιγκ ξεκίνησε. Τον Πανιώνιο τον βρίσκει να παίζει στο Ηράκλειο κόντρα στον ΟΦΗ. Δύο λόγια για το παιχνίδι;

«Είτε εκτός έδρας, είτε παίζουμε στο γήπεδό μας δεν θα υπάρχει εύκολο παιχνίδι. Σε όλα τα παιχνίδια θα πρέπει να «ματώσεις». Να δώσεις το 101% των δυνατοτήτων σου αν θέλεις να χαμογελάσεις στο τέλος. Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, είναι ένας αντίπαλος, ο οποίος μέσα στην έδρα του θα πιέσει πάρα πολύ. Στόχος μας είναι να πάρουμε ότι καλύτερο απ' αυτό το παιχνίδι. Να φανούμε ότι από άποψη ετοιμότητας είμαστε εντάξει και από εκεί και πέρα θα δούμε στο τέλος τι θα καταφέρουμε».

Σίγουρα σ' ένα παιχνίδι πρεμιέρας ο αντίπαλος είναι κάπως άγνωστος. Τον ΟΦΗ πως τον περιμένεις;

«Λίγο-πολύ οι πρώτες αγωνιστικές θα είναι αναγνωριστικές για όλες τις ομάδες. Θα πρέπει όσο πιο γρήγορα γίνετε να συγκεντρωθούμε και να προσαρμοστούμε σ' αυτό το παιχνίδι. Από εκεί και έπειτα θα κοιτάξουμε κάθε ματς ξεχωριστά».

Πέρυσι και ο Πανιώνιος και ο ΟΦΗ δεν είχαν πάρει άδεια. Φέτος ο ΟΦΗ πήρε και τουλάχιστον θεωρητικά είναι σε πλεονεκτικότερη θέση από την ομάδα σου. Τον περιμένεις πιο ανταγωνιστικό στο φετινό πρωτάθλημα;

«Σίγουρα θα είναι πιο ανταγωνιστικός από πέρυσι. Ενισχύθηκε η ομάδα, έχει κάνει περισσότερες από 10 μεταγραφές από όσο γνωρίζω. Αυτό όμως δεν σημαίνει κάτι. Αν δεν μπούνε μέσα τα παιδιά και δεν αποκτήσουν ομοιογένεια, κάτι που ισχύει για όλες τις ομάδες που απέκτησαν πολλούς ποδοσφαιριστές, αυτό που παίζει μεγάλο ρόλο είναι η ομοιογένεια. Εμείς νομίζω την έχουμε. Και ο ΟΦΗ και η κάθε ομάδα για να φανούμε ανταγωνιστικοί θα πρέπει να βρούμε τα πατήματά μας μέσα στο γήπεδο το γρηγορότερο. Σε ότι αφορά εμάς να κοιτάξουμε να παίρνουμε από κάθε παιχνίδι ότι μπορούμε».

Πριν από μερικές μέρες επιλέχθηκες από τον προπονητή σου ως ένας εκ των αρχηγών του Πανιωνίου. Είναι κάτι που σε γεμίζει με περισσότερες ευθύνες για τη νέα σεζόν;

«Είτε είμαι αρχηγός, είτε δεν ήμουν, η απόδοσή μου πάλι η ίδια θα ήταν. Δεν νομίζω πως επηρεάζεται απ' αυτό. Σίγουρα οι ρόλοι είναι λίγο μεγαλύτεροι. Αυτό που έκανα και πέρυσι θα κοιτάξω να το κάνω και φέτος, είτε είμαι αρχηγός, είτε όχι. Θα προσπαθήσω να το δείξω μέσα στο γήπεδο, όπως και όλα τα παιδιά. Το ότι αντιπροσωπεύω την ομάδα σαν αρχηγός θα πρέπει να το δείξω μέσα στο γήπεδο».

Μετά από αρκετές εβδομάδες προετοιμασίας και σκληρών καθημερινών προπονήσεων ήρθε η ώρα της αλήθειας, ήρθε η ώρα της πρεμιέρας. Ο Πανιώνιος είναι έτοιμος για τη δική του πρεμιέρα;

«Έτοιμοι θα δούμε την Κυριακή αν θα είμαστε. Η ώρα της αλήθειας ήρθε. Όλους αυτούς τους μήνες προετοιμαζόμαστε για το καινούργιο πρωτάθλημα και τον αγώνα με τον ΟΦΗ. Νομίζω πως αν πούμε πως όλες οι ομάδες την Κυριακή θα είναι έτοιμες, αυτό θα είναι ένα ψέμα. Τα πρώτα παιχνίδια θα είναι λίγο πιο δύσκολα απ' ότι στη συνέχεια. Θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι όσο το δυνατόν γρηγορότερα. Μακάρι και από την Κυριακή».



Euroleague: Top-10 με «πράσινο» και «ερυθρόλευκο» φόντο
Euroleague: Top-10 με «πράσινο» και «ερυθρόλευκο» φόντο
Με αυτούς τους ΗΓΕΤΕΣ δε φοβάται τίποτα και κανέναν!
Με αυτούς τους ΗΓΕΤΕΣ δε φοβάται τίποτα και κανέναν!
Αθλητικές μεταδόσεις: Πού θα δείτε Ολυμπιακός - Άστον Βίλα και τα ημιτελικά του Europa League
Αθλητικές μεταδόσεις: Πού θα δείτε Ολυμπιακός - Άστον Βίλα και τα ημιτελικά του Europa League
Οι συστάσεις του Ολυμπιακού προς τον κόσμο του
Οι συστάσεις του Ολυμπιακού προς τον κόσμο του
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved