Σπανός: «Να συνεχίσουμε από εκεί που σταματήσαμε» (photos)

Σπανός: «Να συνεχίσουμε από εκεί που σταματήσαμε» (photos)

Ο Ατρόμητος παρουσίασε τα νέα μεταγραφικά του αποκτήματα αλλά και τη φανέλα της ομάδας για τη φετινή σεζόν, με τον Γιώργο Σπανό να δίνει το σύνθημα.

Πραγματοποιήθηκε σήμερα η επίσημη παρουσίαση των νέων παικτών και της νέας φανέλας του Ατρόμητου για την περίοδο 2013-14. Η συνέντευξη τύπου δόθηκε στο γήπεδο Περιστερίου και αρχικά πήρε το λόγο ο πρόεδρος της ΠΑΕ κ. Γιώργος Σπανός που είπε τα εξής:« Είμαστε εδώ για να παρουσιάσουμε τους καινούργιους μας παίκτες και τη νέα φανέλα. Θέλουμε να συνεχίσουμε από εκεί που σταματήσουμε γιατί ο Ατρόμητος πετυχαίνει μεγάλους στόχους και καταξιώνεται στη συνείδηση σαν σταθερή δύναμη στο χώρου του ποδοσφαίρου.

Θέλουμε να διατηρήσουμε τα κεκτημένα, την τρίτη θέση και να παίζουμε καλό ποδόσφαιρο, όπως στα πλέι οφ, όπου λόγω ατυχίας δεν κάναμε την απόλυτη υπέρβαση να βγούμε στα προκριματικά Τσάμπιονς Λιγκ.  Θέλουμε να κατακτήσουμε λοιπόν ξανά ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο, ενώ το κύπελλο μας ενδιαφέρει γιατί αυτός που το κατακτά παίρνει απευθείας εισιτήριο στους ομίλους του Γιουρόπα και θα δώσουμε βάση. Πρώτος στόχος όμως είναι να περάσουμε ομίλους. Αυτό θα δώσει πρεστίζ και κύρος στον σύλλογο και θα μας βοηθήσει σαν διοίκηση να βοηθήσουμε την ομάδα να αναπτυχθεί.

Να είμαστε ταπεινοί, με σκυμμένο το κεφάλι και με τις συνθήκες που υπάρχουν στο σύλλογο να μπορούν οι παίκτες να εξελίσσονται. Φαίνεται και από το ότι έχουμε τρεις παίκτες στην εθνική. Ο Ατρόμητος προοδεύει και μαζί του προοδεύουν και οι παίκτες.

Θα παρουσιάσουμε μία ομάδα πιο καλή από πέρυσι.. Κρατήσαμε τον κορμό, κάναμε λίγες προσθήκες, και είμαστε πιστοί στη φιλοσοφία να παίρνουμε ότι καλύτερο σε Έλληνες παίκτες υπάρχει στην Ελλάδα, αλλά και λίγους και καλούς ξένους που να γνωρίζουν την ελληνική πραγματικότητα και να μην χρειάζονται χρόνο προσαρμογής. Κάναμε γρήγορα τις μεταγραφές και δώσαμε στον προπονητή μας όλο το ρόστερ από την αρχή για να δουλέψει».

Για το ενδεχόμενο περαιτέρω ενίσχυσης τόνισε: «Εμείς πάντα απλώνουμε τα πόδια ως εκεί που φτάνει το πάπλωμα. Δεν σας κρύβω ότι έχουμε υπερβεί τον προϋπολογισμό. Αν παραχωρηθεί ποδοσφαιριστής ή αν περάσουμε ομίλους, ίσως κάνουμε κάποιες κινήσεις προς το τέλος του Αυγούστου για να ενισχύσουμε το ρόστερ που είναι μικρό στον αριθμό, γιατί θα έχουμε πολλά ματς, γύρω στα 50, αν προκριθούμε στους ομίλους. Διαθέτουμε ρόστερ ποιοτικό, ευέλικτο, με φιλόδοξους παίκτες που έχουν κίνητρα.

Για τους αγώνες με την Άλκμααρ είπε: « Επειδή υπήρξε υπέρμετρη φιλοδοξία  πρέπει να πω ότι καμία ομάδα από το γκρουπ αδυνάτων δεν μπορεί να λέει ότι είναι ο αντίπαλος από το γκρουπ των δυνατών στα μέτρα του. Αντιμετωπίζουμε μία ομάδα από την ολλανδική σχολή, η οποία είναι σε καλή κατάσταση και τρέχει πολύ, αλλά και εμείς έχουμε αρετές. Όλοι οι Έλληνες έπαιζαν πέρυσι το πόσα γκολ θα φάμε από τη Νιουκάστλ και αν είχαμε ισότιμη διαιτησία θα μιλούσε όλη η Ευρώπη για μας. Σημασία έχει το πόσο έτοιμοι και συγκεντρωμένοι θα είμαστε, αν θα γυαλίζει το μάτι μας, να τρέξουμε περισσότερο και να έχουμε την τύχη. Πέρυσι είχαμε ένα διαιτητή που μας κατακρεούργησε».

Από την πλευρά τους οι νέοι ποδοσφαιριστές (απουσίασε ο Μιχάλης Σηφάκης που έχει υποχρεώσεις με την Εθνική Ανδρών) είπαν τα εξής:

ΧΡΗΣΤΟΣ ΑΡΚΟΥΔΑΣ: Θέλω να ευχαριστήσω τον Ατρόμητο που σε μία δύσκολη στιγμή της καριέρας μου με επέλεξε, θα προσπαθήσω να δικαιώσω τον πρόεδρο και όσους με πήραν, εγώ μαζί με τους συμπαίκτες μου να δώσουμε συνέχεια στην καλή πορεία, να πάμε πιο ψηλά. Σε λιγότερο από μία εβδομάδα ξεκινούν οι πράξεις και να δείξουμε ποιοι είμαστε και γιατί είμαστε εδώ πέρα».

ΦΩΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ: «Νιώθω μεγάλη  χαρά που είμαι εδώ. Έχω φιλοδοξίες και ξέρω σε ποια ομάδα είμαι, θα δώσω ότι έχω στην ομάδα».

ΧΑΒΙΕΡ ΟΥΜΠΙΝΤΕΣ:« Είμαι πολύ ευχαριστημένος που βρίσκομαι στον Ατρόμητος και ήρθα για να βοηθήσω την ομάδα. Κάναμε πολύ καλή δουλειά στην προετοιμασία και όλοι μαζί σαν οικογένεια, διοίκηση, παίκτες, φίλαθλοι θα πάμε ψηλά»».

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ: « Είμαστε σε μια υγιή ομάδα, με έναν πρόεδρο που κάνει τα πάντα, με πολύ καλούς ποδοσφαιριστές, είμαι πολύ αισιόδοξος για φέτος. Να έχουμε υγεία και να πετύχουμε τους στόχους της ομάδας».

ΛΟΥΤΖΙ ΤΣΕΜΑΝΟ:« Ασφαλώς είμαι ικανοποιημένος που βρίσκομαι σε αυτό το μεγάλο κλαμπ, ενθουσιασμένος από τον τρόπο που λειτουργεί η ομάδα, να βάλω και εγώ ένα λιθαράκι για να πετύχει η ομάδα τους στόχους της».

Εκ μέρους της εταιρίας Hummel μίλησε ο κ. Γιώργος Μητρόπουλος που παρουσίασε τις τρεις νέες φανέλες. Η πρώτη είναι η κλασική με λευκές- μπλε ρίγες, η δεύτερη η μπλε και η κίτρινη-μπλε για τους εκτός έδρας αγώνες. Ο κ. Μητρόπουλος είπε ότι με τη νέα φανέλα εξατμίζεται γρήγορα ο ιδρώτας και ευχήθηκε καλή πορεία στην ομάδα μας».

Τέλος χαιρετισμό απεύθυνε ο δήμαρχος του Περιστερίου κ. Ανδρέας Παχατουρίδης που είπε τα εξής:« Είναι γνωστό στο πανελλήνιο πλέον ότι το αθλητικό κλαμπ που λέγεται ο Ατρόμητος συγκαταλέγεται στις κορυφαίες ομάδες της χώρας μας και αυτό οφείλεται στη διοίκηση του Γιώργου Σπανού, που λειτουργεί και οργανώνεται σε ευρωπαϊκά πρότυπα

Η ομάδα γεννήθηκε στο Περιστέρι σε μία πολύ μεγάλη πόλη, αλλά είναι η ομάδα που εκπροσωπεί και τη Δυτική Αττική. Είμαι σίγουρος ότι θα είναι επιτυχημένη και η φετινή χρονιά.

Θα σταθώ σε ένα θέμα. Σε όλους τους Περιστεριώτες, σε όλο τον κόσμο που έχει αγαπήσει αυτή την  ποδοσφαιρική δύναμη, να βρίσκεται στον γήπεδο. Θα πρέπει να παίζει  η ομάδα να παίζει σε γεμάτο γήπεδο. Έχουμε τη δυνατότητα. Η διοίκηση του Σπανού, οι προπονητές, οι παίκτες μας έχουν κάνει υπερήφανους. Εμείς από την πλευρά μας ως φίλαθλοι και άνθρωποι που αγαπάμε την ομάδα της καρδιάς μας να είμαστε εκεί για να βοηθάμε».



Ρέντη: Στον εισαγγελέα οι κατηγορούμενοι χούλιγκαν - Απολογούνται οι πρώτοι 10 από τους 67
Ρέντη: Στον εισαγγελέα οι κατηγορούμενοι χούλιγκαν - Απολογούνται οι πρώτοι 10 από τους 67
Μακάμπι: Εξαιρετικά αμφίβολος για το Game 3 o Μπόλντγουιν -Στην Κροατία για θεραπείες
Μακάμπι: Εξαιρετικά αμφίβολος για το Game 3 o Μπόλντγουιν -Στην Κροατία για θεραπείες
Σαββατοκύριακο με μεγάλα παιχνίδια, αμέτρητες αγορές και σούπερ αποδόσεις από το Πάμε Στοίχημα
Σαββατοκύριακο με μεγάλα παιχνίδια, αμέτρητες αγορές και σούπερ αποδόσεις από το Πάμε Στοίχημα
Basketball Champions League: Στο Βελιγράδι για το... όνειρο το Περιστέρι – Το πρόγραμμα του Final 4
Basketball Champions League: Στο Βελιγράδι για το... όνειρο το Περιστέρι – Το πρόγραμμα του Final 4
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved