Ολυμπιακός: Κανονικά ο Βάις, μόνος του ο Τσόρι

Ολυμπιακός: Κανονικά ο Βάις, μόνος του ο Τσόρι

Ένα ευχάριστο κι ένα δυσάρεστο νέο περίμενε τον Μίτσελ στην πρωινή προπόνηση του Ολυμπιακού καθώς ο Βλάντιμιρ Βάις επανήλθε σε κανονικούς ρυθμούς, την ώρα που ο Τσόρι Ντομίνγκεζ προπονήθηκε ατομικά λόγω ενός χτυπήματος που αποκόμισε στον αγώνα με τη Χόφενχαϊμ.

Θετικά ήταν τα νέα από το μέτωπο του Βλάντιμιρ Βάις στον Ολυμπιακό καθώς ο Σλοβάκος εξτρέμ ξεπέρασε πλήρως το πρόβλημά του και το πρωί της Δευτέρας (29/07) μπήκε κανονικά στο πρόγραμμα με την υπόλοιπη ομάδα. Την ίδια ώρα, ο Τσόρι Ντομίνγκεζ αντιμετωπίζει πρόβλημα μετά το χτύπημα που δέχθηκε στο ματς με τους Γερμανούς την Κυριακή κι έτσι έκανε ατομικό πρόγραμμα και θεραπεία. Όσο για τους Αριέλ Ιμπαγάσα και Αβραάμ Παπαδόπουλο, έμειναν στο ξενοδοχείο και συνέχισαν το δικό τους πρόγραμμα αποκατάστασης.

Οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού βρέθηκαν στο γήπεδο του Έστρινγκεν και συνέχισαν τη δουλειά τους. Έκαναν πολλές ασκήσεις ενδυνάμωσης και φυσικής κατάστασης. Αυτό στην αρχή, αφού στην συνέχεια μπήκε στο «παιχνίδι» και η μπάλα.

Οι «ερυθρόλευκοι» έκαναν τελειώματα φάσεων, με πλήρη ανάπτυξη από την άμυνα έως την επίθεση. Στη συνέχεια έπαιξαν και δίτερμα, σε μικρό χώρο, με λίγες επαφές και τη βοήθεια «δεικτών». Υπήρξαν και λίγοι ποδοσφαιριστές, οι οποίοι αγωνίστηκαν περισσότερη ώρα από τους υπόλοιπους στο χθεσινό ματς και σήμερα έκαναν μόνο αποθεραπεία.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Μίτσελ «χάρισε» την απογευματινή προπόνηση στους ποδοσφαιριστές του, δίνοντάς τους έτσι ένα μίνι ρεπό, και θα τους περιμένει στο γήπεδο το πρωί της Τρίτης (30/07) έτσι ώστε να συνεχιστεί η προετοιμασία των «ερυθρόλευκων».



Formula 1: Χάος πριν από το GP της Αυστραλίας – Σχεδόν 1000 μέλη ομάδων παραμένουν «μπλοκαρισμένοι»
Formula 1: Χάος πριν από το GP της Αυστραλίας – Σχεδόν 1000 μέλη ομάδων παραμένουν «μπλοκαρισμένοι»
Αγόρασε μετοχές ευρωπαϊκής ομάδας ο Βίκτορ Γουεμπανιάμα
Αγόρασε μετοχές ευρωπαϊκής ομάδας ο Βίκτορ Γουεμπανιάμα
Κηφισιά: Με πολλές απουσίες κόντρα στον ΠΑΟΚ
Κηφισιά: Με πολλές απουσίες κόντρα στον ΠΑΟΚ
Προκριματικά Μουντιάλ 2027: Σούπερ πρεμιέρα για την Ελλάδα, 3-0 τη Γεωργία (vid)
Προκριματικά Μουντιάλ 2027: Σούπερ πρεμιέρα για την Ελλάδα, 3-0 τη Γεωργία (vid)
©2011-2026 Onsports.gr - All rights reserved