Παναθηναϊκός: Φιλικό με Παναχαϊκή στις 8 Σεπτεμβρίου

Οι Αχαιοί ανακοίνωσαν πως στις 8 Σεπτεμβρίου θα φιλοξενήσουν τον Παναθηναϊκό σε φιλική αναμέτρηση στο «Παμπελοποννησιακό», στο περιθώριο της οποίας θα τιμηθούν νυν και πρώην ποδοσφαιριστές και των δυο ομάδων.

Χρήστος Γιαννούλης
Παναθηναϊκός: Φιλικό με Παναχαϊκή στις 8 Σεπτεμβρίου

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Παναχαϊκής, στο φιλικό με τον Παναθηναϊκό θα βραβευθεί ο Γιάννης Αλαφούζος αλλά και ο άλλοτε άσος των «ροσονέρι» και του «τριφυλλιού», Πάρις Γεωργακόπουλος. Το ίδιο θα συμβεί και με τον νυν ποδοσφαιριστή των «πράσινων» και πρώην της πατρινής ομάδας, Θανάση Ντίνα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ Παναχαϊκή ανακοινώνει ότι την 8 Σεπτεμβρίου 2013 και ώρα 7.00 μ.μ. στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο θα διεξαχθεί μεγάλο φιλικό παιχνίδι μεταξύ της ΠΑΕ Παναχαϊκή και της ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Η ΠΑΕ Παναχαϊκή ανακοινώνει ότι στο ημίχρονο του αγώνα θα τιμηθούν ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός κ. Γιάννης Αλαφούζος, ο πρώην ποδοσφαιριστής της Παναχαϊκή και του Παναθηναϊκου Πάρις Γεωργακόπουλος και ο πρώην ποδοσφαιριστής της ΠΑΕ Παναχαϊκής και νυν του Παναθηναϊκού Θανάσης Ντίνας.

Τα εισιτήρια του συγκεκριμένου αγώνα θα κυκλοφορήσουν άμεσα και θα διατίθενται από τα γραφεία της ΠΑΕ».