Αστέρας Τρίπολης: Επιστροφή στην… βάση

Αστέρας Τρίπολης: Επιστροφή στην… βάση

Επί αρκαδικού εδάφους βρίσκεται από το απόγευμα του Σαββάτου (20/7) η αποστολή του Αστέρα Τρίπολης, ολοκληρώνοντας το βασικό στάδιο της προετοιμασίας στο Καρπενήσι.

Οι Αρκάδες βρέθηκαν για περίπου δύο εβδομάδες στην προπονητικό κέντρο της Στερεάς Ελλάδας και μετά την άφιξη στην Τρίπολη, ο Σάκης Τσιώλης τους ανακοίνωσε πως την Κυριακή (21/7) θα έχουν την ευκαιρία να ξεκουραστούν, χορηγώντας τους ρεπό.

Μόλις η αποστολή του Αστέρα Τρίπολης επέστρεψε στη… βάση της, πέντε ποδοσφαιριστές μίλησαν για την πορεία της προετοιμασίας στο Καρπενήσι, αλλά και τον αντίπαλο της ομάδας στο Europa League, την Ραπίντ Βιέννης.

Ζησόπουλος: «Έγινε πολύ καλή δουλειά σε όλη τη διάρκεια της προετοιμασίας. Το ευχάριστο είναι πώς και τα νέα παιδιά που ήρθαν και οι παλιοί είναι υγιείς, που σημαίνει ότι ο προπονητής μπορεί να υπολογίσει σε όλους τους παίκτες για το πρώτο επίσημο ματς. Το σημαντικό είναι πώς όλοι έχουν μπει στο κλίμα και τις απαιτήσεις της ομάδας, ενώ περιμένουμε και κάποια άλλα παιδιά να έρθουν. Όλοι μαζί θα κοιτάξουμε να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό στα παιχνίδια με την Ραπίντ. Αποφύγαμε κάποια μεγαλύτερα ονόματα, αλλά και η Ραπίντ είναι μία ιστορική ομάδα που συμμετέχει χρόνια στα Ευρωπαικά Κύπελλα. Εμείς θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό, θα κάνουμε ότι μπορούμε, έχουμε πιθανότητες και θα τις διεκδικήσουμε μέχρι τέλους».

Μπακασέτας: «Είναι μία καινούργια χρονιά με πολλές προσδοκίες, όπως και η προηγούμενη εξάλλου. Εύχομαι να έχουμε όλη υγεία, που είναι το σημαντικότερο πράγμα από όλα και τα υπόλοιπα θα έρθουν. Έγινε πολύ καλή δουλειά στο Καρπενήσι και είμαι σίγουρος πώς μέσα στο χρόνο θα βγουν, έτσι ώστε η ομάδα να παραταχθεί καλύτερη από πέρσι. Όσον αφορά την κλήρωση στο Europa League, θα μπορούσαμε να τύχουμε με καλύτερες ομάδες. Έχουμε να αντιμετωπίσουμε την Ραπίντ, το πρώτο παιχνίδι είναι στο γήπεδο μας. Θα προετοιμαστούμε όλες αυτές τις ημέρες με το τεχνικό τιμ, που θα παρακολουθήσει την Ραπίντ. Θα είμαστε όλοι προετοιμασμένοι, σοβαροί, να δουλέψουμε, έτσι ώστε να πάρουμε την πρόκριση».

Λισγάρας: «Σίγουρα δουλέψαμε πολύ σκληρά. Πιστεύω πώς θα είμαστε έτοιμοι στο πρώτο ευρωπαϊκό παιχνίδι. Η Ραπίντ είναι μία δύσκολη και έμπειρη ομάδα, αλλά γιατί όχι να μην τα καταφέρουμε».

Πιπίνης: «Ήταν μία πολύ καλή προετοιμασία. Δουλέψαμε πολύ καλά, για να είμαστε έτοιμοι στο πρώτο ευρωπαϊκό παιχνίδι. Ελπίζω να πάνε όλα καλά και να ανταμειφθούν οι κόποι μας. Η Ραπίντ είναι ένας μεγάλος αντίπαλος, αλλά θα δώσουμε τα πάντα για να περάσουμε».

Γεωργακόπουλος: «Όπως σε κάθε προετοιμασία δουλέψαμε σκληρά. Είμαστε μία ανανεωμένη ομάδα. Νομίζω πώς αυτές οι ημέρες στο Καρπενήσι μας βοήθησαν να δεθούμε και αγωνιστικά, αλλά και στο υπάρχει καλό κλίμα στα αποδυτήρια. Το κοινό στοιχείο που υπάρχει μεταξύ του περσινού και του φετινού Αστέρα είναι η διάθεση που έχουν όλοι οι ποδοσφαιριστές για να πάει η ομάδα ακόμα ψηλότερα. Ήρθαν καλοί παίκτες που γνωριζόμαστε από το πρωτάθλημα και νομίζω πώς μπορούμε να κάνουμε μία πορεία ανάλογη της περσινής, ίσως και καλύτερης. Όσον αφορά την κλήρωση της Ευρώπης, θα μπορούσαμε να είχαμε μία καλύτερη ή και μία χειρότερη. Η Ραπίντ είναι στη μέση. Είναι μία γνωστή ομάδα, πρωταγωνιστεί στη χώρα της πολλά χρόνια. Εμείς από την πλευρά μας θα διεκδικήσουμε τις πιθανότητες που έχουμε για πρόκριση, που νομίζω πώς είναι αρκετές».



Η Μαρίνα Σάττι τραγουδά για πρώτη φορά live το «Ζάρι»
Η Μαρίνα Σάττι τραγουδά για πρώτη φορά live το «Ζάρι»
Λανσάρει το δικό του νερό ο Κριστιάνο Ρονάλντο
Λανσάρει το δικό του νερό ο Κριστιάνο Ρονάλντο
Conference League: Τα εισιτήρια του τελικού στην OPAP Arena - Πόσα θα πάρουν οι φιναλίστ
Conference League: Τα εισιτήρια του τελικού στην OPAP Arena - Πόσα θα πάρουν οι φιναλίστ
Το ντέρμπι Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ με αμέτρητες αγορές σε super αποδόσεις από το Πάμε Στοίχημα
Το ντέρμπι Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ με αμέτρητες αγορές σε super αποδόσεις από το Πάμε Στοίχημα
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved