Ίλιτς: «Να μείνω για χρόνια στον ΠΑΣ»

Ίλιτς: «Να μείνω για χρόνια στον ΠΑΣ»

Πέρυσι αποτέλεσε το βαρύ πυροβολικό του ΠΑΣ Γιάννινα και φέτος ο Μπράνα Ίλιτς θέλει να πετύχει ακόμη περισσότερα.

Μάλιστα, ο Σέρβος φορ είναι θετικός στο ενδεχόμενο να παραμείνει στην ομάδα, αν του γίνει πρόταση ανανέωσης, όπως αποκάλυψε σε συνέντευξή του στο Sportsioannina.gr.

-Εδώ και λίγο διάστημα έχει ξεκινήσει το χτίσιμο του ΠΑΣ Γιάννενα.  Τι να περιμένουμε από την ομάδα την νέα σεζόν;

«Ακόμη θεωρώ ότι είναι πολύ νωρίς ώστε να θέσουμε συγκεκριμένους στόχους για την νέα χρονιά. Αυτό όμως που μπορώ να πω σίγουρα είναι ότι οι συνθήκες δουλειάς εδώ είναι ιδανικές, δίνουμε όλοι οι παίχτες τον καλύτερο μας εαυτό. Αυτό που περιμένω είναι η ομάδα να προσπαθήσει να παίξει καλό ποδόσφαιρο και από εκεί και πέρα να συνεχίσει στις βάσεις, που δούλεψε την περασμένη σαιζόν, ώστε να τερματίσει όσο το δυνατόν πιο ψηλά στον βαθμολογικό πίνακα».

-Τα τελευταία χρόνια ο ΠΑΣ έχει μια ανοδική πορεία με αποκορύφωμα την περυσινή 5η θέση. Οι προσδοκίες των φιλάθλων είναι υψηλές.  Που μπορεί να φτάσει η ομάδα σου την νέα σαιζόν;

«Σίγουρα υπάρχει ανοδική πορεία στην ομάδα τα τελευταία χρόνια. Αυτό που σίγουρα επιθυμώ και ο ίδιος και είναι εφικτό είναι ο ΠΑΣ Γιάννενα πλέον να αποτελέσει μια σταθερή δύναμη, η παρουσία του να είναι σταθερή στην Super League, να αποτελεί μια υπολογίσιμη δύναμη στο πρωτάθλημα και σιγά-σιγά να χτίζει τις βάσεις, ώστε να μπορεί να πετυχαίνει και ψηλότερα πράγματα».

-Την προηγούμενη σαιζόν σημείωσες 10 γκολ. Τι προσδοκίες να έχουμε από σένα για το νέο πρωτάθλημα;

«Η περασμένη σεζόν ήταν πολύ καλή για εμένα ατομικά και για τον σύλλογο, οι εμφανίσεις μου, τα γκολ που σκόραρα με βάση το γεγονός ότι δεν είχα πλήρη προετοιμασία με την ομάδα, ήρθα τον τελευταίο μήνα και η προσαρμογή μου ήταν πιο δύσκολη. Φέτος ξεκινώ την προετοιμασία από την αρχή μαζί με την ομάδα, οπότε θα μπορέσω να παίξω και περισσότερα φιλικά παιχνίδια, να προσαρμοστώ καλύτερα. Αυτό που περιμένω λογικά είναι μια πολύ καλύτερη, μια πιο παραγωγική σεζόν».

-Πως είναι το κλίμα στην ομάδα και η συνεργασία με το νέο τεχνικό τιμ;

«Υπήρχαν κάποιες αλλαγές με την έλευση καινούργιου προπονητή και του υπόλοιπου τεχνικού τιμ. Υπήρχαν κάποιες νέες προσθήκες παικτών, αλλά το συστατικό και η χημεία της ομάδας παραμένουν ίδια. Υπάρχει πολύ καλό κλίμα, οι παίκτες είναι σαν μια οικογένεια μεταξύ τους, είναι φίλοι πάνω από όλα. Αυτό θεωρώ θα είναι και η βάση για τις όποιες μελλοντικές επιτυχίες της ομάδας».

-Ποια η γνώμη σου για τον τόπο προετοιμασίας, τις ξενοδοχειακές και γηπεδικές εγκαταστάσεις του Avaris;

«Είναι η πρώτη μου φορά στην Ελλάδα για προετοιμασία με μια ποδοσφαιρική ομάδα. Μου αρέσει πολύ οι συνθήκες. Έχουμε αυτήν την στιγμή οτιδήποτε χρειαζόμαστε, καλές γηπεδικές εγκαταστάσεις, που είναι το πιο σημαντικό, καθώς είναι ο χώρος δουλειάς μας. Στον περιορισμένο ελεύθερο χρόνο που είχαμε μπορέσαμε να επισκεφτούμε και να γυρίσω μου για λίγο την πόλη, μου άρεσε και αυτό και θεωρώ ότι είναι ένα περιβάλλον ιδανικό για προετοιμασία ομάδας».

-Τα δημοσιεύματα που βλέπουμε κατά διαστήματα περί ενδιαφέροντος για σένα από μεγάλες ομάδες έχουν βάση;  

«Και εγώ ο ίδιος έχω διαβάσει και ακούσει ότι υπάρχει τουλάχιστον φιλολογικό ενδιαφέρον από άλλες ομάδες που έχουν εκφράσει το ενδιαφέρον τους για την περίπτωση μου. Ωστόσο τίποτε επίσημο δεν υπάρχει, δεν έχει έρθει κάποια πρόταση στην ομάδα. Το μυαλό μου είναι συγκεντρωμένο στις υποχρεώσεις της ομάδας και μόνο».

-Έχεις δηλώσει πρόσφατα ότι σου αρέσει το περιβάλλον των Ιωαννίνων. Σε μια ενδεχόμενη επέκταση του συμβολαίου σου θα ήσουν θετικός;

«Σίγουρα μου άρεσε πάρα πολύ οι συνθήκες που συνάντησα στα Γιάννενα και μέσα στην ομάδα και η ζωή γενικότερα. Θεωρώ ότι και αυτό ήταν ένας σημαντικός παράγοντας, ώστε να αποδώσω καλά. Από εκεί και πέρα φυσικά αν υπάρξει μια προσέγγιση από την ομάδα περί θέματος ανανέωσης και επέκτασης του συμβολαίου είμαι ανοιχτός να ακούσω τι θα πει η ομάδα. Είμαι πολύ θετικός σε αυτό».

ΠΗΓΗ: Sportsioannina.gr



Παναθηναϊκός: Έτοιμος να φορέσει "πράσινα" ο Μπάλντοκ!
Παναθηναϊκός: Έτοιμος να φορέσει "πράσινα" ο Μπάλντοκ!
Πυγμαχία: Ο Κανέλο Άλβαρες «γκρέμισε» τον Μουνγκούια και διατήρησε τους τίτλους (vid)
Πυγμαχία: Ο Κανέλο Άλβαρες «γκρέμισε» τον Μουνγκούια και διατήρησε τους τίτλους (vid)
Ελεύθερη πτώση για την Άστον Βίλα - Έχασε απ' την Μπράιτον, τραυματίστηκε ο Ρότζερς!
Ελεύθερη πτώση για την Άστον Βίλα - Έχασε απ' την Μπράιτον, τραυματίστηκε ο Ρότζερς!
Πρόστιμο 30.000 ευρώ στη Φενέρμπαχτσε για το ντου οπαδών προς παίκτες της Μονακό
Πρόστιμο 30.000 ευρώ στη Φενέρμπαχτσε για το ντου οπαδών προς παίκτες της Μονακό
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved