Ολίσε: «Ήμουν σίγουρος πως θα γυρίσω»

Ολίσε: «Ήμουν σίγουρος πως θα γυρίσω»

Ο Σέκου Ολίσε είναι ο μοναδικός από τους δανεικούς ποδοσφαιριστές που παρέμειναν στον ΠΑΟΚ και δήλωσε ότι ήταν σίγουρος πως αυτό θα συμβεί…

Ο Λιβεριανός άσος μίλησε στους εκπροσώπους του Τύπου που έχουν ακολουθήσει την αποστολή της ομάδας στο Λέομπεν της Αυστρίας κι αναφέρθηκε στους λόγους που επέλεξε να παραμείνει στον ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Σέκου Ολίσε…

- Πόσο σίγουρος ήσουν φεύγοντας μετά τα πλέι οφ ότι θα ξαναγυρίσεις;

«Ήμουν πολύ σίγουρος είναι η αλήθεια, γιατί έφυγα αποφασισμένος να το ζητήσω απ« τους ανθρώπους της ΤΣΣΚΑ. Πίστευα ότι θα με αφήσουν να επιμείνω εδώ, να έχω μια καλύτερη χρονιά, να δείξω το ταλέντο μου. Ήμουν τρία χρόνια εκεί και δεν πήρα τος ευκαιρίες που θα ήθελα, ενώ ο ΠΑΟΚ αμέσως έδειξε εμπιστοσύνη και υπομονή. Γι» αυτό είπα ξεκάθαρα στους Ρώσους ότι θα είναι καλύτερο για όλους να μείνω στον ΠΑΟΚ»!

- Είχες άλλες προτάσεις; Γιατί επέμενες να μείνεις στον ΠΑΟΚ;

«Μια ομάδα από το Ισραήλ ήρθε με μια πολύ καλή οικονομικά πρόταση στον μάνατζέρ μου, όσο εγώ ήμουν στην Αφρική, αλλά δεν ήθελα να τη συζητήσουμε, αφού είχα ήδη πάρει την απόφαση να μείνω εδώ».

- Τι σου είπαν οι παράγοντες της ΤΣΣΚΑ και τι του ΠΑΟΚ; Μπορεί να παίξεις κι άλλα χρόνια εδώ;

«Με τους ανθρώπους της ΤΣΣΚΑ να σας πω την αλήθεια δεν είχα καμία διάθεση να μιλήσω και όλα τα έκανε ο μάνατζέρ μου. Οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ μου είπαν ότι θέλουν να μείνω και να εξελιχθώ μέσα από την ομάδα, διεκδικώντας υψηλούς στόχους. Έδειξαν να με πιστεύουν και να με θεωρούν απαραίτητο. Εδώ αισθάνομαι πολύ καλά, του χρόνου το καλοκαίρι θα μπορούμε να συμφωνήσουμε και για περισσότερα χρόνια, αν όλα πάνε καλά».

- Τι Ολίσε είδαμε πέρυσι και σε πιο ποσοστό μπορείς να ανέβει φέτος;

«Είχα δύσκολο εξάμηνο, ξεκινώντας με τραυματισμό και προσπαθώντας να βρω τα πατήματά μου. Μόνο προς το τέλος κατάφερα να βρω λίγο ρυθμό, χωρίς να μπορώ να πω ότι είμαι ικανοποιημένος. Δεν μπορώ να μιλήσω για ποσοστό, αλλά φέτος περιμένω καλύτερο Σέκου, αφού ξεκίνησα προετοιμασία με την ομάδα και εφόσον είμαι υγιής. Αισθάνομαι ότι έχω πολλά να δώσω, να καθιερωθώ! Μου λείπει να είμαι ξανά απαραίτητος για την ομάδα»!

- Οι στόχοι που τίθενται φέτος για τον ΠΑΟΚ είναι το πρωτάθλημα και να διεκδικήσει τους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Μήπως ανεβαίνουν απότομα οι προσδοκίες;

«Σίγουρα φαίνεται από την πρώτη ματιά ότι έχουμε καλύτερη ομάδα από πέρυσι, οπότε είναι λογικό όλοι να θεωρούν ότι θα είμαστε πιο ανταγωνιστικοί. Αν πέρυσι βγήκαμε δεύτεροι, φέτος θα κοντράρουμε πιο σκληρά τους αντιπάλους μας για το πρωτάθλημα. Για του ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ δεν μπορούμε να μιλήσουμε αν δεν δούμε τον αντίπαλο, πρέπει να τα βάζουμε σε σειρά. Πάντως ακατόρθωτο δεν είναι τίποτα»!

- Στην Ρωσία ρώτησαν τον Τσιστιακόφ αν είσαι το ίδιο ανώριμος με την εικόνα σου εκεί. Μήπως δεν ταίριαξες καθόλου στην Ρωσία; Γιατί έχουν αυτή την εντύπωση;

«Στη Ρωσία τα πράγματα είναι εντελώς διαφορετικά! Εφόσον δεν αγωνιζόμουν πολύ, μετά από κάποιο καιρό έχασα το κίνητρό μου ίσως. Μου προσάπτουν ότι έβγαινα, αλλά η Μόσχα είναι μια αχανής πόλη κι ακόμη αν το έκανα δεν ασχολούταν κανείς! Η Θεσσαλονίκη είναι πολύ μικρή, ότι και να κάνεις μαθαίνεται, όμως δεν είναι αυτός ο λόγος που είμαι πιο...ήρεμος. Ο κόσμος αναπνέει για τον ΠΑΟΚ, η ομάδα μου δείχνει εμπιστοσύνη και με θεωρεί σημαντικό, γι αυτό κι εγώ κάνω ό,τι είναι απαραίτητο για να αποδίδω καλύτερα! Εξάλλου κάνω ένα επάγγελμα που αγαπώ κι όταν μιλάμε για το γήπεδο, εκεί πάντα προσπαθώ να είμαι ο καλύτερος και σε προπονήσεις και σε αγώνες».

- Στο διάστημα που ήσουν στον ΠΑΟΚ τι έδωσες και τι πήρες;

«Αγωνιστικά μόνο στο τέλος κατάφερα να δώσω λίγα πράγματα στην ομάδα, όπως σας είπα. Δεν είναι ότι δεν ήθελα, είναι ότι λόγω τραυματισμών δεν μπόρεσα να δώσω περισσότερα. Η ομάδα μου έδωσε εμπιστοσύνη που την είχα ανάγκη, ο κόσμος μου έδωσε  απίστευτη υποστήριξη και αγάπη, μου ήρθε ξανά η όρεξη να δείξω την ποιότητά μου, κάτι που μου στερήθηκε τρία χρόνια στη Ρωσία».

- Τι έχει ομάδα και όλοι εσείς δανεικοί θέλατε να μείνετε εδώ; Είναι μόνο η οικονομική σταθερότητα που προσδίδει η παρουσία του Ιβάν Σαββίδη ή και κάτι άλλο;

«Φυσικά και δεν είναι μόνο τα χρήματα, αλλά και αυτά βοηθούν τον ΠΑΟΚ να έχει επαγγελματική οργάνωση. Ο ιδιοκτήτης έχει δώσει μεγάλη δυναμική στην ομάδα. όμως αυτά που ζεις στον ΠΑΟΚ δεν τα ζεις πιστεύω σε καμία άλλη ομάδα στον κόσμο. Η υποστήριξη, το γήπεδο, η ζωή στην Θεσσαλονίκη, οι συμπαίκτες, οι άνθρωποι δίπλα στην ομάδα, όλα αυτά συνθέτουν έναν σύλλογο που σε κάνει να θες να δώσεις τα πάντα».



Αρχίζει καριέρα προπονητή ο Φαν Πέρσι
Αρχίζει καριέρα προπονητή ο Φαν Πέρσι
Ο Εμανουέλ Μακρόν έπαιξε σε ποδοσφαιρικό αγώνα υπό τις οδηγίες του Βενγκέρ και συμπαίκτη τον Καρεμπέ
Ο Εμανουέλ Μακρόν έπαιξε σε ποδοσφαιρικό αγώνα υπό τις οδηγίες του Βενγκέρ και συμπαίκτη τον Καρεμπέ
Premier League: Η τεχνητή νοημοσύνη της DANZ προβλέπει πρωταθλητή, υποβιβασμό και πρώτο σκόρερ
Premier League: Η τεχνητή νοημοσύνη της DANZ προβλέπει πρωταθλητή, υποβιβασμό και πρώτο σκόρερ
ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: Τα highlights της νίκης τίτλου των «κιτρινόμαυρων» κι οι δηλώσεις Αλμέιδα, Τερίμ
ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: Τα highlights της νίκης τίτλου των «κιτρινόμαυρων» κι οι δηλώσεις Αλμέιδα, Τερίμ
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved