Πάντος: «Θα θυμάμαι πάντα τα Γιάννενα…»

Πάντος: «Θα θυμάμαι πάντα τα Γιάννενα…»

Ο Τάσος Πάντος σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε έβαλε τέλος στην ποδοσφαιρική του καριέρα και μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τους Ηπειρώτες, την τελευταία ομάδα στην οποία αγωνίστηκε.

Ο έμπειρος αμυντικός αποχωρεί από την ενεργό δράση και σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε, παρουσία του προέδρου του ΠΑΣ Γιάννινα, Γιώργου Χριστοβασίλη, είχε μόνο καλά λόγια να πει για τους Ηπειρώτες. Ο Πάντος αναφέρθηκε και στις προηγούμενες ομάδες του, την Προοδευτική και τον Ολυμπιακό ενώ έδωσε και τις συμβουλές του στους ποδοσφαιριστές που τώρα ξεκινούν την καριέρα τους.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

«Καταρχήν να ξεκαθαρίσω ότι εγώ ζήτησα την άδεια για την σημερινή συνέντευξη τύπου και δεν μου ζητήθηκε από την ΠΑΕ , για να μην δημιουργούνται εντυπώσεις.

Σήμερα έχω σκοπό να βγάλω την ψυχή μου για όσα περάσαμε αυτά τα τρία χρόνια.

Όταν ξεκινάς το ποδόσφαιρο δεν σκέφτεσαι την σημερινή ημέρα. Όταν πλησιάζει την καταριέσαι. Εγώ νιώθω ικανοποίηση για όσα πέτυχα με δουλειά.

Θέλω να ευχαριστήσω όλες τις ομάδες που αγωνίστηκα. Την Προοδευτική , τον Ολυμπιακό και τον ΠΑΣ Γιάννινα. Νιώθω τυχερός για την αγάπη που κέρδισα.

Να ευχηθώ στον φίλο μου και συμπαίκτη μου , κ.Παντελίδη καλή επιτυχία.

Έχει έρθει σε μεγάλο σύλλογο με καλούς παίκτες και καλά παιδιά.

Να παραμείνει η ομάδα στο ίδιο επίπεδο. Με τον πρόεδρο έχω έρθει σε αντιπαράθεση αρκετές φορές όχι όμως σε κόντρα. Για να τον κρίνουμε πρέπει να ζυγίσουμε καλά όλα τα δεδομένα. Θέλω να το ζητήσω σαν παράκληση. Να είστε όλοι συσπειρωμένη γύρω από την ομάδα. Τα τρία αυτά χρόνια είδα ότι όταν όλοι είναι συσπειρωμένοι μπορούν να γίνουν θαύματα. Λάθη κάνουμε όλοι και θέλω να ξέρετε πως λέω αυτά που πιστεύω.

Τον θεωρώ υγιή παράγοντα. Δεν θα βρεθεί παίκτης που πέρασε από τον ΠΑΣ και να σας πει το αντίθετο. Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο ο οποίος μέχρι και πριν μερικά λεπτά εδώ έξω προσπαθούσε να με μεταπείσει.

Ένιωσα αγάπη στην πόλη. Είναι τιμή μου που αγωνίστηκα σε αυτή την ομάδα και βοήθησα να πάει λίγο πιο ψηλά.

Πρέπει να ευχαριστήσω την οικογένεια μου , την γυναίκα μου και τα παιδιά μου , που ήταν οι βράχοι που ξεσπούσα.

Αν καταφέρω ένα από τα παιδιά μου να νιώσει υπερήφανος για μένα θα είναι χαρά μου. Εύχομαι να ασχοληθούν με το ποδόσφαιρο και να με ξεπεράσουν.

Το τρίπτυχο που με χαρακτήριζε είναι το εξής. Η συνέπεια , το ήθος και η αλήθεια.

Η περσινή πορεία ήταν ονειρική. Τους ευχαριστώ όλους. Τους συμπαίκτες μου που μαζί ιδρώναμε για έναν στόχο. Θέλω να κάνω παράκληση να προστατευτούν αυτά τα παιδιά. Να προστατευτεί πάνω από όλα η ομάδα.

Κάθε χρόνο κάναμε και ένα βήμα πιο ψηλά. Ξέρετε περνώντας από τα αποδυτήρια βλέπεις τα σήματα της Football League , της Σούπερ Λιγκ , του Europa league και του Champions league. Είμαι περήφανος που αγωνιστικά έφτασα μέχρι τα πρώτα τρία με τον ΠΑΣ

Η επόμενη ημέρα είναι δύσκολη. Θα ήθελα να ασχοληθώ με το ποδόσφαιρο. Είναι η ζωή μου. Θέλω να ευχαριστήσω τους ανθρώπους του ΠΑΣ που θα έχουν πάντα μία πόρτα ανοιχτή για εμένα. Θέλω όμως να το κάνω όταν θα είμαι έτοιμος για να μην κάνω κακό στον σύλλογο.

Με δουλειά και σύνεση ο ΠΑΣ θα πάει ψηλά αρκεί να νιώσουν οι ποδοσφαιριστές την στήριξη όλων.

Θα ήθελα μελλοντικά να βρεθώ σε κάποιο πόστο στον ΠΑΣ. Να ευχαριστήσω και πάλι την κοινωνία των Ιωαννίνων και τους τοπικούς άρχοντες. Ξέρετε όλοι για ποιους μιλάω. Τους κ.κ Καχριμάνη , Χήτο και Σουκουβέλο. Να προσπαθήσουν και αυτοί να είναι κοντά στην ομάδα.

Θα μου λείψουν τα Γιάννενα ακόμη και η βροχή. (Γέλια..)

Είχα σκοπό φέτος να σκοράρω αλλά δεν τα κατάφερα…».



Ψυχολογική τόνωση από Δημήτρη Γιαννακόπουλο
Ψυχολογική τόνωση από Δημήτρη Γιαννακόπουλο
Παναθηναϊκός AKTOR: «Μάρτυρες "καταδρομικής επιχείρησης" εποχής Μπερτομέου - Δείξτε σεβασμό»
Παναθηναϊκός AKTOR: «Μάρτυρες "καταδρομικής επιχείρησης" εποχής Μπερτομέου - Δείξτε σεβασμό»
Conference League, Άστον Βίλα - Ολυμπιακός: Με φιλοξενούμενους οπαδούς οι ημιτελικοί
Conference League, Άστον Βίλα - Ολυμπιακός: Με φιλοξενούμενους οπαδούς οι ημιτελικοί
Αγορές με ακόμα πιο δυνατές αποδόσεις από το Πάμε Στοίχημα για το ντέρμπι ΑΕΚ-Παναθηναϊκός
Αγορές με ακόμα πιο δυνατές αποδόσεις από το Πάμε Στοίχημα για το ντέρμπι ΑΕΚ-Παναθηναϊκός
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved