ΠΣΑΠ: Νέος πρόεδρος ο Χαλκιάς

ΠΣΑΠ: Νέος πρόεδρος ο Χαλκιάς

Ο Κώστας Χαλκιάς είναι από τη Δευτέρα (3/6) ο νέος πρόεδρος του Πανελλήνιου Συνδέσμου Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών, όπως αποφασίστηκε μετά τη συνέλευση του Διοικητικού Συμβουλίου.

Σε σώμα συγκροτήθηκε τη Δευτέρα το νέο διοικητικό συμβούλιο του ΠΣΑΠ, με τον παλαίμαχο τερματοφύλακα να αποτελεί τον νέο πρόεδρο του Συνδέσμου, με τον Κώστα Κατσουράνη να αναλαμβάνει καθήκοντα αντιπρόεδρου και γενικού γραμματέα ο Κώστας Πούλιος. Παράλληλα, ο Διονύσης Δημόπουλος θα είναι ο ταμίας, ο Σταμάτης Συρίγος ανέλαβε ως ειδικός γραμματέας και σύμβουλοι θα είναι οι Κώστας Κιάσσος, Άγγελος Βέρτζος, Κώστας Κωνσταντινίδης και Γιάννης Λαζανάς.

Μάλιστα, μετά την εκλογή του ως νέου προέδρου του ΠΣΑΠ, ο Κώστας Χαλκιάς υποστήριξε: «Τόσο εμείς που εκλεγήκαμε στο Διοικητικό Συμβούλιο του ΠΣΑΠ όσο και τα μέλη της απερχόμενης διοίκησης, αλλά και όσοι πρωτύτερα υπηρέτησαν τον Σύνδεσμο, έχουμε ένα κοινό μέλημα: Να βοηθήσουμε τους συναδέλφους μας. Και αυτό θα κάνουμε με όλες τις δυνάμεις μας.

Χρειάζεται άμεση συνεργασία με όλους τους φορείς του ποδοσφαίρου και την Πολιτεία, πάντα με το πνεύμα ότι ο ποδοσφαιριστής είναι ο πρωταγωνιστής. Η βελτίωση των συνθηκών και όρων που αφορούν τον ποδοσφαιριστή, συντείνουν ώστε να γίνεται, εντέλει, καλύτερο το ποδόσφαιρο μας.

Αυτή η πρόοδος, πρέπει να μας ενδιαφέρει όλους. Χωρίς λύσεις στα προβλήματα των ποδοσφαιριστών, εξέλιξη δεν υπάρχει στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Επιδίωξη μας είναι να συζητήσουμε με θετική διάθεση, αλλά και με την παραδοχή ότι υπάρχουν κοινά συμφέροντα. Οι ποδοσφαιριστές πιστεύουμε ότι θα είναι κοντά μας. Θα έχουμε διαρκή και ειλικρινή επαφή μαζί τους, συνεχίζοντας την καλή δουλειά που γίνεται στον Σύνδεσμο.

Οι συνάδελφοι μας, με την πυκνή παρουσία τους στην τελευταία Γενική Συνέλευση του ΠΣΑΠ, έδειξαν ότι εμπιστεύονται τον Σύνδεσμο και μας γέμισαν ευθύνη και υποχρέωση απέναντι τους. Μας στηρίζουν και τους στηρίζουμε και βαδίζουμε μαζί.

Θα κάνουμε αγώνα για το Εγγυητικό Ταμείο, θα πασχίσουμε για ό, τι καλύτερο για τους ποδοσφαιριστές αλλά και για τις ομάδες, καθώς, επιζητούμε την ύπαρξη τους σε περιβάλλον στο οποίο θα είναι σε θέση να προσφέρουν στους συναδέλφους μας. Προβλήματα υπάρχουν, τα γνωρίζουμε. Θα μοχθήσουμε για τις λύσεις τους.

Απαραίτητο είναι να συνειδητοποιήσουν όλοι ότι το ποδόσφαιρο δεν υφίσταται χωρίς τον πρωταγωνιστή του και αυτός πρέπει να είναι όρθιος, υπερήφανος, να αισθάνεται ότι τηρούνται τα στοιχειώδη, τουλάχιστον, απέναντι του.

Οι συνάδελφοι μας που παίζουν στο εξωτερικό, όλα τα παιδιά της Εθνικής ομάδας, είναι επίσης δίπλα στον ΠΣΑΠ, όπως όλοι οι ποδοσφαιριστές.

Βλέπουμε τις επιπτώσεις της οικονομικής κρίσης, όμως, έχουμε ελπίδα και όραμα. Πιστεύουμε ότι μπορεί το ελληνικό πρωτάθλημα να πλησιάσει τα μεγαλύτερα ευρωπαϊκά. Έχει την ποιότητα. Μας αρέσει να κοιτάμε μπροστά, όχι με μιζέρια, αλλά, με προοπτική. Υπάρχει διάθεση για δουλειά και είμαστε όλοι έτοιμοι να προσφέρουμε στον Σύνδεσμο.

Χρειαζόμαστε τα ΜΜΕ, τα θέλουμε κοντά μας, μα πάνω από όλα θα αγωνισθούμε ώστε οι ποδοσφαιριστές στην Ελλάδα να αισθάνονται και να είναι καταξιωμένοι για την προσφορά τους, πρώτοι σε όλα, μία γροθιά, μία μεγάλη ομάδα, κυρίως, όμως, μία μεγάλη οικογένεια».



Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Euroleague: Στην 8αδα η Μπασκόνια, "σκότωσε" την Βίρτους απ' το τρίποντο
Euroleague: Στην 8αδα η Μπασκόνια, "σκότωσε" την Βίρτους απ' το τρίποντο
Youth League: Πέρασε η Μίλαν και παίζει με Ολυμπιακό
Youth League: Πέρασε η Μίλαν και παίζει με Ολυμπιακό
Σερέλης: "Θέλουμε να κρατήσουμε την έδρα μας και να πάμε στο Βερολίνο"
Σερέλης: "Θέλουμε να κρατήσουμε την έδρα μας και να πάμε στο Βερολίνο"
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved