AEK: Νέο αίτημα αναβολής από Ψωμιάδη

AEK: Νέο αίτημα αναβολής από Ψωμιάδη

Η πλευρά του Μάκη Ψωμιάδη κατέθεσε νέο αίτημα αναβολής της δίκης για την υπεξαίρεση 21,5 εκατ. ευρώ από την ΠΑΕ ΑΕΚ με την έδρα να αντιδρά και να τονίζει προς τους συνηγόρους του άλλοτε παράγοντα ότι κάποια στιγμή πρέπει να γίνει η δίκη.

Για τις 10:00 το πρωί ήταν προγραμματισμένη η έναρξη της δίκης του Μάκη Ψωμιάδη και των συγκατηγορούμενών του, σε αίθουσα του Β’ τριμελούς εφετείου κακουργημάτων. Το «παρών» στη διαδικασία δίνουν οι βασικοί μάρτυρες, Ντέμης Νικολαΐδης και Γιώργος Ρόκκας, όπως κι ο δικηγόρος Χάρης Οικονομόπουλος. Στην αίθουσα είναι και οι Γιάννης Γρανίτσας, Βαγγέλης Δερμανούτσος, που είναι μάρτυρες κατηγορίας από την αρχή της υπόθεσης.

Στο πλευρό του Μάκη Ψωμιάδη, ο οποίος είναι μαζί με τον ξάδελφο του Χαρίλαο και τη λογίστρια Φιλιώ Γεωργίου στο εδώλιο του κατηγορουμένου, είναι ο γιος του Σταύρος και η κόρη του Χριστίνα. Ο άλλοτε πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΚ κατηγορείται για υπεξαίρεση 21,5 εκατ. ευρώ από τα ταμεία της εταιρείας, μια υπόθεση για την οποία είχε δικαιωθεί πρωτόδικα ο «δικέφαλος» αλλά δεν έχει εκδικαστεί τελεσίδικα καθώς έχουν δοθεί ως τώρα οκτώ αναβολές!

Η πλευρά των νομικών εκπροσώπων του Μάκη Ψωμιάδη ζήτησε νέα αναβολή, με πρόφαση αυτή τη φορά την απουσία βασικού συνηγόρου, ενώ επικαλέστηκε και το θέμα με το χαρτί της έκδοσης του κατηγορούμενο από τα Σκόπια. Μάλιστα, ο ίδιος ο Ψωμιάδης πήρε το λόγο και τόνισε προς την έδρα ότι ο ένας δικηγόρος του είναι στην υπόθεση Τσοχατζόπουλου και θα απουσιάζει και τις επόμενες ημέρες από τη διαδικασία, ενώ υποστήριξε πως ο συγκεκριμένος γνωρίζει πάρα πολύ καλά όλες τις υποθέσεις του και είναι αυτός που θα τον υπερασπιστεί στη συγκεκριμένη δίκη.

Το αίτημα αναβολής προκάλεσε έντονη αντίδραση, όχι μόνο από πλευράς κατήγορου, από την πλευρά της έδρας. Ο πρόεδρος του δικαστηρίου φέρεται να είπε χαρακτηριστικά ότι: «Έχει αναβληθεί τόσες φορές. Δε νομίζετε ότι κάποτε πρέπει να γίνει;», προς τους συνηγόρους του Μάκη Ψωμιάδη. Το αίτημα πάντως έχει κατατεθεί από τις 10:00, την ώρα έναρξης της διαδικασίας, και ακόμα δεν έχει παρθεί απόφαση για το αν θα διεξαχθεί η δίκη ή όχι.



Χάντμπολ Γυναικών: Ισοφάρισε η Πυλαία τον ΠΑΟΚ
Χάντμπολ Γυναικών: Ισοφάρισε η Πυλαία τον ΠΑΟΚ
BCL: Το σήκωσε η Μάλαγα
BCL: Το σήκωσε η Μάλαγα
Χωρίς Αντετοκούνμπο και Λίλαρντ οι Μπακς στο Game 4 με τους Πέισερς
Χωρίς Αντετοκούνμπο και Λίλαρντ οι Μπακς στο Game 4 με τους Πέισερς
Στέφανος Ντούσκος: Ασημένιο μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στην Ουγγαρία
Στέφανος Ντούσκος: Ασημένιο μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στην Ουγγαρία
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved