Πλιάτσικας: «Καλύτερα για την ΑΕΚ η Γ’ Εθνική»

Πλιάτσικας: «Καλύτερα για την ΑΕΚ η Γ’ Εθνική»

Ο μέσος της Σάλκε, Βασίλης Πλιάτσικας, φιλοξενήθηκε στον Sentra 103,3 και μίλησε για την καριέρα του, την ΑΕΚ και τον τελικό του Champions League.

Μεταξύ άλλων, ο Πλιάτσικας τόνισε:

Για την καριέρα του: «Μόλις ήρθα στην Ελλάδα. Εφυγα από τους 8 βαθμούς της Γερμανίας και ήρθα στους 32 και στον ήλιο. Και μόνο από αυτό χαμογελάς και σου φτιάχνει το κέφι. Οσο για μένα, το συμβόλαιό μου με την Σάλκε λήγει σε ένα μήνα και απ' ό,τι έχω καταλάβει δεν θα ανανεωθεί.

Ηταν μια δύσκολη χρονιά. Τα τελευταία χρόνια ήταν δύσκολα, καθώς με εξαίρεση την Ντούισμπουργκ (σ.σ. δόθηκε δανεικός τη σεζόν 2011-12), φέτος δεν έπαιξα καθόλου. Επειδή πέρυσι το καλοκαίρι μου είχαν ζητήσει να λύσω το συμβόλαιό μου και δεν δέχθηκα, με κατέβασαν στη δεύτερη ομάδα της Σάλκε και έβαλαν όρο στον προπονητή να μην παίζω, παρά μόνο να κάνω προπονήσεις. Γίνεται και στο εξωτερικό αυτό, όχι μόνο στην Ελλάδα. Ήταν μία καταστροφική χρονιά για μένα».

Για το αν θα τον ενδιέφερε μια πρόταση από ελληνική ομάδα: «Προτεραιότητά μου είναι να συνεχίσω στη Γερμανία, που είναι οικονομικά μια δυνατή χώρα ή σε άλλη χώρα του εξωτερικού. Εχω συνηθίσει τον τρόπο ζωής, να μην έχεις την πίεση να κερδίζεις οπωσδήποτε κάθε Κυριακή, να μην απολύεσαι άμα χάσεις ένα παιχνίδι όπως έγινε με τον κ. Δώνη τώρα στον ΠΑΟΚ, που είχε μια πετυχημένη σεζόν και για ένα ματς καταστράφηκε η καριέρα του.

Αν έρθει μια καλή πρόταση από ελληνική ομάδα θα το συζητήσω, αλλά τώρα με αυτά ασχολείται ο μάνατζέρ μου. Θέλω να πάω κάπου που να χαρώ και πάλι το ποδόσφαιρο, να με θέλουν οι άνθρωποι της ομάδας. Αν είσαι καλά στη δουλειά σου, όλα είναι καλά, ανεξάρτητα από τον καιρό. Αλλωστε, αν είσαι στην Ελλάδα και έχεις οικονομικά προβλήματα, δεν χαίρεσαι τίποτα».

Για το αν υπήρξε ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ πριν λίγους μήνες: «Δεν γνωρίζω κάτι τέτοιο. Με αυτά τα πράγματα ασχολείται ο μάνατζέρ μου, ο κ. Κουτσολιάκος. Γενικά αν είναι να υπάρξει κάποια πρόταση από οποιαδήποτε ομάδα, θα μου το πει όταν έρθει η ώρα».

Για την ΑΕΚ: «Μακάρι να βρεθεί η καλύτερη λύση. Πιστεύω ότι καλό θα ήταν η ΑΕΚ να δώσει το καλό παράδειγμα στις υπόλοιπες ομάδες (σ.σ. που έχουν χρέη) και να υποβιβαστεί στη Γ' Εθνική, να κάνει το restart. Χαρακτηριστικότερο παράδειγμα είναι η Ντόρτμουντ. Αυτό θα είναι το καλύτερο για εκείνη».

Για τον τελικό του Champions League: «Θα είναι 50% - 50%. Δεν υπάρχει φαβορί. Προσωπικά δεν ήθελα να δω τελικό ανάμεσα σε ομάδες της ίδιας χώρας. Προτιμούσα τελικό Ρεάλ - Μπάγερν. Τώρα δεν υπάρχει φαβορί, αν και η Μπάγερν έχει παίξει εξαιρετικό ποδόσφαιρο φέτος. Οι δύο ομάδες γνωρίζονται πολύ καλά, παίζουν μεταξύ τους για το πρωτάθλημα αυτή την αγωνιστική, αλλά ο τελικός δεν θα έχει καμία σχέση.

Οσο για την Ντόρτμουντ, τρέχει πολύ γιατί έχει νεαρούς παίκτες, οι οποίοι είχαν το κίνητρο απέναντι στους παίκτες της Ρεάλ. Αλλωστε στους ομίλους είχε νικήσει την Ρεάλ στη Γερμανία και είχε πάρει ισοπαλία στην Ισπανία».



Παναθηναϊκός: «Βόμβα» από Τουρκία - «Συνάντηση Αλαφούζου με Μπουλούτ»
Παναθηναϊκός: «Βόμβα» από Τουρκία - «Συνάντηση Αλαφούζου με Μπουλούτ»
Παναθηναϊκός AKTOR: Αποθέωση για τον Εργκίν Αταμάν - «Τον αναγέννησε από τις στάχτες του»
Παναθηναϊκός AKTOR: Αποθέωση για τον Εργκίν Αταμάν - «Τον αναγέννησε από τις στάχτες του»
Παναθηναϊκός AKTOR - Μακάμπι Τελ Αβίβ: Οι διαιτητές του Game 5 στο ΟΑΚΑ
Παναθηναϊκός AKTOR - Μακάμπι Τελ Αβίβ: Οι διαιτητές του Game 5 στο ΟΑΚΑ
ΑΕΚ: Στη Σουηδία για τον Πίττα - Τι είπε ο Κύπριος φορ που σκόραρε δύο γκολ
ΑΕΚ: Στη Σουηδία για τον Πίττα - Τι είπε ο Κύπριος φορ που σκόραρε δύο γκολ
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved