Τοπαλίδης: «Ο ΠΑΟΚ το προβάδισμα»

Τοπαλίδης: «Ο ΠΑΟΚ το προβάδισμα»

Ο Γιάννης Τοπαλίδης σε δηλώσεις του έδωσε στον ΠΑΟΚ προβάδισμα για την πρώτη θέση στα play off, ενώ αναφέρθηκε τόσο στη γερμανική κυριαρχία στο Champions League όσο και στην πρόταση της Άνγκελα Μέρκελ προς τον Οτο Ρεχάγκελ.

Ο πρώην βοηθός του Ότο Ρεχάγκελ στην Εθνική Ελλάδας, Γιάννης Τοπαλίδης, τοποθετήθηκε στον "ARENA 89,4 FM" για τον επικείμενο τελικό του Champions League ανάμεσα σε Μπάγερν Μονάχου και Ντόρτμουντ, τον ρόλο που ανέθεσε στον Ρεχάγκελ η Μέρκελ, αλλά και τα play off και τον τελικό κυπέλλου, όπου έχρισε φαβορί τον ΠΑΟΚ στο πρώτο ενώ για το δεύτερο ξεκαθάρισε πως ο Ολυμπιακός δεν θα έχει εύκολο έργο.

Για τον τελικό του Champions League ανάμεσα σε Μπάγερν και Ντόρτμουντ: «Είναι δύο πολύ καλές ομάδες η Μπάγερν και η Ντόρτμουντ. Αλλά βρήκαν αντιμέτωπες και ομάδες οι οποίες δεν ήταν στην καλύτερη κατάσταση. Ειδικά η Μπαρτσελόνα, που είναι μια πάρα πολύ καλή ομάδα, ήταν πολύ κακή σε αυτά τα δύο παιχνίδια. Στο Μόναχο ήταν ανύπαρκτη!

Από την άλλη πλευρά, η Μπάγερν σε 4 χρόνια έχει πάει 3 φορές στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ, είναι μια πολύ μεγάλη ομάδα, η οποία εντός κι εκτός έδρας γεμίζει κάθε γήπεδο και στο εγχώριο πρωτάθλημα αλλά και στην Ευρώπη. Είναι γενικώς μια πάρα πολύ πειθαρχημένη ομάδα. Δεν ξέρω τι παραπάνω μπορεί να δώσει ο Γκουαρντιόλα στην Μπάγερν από τον Χάϊνκες, αλλά προφανώς θα έχουν δει κάτι οι ιθύνοντες της ομάδας.

Και η Ντόρτμουντ είναι μια πολύ καλή ομάδα. Τα τελευταία 20 χρόνια αυτή και η Μπάγερν πρωταγωνιστούν στο γερμανικό ποδόσφαιρο. Ο Κλοπ έχει κάνει πολύ καλή δουλειά, θα είναι ένας πολύ ωραίος τελικός, πολύ αμφίρροπος. Μην ξεχνάμε πως στα τελευταία 6 παιχνίδια μεταξύ τους, η Ντόρτμουντ έχασε μόνο στον τελευταίο αγώνα Κυπέλλου».

Για τον Ρεχάγκελ και το ρόλο που του ανέθεσε η κ. Μέρκελ: «Δεν είναι σύμβουλος της κας Μέρκελ ο Ρεχάγκελ. Απλώς, γνωρίζοντας η κα Μέρκελ πως λόγω της κρίσης δεν είναι πολύ καλές οι σχέσεις ανάμεσα στις δύο χώρες, κάλεσε τον κο Ρεχάγκελ ώστε να βοηθήσει να γεφυρωθεί το χάσμα. Δεν ξέρω τι προσπάθειες έχουν γίνει και τι αποτελέσματα έχουν υπάρξει, αλλά γίνεται για τη βελτίωση των σχέσεων μεταξύ Ελλάδας-Γερμανίας. Ο Ότο θέλει να προπονήσει ξανά, αλλά μην ξεχνάμε πως το καλοκαίρι μπαίνει στα 75 του χρόνια. Δεν ξέρω τι θα αποφασίσει».

Για το γεγονός πως παρ' ότι κατά καιρούς έχει ακουστεί πως τον ήθελαν για προπονητή πολλές ομάδες, δεν πήγε σε καμία: ««Στην Ελλάδα, συνήθως παίρνουν τους ίδιους ανθρώπους, αυτούς που γνωρίζουν. Τους απολύουν και μετά από 2-3 χρόνια προσλαμβάνουν ξανά τους ίδιους. Είναι μια ανεξήγητη κατάσταση που συμβαίνει στην Ελλάδα και πρέπει εσύ να προσαρμοστείς στα δεδομένα και όχι αυτοί στα δικά σου. Εμένα δεν με πειράζει, ξέρω πως έχει η κατάσταση, έτσι έχουμε γαλουχηθεί, έτσι λειτουργεί το σύστημα. Φανταζόταν κανείς πως θα ερχόμουν εγώ από τη Γερμανία και θα ήμουν βοηθός στην Εθνική Ελλάδας που κατέκτησε το Euro;»

Για τα play off: «Πιστεύω πως ο ΠΑΟΚ θα βγει πρώτος στα play off. Aποκλείστηκε από το κύπελλο, αλλά αυτά είναι ιδιαίτερα παιχνίδια, έχει αβαντάζ και πιστεύω θα πάρει την πρωτιά. Για την τελευταία θέση, δεν ξέρω ποια θα είναι, δε θα ήθελα να κάνω κάποια πρόβλεψη».



Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (03/05) - Με Φενέρμπαχτσε - Μονακό για την Euroleague
Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (03/05) - Με Φενέρμπαχτσε - Μονακό για την Euroleague
Επαφές της Τσέλσι με Έβερτον για Πίκφορντ!
Επαφές της Τσέλσι με Έβερτον για Πίκφορντ!
Ρεμς: Κοινή συναινέσει «διαζύγιο» με τον Στιλ
Ρεμς: Κοινή συναινέσει «διαζύγιο» με τον Στιλ
Άστον Βίλα – Ολυμπιακός: Τα highlights του «ερυθρόλευκου» θριάμβου στο Conference League
Άστον Βίλα – Ολυμπιακός: Τα highlights του «ερυθρόλευκου» θριάμβου στο Conference League
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved